ez sem nagyobb kamu, mint pl. a rádióban foilyamatosan menő "mo-nak működnie kell" és az "újraindítjuk a gazdaságot" című propagandában elhangzottaknak....
Már bánom is, hogy nem szavaztuk vissza ezt az aranyembert
Egyik miniszterelnök követte a másikat kb,. 2 havonta
Fecó sem maradhatott a végéig az öszödi beismerő vallomás már sok volt a vérbeli komcsiknak is
De elmondom mégegyszer bár elmondtam már néhányszor. Ha ez a felsorolás valóban igaz is lenne(persze tudjuk, hogy nem) De tételezzük fel, hogy mindent itt igaz.
Akkor miért kellett felrántani a rengeteg íemefhitelt? miért zsigerelték ki az embereket a nem létező svájci frank alapú hitelekkel? Még mindig maradtak abból az időből olyanok akik mai napig törlesztik az uzsorakamatot. Anyósom most márciusban fejezte be 3 év után.
5,6 millióra kb. 15 milliót fizetett vissza.
Persze nem volt mindenki ilyen szerencsés annak úsztott a háza
bocs csak nehéz ezt röhögés nélkül leírni
) Na de komolyodjunk meg
De az a tény, hogy simorék vagy 10%-on tartották a kamatot és a külföldi befektetők ingyen szivattyúzták ki a mi megkeresett forintjainkat mindenféle megkötés nélkül az egész felsorolásod mehet a kukába.
Ha a serpenyő pozitív oldalába 20x ennyit dobnál akkor is a negatív irányba billene csak ez miatt az egy dolog miatt.
Elmagyarázom, hogy megértsd, mert nem gondolnám, hogy érted amit írok. (nem nézem ki belőled
) A külföldi cégek ( az egész világon nem csak európában, mind innen szedték meg magukat. ) A saját anyaországukba felvettek hiteleket 1-1,5%-os kamatra.
Azt a pénzt idehozták egy év múlva elvittek +8%-ot a semmiért.
Nem kellett üzemet építeni, nem kellett embereknek munkát adni, nem kellett semmiféle adót fizetni semmit nem kellett tenni
Év végén el kellett hozni a + 8%-k hasznot.
Példa egy akármilyen zrt bármi külföldi megfelelő akármelyik országból berakott január 4-én 100 millió dollárt december 27-én kivett 110 millió dollárt
A 10 millió dollárjából kifizette a saját országából az 1-1-5%-ot amiért cserébe megkapta a pénzt, majd a gazdagodásáért cserébe oda leadózott valamennyit a 8 millió hasznból
Orbánék hatalomrakerülése után még 1 évig nézni kellett az ország szabad rablását. Orbánék mindent megpróbáltak a nemzetközi tőke kishíján meg is lincselte Őket.
Aztán amikor simor végre picsán tudták rúgni onnan vetettek ennek a gyakorlatnak véget, megszüntették a szabad garázdálkodást.
Aztán jötek a különadók és mindenféle olyan intézkedések(pl. svájci frank alapú hitelek forintosítása) amelyek nem tetszettek az európai úniónak. Hát hogy tettszett volna amikor becsuktuk a spájzajtót?
Ezt arra írtam, hogy írtad, hogy megbecsült tagja voltunk az EU-nak
Persze azt én is megbecsülöm akinek kotorászhatok a zsebében pénzért a semmiért cserébe
Meg én is megsértődök arra ha nadrágot cserélnek és akinire kerül a gatya az már nemengedi meg
Csodálkozom, hogy az nem lett írva, hogy orbánék elsőként ezt le is zárták 2015-ben
Véleményem szerint ezt mindenkinek meg kellett volna tennie. Aztán jobban belegondolva, lehet mégsem jó ez a nagy elerőzetlenül való szabadon utazgatás
Páran cserében el is dobták a kanalat néhány merényletben.
épített töb száz km-er autópályát meg autóutat
Aha naná hát lopni ők is szerettek
Márpedig aból lehet a legjobban, úgy, hogy még is örül neki mindenki
Hozzáteszem orbánék ennekkb. már a 4-szeresénél járnak
na persze a lopásban is
Szóval inkább rettegjen!
Ahogy vártam.