Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veled viszont nem. Odáig nem süllyedne....
Szerintem veled és bogyóval is összállna ha lenne pénzetek.
Ő is "élni akar" mint anno a Vajna Tímea.
https://ezalenyeg.hu/erdekes/v...

Nem a forrás a lényeg, hanem az emberek természete...De most komolyan, a Várkonyi Andi aránylag egy csinos, szépnek mondható nő. Hogy a picsába tud összeállni egy gusztustalan ronda és buta faszival, aki történetesen tele van lével?
Szerintem az agymosó gép sem tud vele mit tenni.
A kommenizmus és azindex már szilvamaggá aszalta.
Felkészültél már az oltásra? Nehogy valami tudatmódosítót kapj aztán dicsérni kezd az orbán kormányt
Szerintem azt már rég elásta a kertben,amilyen vén genya munkásőr.
Bogyónak
ja de itt nem volt én mást nem olvasgatok pont eléggé le tud fárasztani itt is a sok hülye nekem ez bőven elég
EZ IGAZ NEKEM SINCS
Motorozni? A legtöbbet író tagjainknak motorja sincs, fotellal meg nehéz
TESÉK HA ÍR IS VALAMIT CSAK SZITKOZODNI TUD, FÁJ MÁR AZ IJENEK AZ ÉLET
Nem láttam.
Ilyen is volt:
Láttam a lidliban 2020-as jégkrémet.
De hát még egy fagyizó sincs nyitva
Akkor megnyugodtam,ha nem fagyok szét hétfőn bepróbálkozom egy lájtos menettel.
Itt? Minek? Senki nem tud
Mototozni azert fogtok?
Na ez azért van, mert mégiscsak te vagy a hülye
A korrupciós cikkhez szólt hozzá. Most is ő az utolsó cikkekhez hozzászóló.
Az a putri amiben a homár lakik ,hogy érne 150 Millát ?
A képeken nagyon durván le van pukkanva ,még a korlát sincs befejezve (20 éve) !
Na meg az a ház nem az övé...neki nincs háza...ennyire se vitte az a szerencsétlen !
Itt a SM magazin rovatban "Korrupció egy újabb vizsgaállomáson" c.cikk hozzászólásoknál találod.Valaki már minuszolta is:
"2021. márc. 10. 21:28elektro-motor
Milyen tulajdonos az olyan, akinek kenőpénzre van szüksége ahhoz, hogy átmenjen a szrja a műszaki vizsgán?? Hogy mer felülni egy olyan szrra?? "
tisztába vagyok vele. Erre írtam azt budán szinte bármelyik szegletében szívesen adnának a házamért 150 millát. Annyiért már szívesen eldózerolnák a telekért cserébe