Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melléduma.
Ahogy vártam.
Kevered a szezont a fazonnal.... a pont nem tág, hiszen pont, nincs kiterjedése. A magánvélemény nem számít.... a kártékony tolvaj pedig igaz ferire is és viktorra is... nincs jó tolvaj és rossz tolvaj, csak tolvaj van... ezért pont egyformák az én szememben... ki tudja távoltartani? a szavazók... indulhatsz....
Mégegyszer.
Mennyire kell tágnak lennie a pontnak hogy a tényeket vitassuk?
Amúgymeg,magánvélemény.
Az újkori történelem legkártékonyabb ereje feri és a mogotte lévő politikai elit.
Mutass a tág nézőpontból a horizonton túlról,eposzi magasságokból olyan ma is jelenlévő szerveződést aki vissza tudja tartani az említett politikai kört ami ferit rakta orrdíszere vissza tud tartani a hatalomtól.
lőtéri kutyát nem érdekli hogy kik,a hupikék törpikék,a kétfarkú kutyák,vagy a volner párt stb.Csak mutass rá.
Mer akkora a nézőpontod,csak látod.
H rá tudsz mutatni tedd és viszem a kanna benzint.
minden kormány alatt voltak felújítások, bérfejlesztések, építkezések.... ha egy pontból nézzük, akkor igaz.... ha csak egy picit kilépünk ebből a pontból, akkor azt is látjuk, miből, milyen áron és már rögtön más a kép.... minél messzebbre állsz, annál nagyobb a perspektíva... tehát nem nagyon kell azért ehhez kimozdulni az adott pontból és már változik... ugyanez igaz a gyuriferi és a viktor kormányra is... mindjkettő pontosan egy kutya, egyik sem lenne sehol a másik nélkül... ez sem nagyobb kamu, mint pl. a rádióban foilyamatosan menő "mo-nak működnie kell" és az "újraindítjuk a gazdaságot" című propagandában elhangzottaknak....
Mennyire kell tág látasnak lenni hogy vitasd a leirt felujitasokat,beremeleseket?
A többség valóban nem tudja, de aki tud gondolkodni, megnézi mindkét oldalt, és a metszetből kialakul a valóság.
Sokan még a hangulatkeltésnek is felülnek (Bogyó) pedig azt elég egyszerű kivonatolni egy egy cikknél, mert a tényszerű közléssel ellentétben csak jelzők, vélemény közlések vannak.
Sajnos elkezdte a jobb oldali média is ezt, (baloldali régóta csinálja) de most már a tényközlésekben is kamuznak, nem csak simán "nem fejtik ki a valóság minden árnyalatát "/Gyurcsán/
Egyébként ezek a kamuk ott buknak le, hogy néhányunk azért emlékszik arra mi volt pontosan, meg volt olyan is amiről véletlenül tudtam a valóságot, mert volt kapcsolat az érintettekkel, és pofátlanul hazudtak róla, meg aljas módon, irányítottan kiprovokálták azt a reakciót amire aztán lehet mocskolódni, a környezetéből kiragadva. /INDEX/

A baj azzal van aki csak az egyik oldalt nézi, mert baromi szépen megvágták a kínos jeleneteiket, hogy hősnek tűnjenek, aztán el is hiszik, hogy az öszödi beszéd valójába hazafias tett volt Gyurcsánytól, meg az ajtó félfának sem rohant neki az MSZP-s picsa, hogy aztán beállított jeleneteket fotózhassanak, ami azt mutatja hogy őt a biztonsági őrök leverték.

Na ezt nézd végig Bogyó! Ez a bálóldalod!
http://youtu.be/Kt5oQW2yfyc
azé lássuk be így reggeli előtt ez a hosszú élménylista kicsit megüli az ember gyomrát
Az a gond, hogy mindkét oldal képes egy bizonyos kis pontból nagyon szűk csőlátással nézni a saját àllításait.... ebből a szűk csőből igaz.... akin viszont nincs szemellenző. az tisztán látja, hogy nem úgy, nem abban az aspektusból, nem abban a szűk szövegkörnyezetben az egész egy nagy kamu....
Gondoltam hogy szereted ferit csak titkolod.
Már bánom is, hogy nem szavaztuk vissza ezt az aranyembert
Ja nem is tudtuk volna, hisz válság kormányzás volt Egyik miniszterelnök követte a másikat kb,. 2 havonta Fecó sem maradhatott a végéig az öszödi beismerő vallomás már sok volt a vérbeli komcsiknak is De elmondom mégegyszer bár elmondtam már néhányszor. Ha ez a felsorolás valóban igaz is lenne(persze tudjuk, hogy nem) De tételezzük fel, hogy mindent itt igaz. Akkor miért kellett felrántani a rengeteg íemefhitelt? miért zsigerelték ki az embereket a nem létező svájci frank alapú hitelekkel? Még mindig maradtak abból az időből olyanok akik mai napig törlesztik az uzsorakamatot. Anyósom most márciusban fejezte be 3 év után. 5,6 millióra kb. 15 milliót fizetett vissza. Persze nem volt mindenki ilyen szerencsés annak úsztott a háza
De tételezzük fel, hogy a fentebb felsoroltak minden szava igaz( bocs csak nehéz ezt röhögés nélkül leírni ) Na de komolyodjunk meg
Tehát minden igaz. De az a tény, hogy simorék vagy 10%-on tartották a kamatot és a külföldi befektetők ingyen szivattyúzták ki a mi megkeresett forintjainkat mindenféle megkötés nélkül az egész felsorolásod mehet a kukába. Ha a serpenyő pozitív oldalába 20x ennyit dobnál akkor is a negatív irányba billene csak ez miatt az egy dolog miatt. Elmagyarázom, hogy megértsd, mert nem gondolnám, hogy érted amit írok. (nem nézem ki belőled ) A külföldi cégek ( az egész világon nem csak európában, mind innen szedték meg magukat. ) A saját anyaországukba felvettek hiteleket 1-1,5%-os kamatra. Azt a pénzt idehozták egy év múlva elvittek +8%-ot a semmiért.
Semmilyen kikötés nem volt bazdmeg érted semmi Nem kellett üzemet építeni, nem kellett embereknek munkát adni, nem kellett semmiféle adót fizetni semmit nem kellett tenni Év végén el kellett hozni a + 8%-k hasznot. Példa egy akármilyen zrt bármi külföldi megfelelő akármelyik országból berakott január 4-én 100 millió dollárt december 27-én kivett 110 millió dollárt A 10 millió dollárjából kifizette a saját országából az 1-1-5%-ot amiért cserébe megkapta a pénzt, majd a gazdagodásáért cserébe oda leadózott valamennyit a 8 millió hasznból
Aztán a jegybankelnököt 5 évre nevezik ki nem 4-re mint a miniszterelnköt és egyszerűen nem lehetet hivatalából eltávolítani a simort. Orbánék hatalomrakerülése után még 1 évig nézni kellett az ország szabad rablását. Orbánék mindent megpróbáltak a nemzetközi tőke kishíján meg is lincselte Őket. Aztán amikor simor végre picsán tudták rúgni onnan vetettek ennek a gyakorlatnak véget, megszüntették a szabad garázdálkodást. Aztán jötek a különadók és mindenféle olyan intézkedések(pl. svájci frank alapú hitelek forintosítása) amelyek nem tetszettek az európai úniónak. Hát hogy tettszett volna amikor becsuktuk a spájzajtót? Ezt arra írtam, hogy írtad, hogy megbecsült tagja voltunk az EU-nak Persze azt én is megbecsülöm akinek kotorászhatok a zsebében pénzért a semmiért cserébe Meg én is megsértődök arra ha nadrágot cserélnek és akinire kerül a gatya az már nemengedi meg
- írtad,(nyílván kimásoltad valahonnan) hogy csatlakoztunk a shengeni eggyezményhez ahol ami szabad határátlépést biztosít. Csodálkozom, hogy az nem lett írva, hogy orbánék elsőként ezt le is zárták 2015-ben Véleményem szerint ezt mindenkinek meg kellett volna tennie. Aztán jobban belegondolva, lehet mégsem jó ez a nagy elerőzetlenül való szabadon utazgatás Páran cserében el is dobták a kanalat néhány merényletben. épített töb száz km-er autópályát meg autóutat Aha naná hát lopni ők is szerettek Márpedig aból lehet a legjobban, úgy, hogy még is örül neki mindenki Hozzáteszem orbánék ennekkb. már a 4-szeresénél járnak na persze a lopásban is
Cáfold!!!
Az mind az igazság!
Hát szubjektív, ebben egyetértek a pesszimista szerzővel.
Addig volt igazán jó motorozni, amíg valami ritka törvényen kívüli figurák voltunk, elvégre rendes ember nem ül motorra, aki meg igen az mind a MadMaxből szalajtott bűnöző, legalább is ez a kép volt a fejekben, mindig meg is lepődtek hogy milyen rendesek vagyunk, és nem dúltuk szét a kempinget.
Rendőrök elnézőbbek voltak azzal a pár hülyével, nem utaztak ránk hivatalból kiállítva. Ha Mátraházán átmentem, csak az öklüket rázták az emberek, de nem írtak petíciót a motorozás betiltására.
Igen, van előnye a több motorosnak, de akkor még nem értük el a rendszer érzékenységi küszöbét, így valamennyire rendszeren kívüliek voltunk ennek minden előnyével és hátrányával.

Összeségében persze a motorozás terjedése pozitív. Nagyságrendekkel jobban figyelnek ránk, kevesebb a baleset, sőt kifejezetten előzékenyek egy csomóan a motorosokkal. Most lehúzódnak előlem, régen leszorítottak. Bevezettek (ésszerűsítettek) egy csomó szabályozást ami a motorosoknak kedvez. Pl. régen is mentem a sorok között, de akkor ez illegális volt. Most mehetek a buszsávon is, nem kell illegálisan a sorok között billegni, (buszsávon utánam jött a rendőr, a sorok között nem tudott) mert rájöttek, nem a motoros tartja fel a buszt.
Hogy még több motoros? Nekem már ez is sok. Régen nem kellett hátranézni mert én voltam a leggyorsabb, most meg muszáj mert mindig jön egy gyorsabb motoros
Ha túl sok motoros lenne, akkor elveszne az előnye.
Szerintem aki akar, az már motorozik, mivel van egy fokozott szelekciós tényező a motoron, és az arra alkalmatlan egyének többsége szerencsére rendelkeznek annyi önkritikával, hogy féljenek ettől.
A motorozást úgy lehetne jobban elterjeszteni ha el hitetnék a tömeggel hogy biztonságos, és könnyű motort vezetni. Szóval ezért nem szeretem a vezetéstámogatókat motoron, mert esetleg olyan is ráül, aki amúgy nem tanulná meg a nyers motort kezelni.

Ugyen ez volt a drónosoknál is. Amíg a modellek irányítása tudást igényelt kevesen voltunk, békésen, senkit nem zavartunk. Aztán bejött a DJI amit minden hülye tud vezetni (és vették is mint a cukrot), mert a számítógép megoldja hogy ne kelljen tudás ehhez, így a tömeges hülyék miatt megkaptuk a nyakunkba a drónt törvényt, kötelező biztosítást, kötelező vizsgát, lehúzós cégeket, én meg a kicsi saját építésű modelljeimmel kénytelen vagyok illegálisan repülni, mert legálisan aránytalanul sok szívással járna.
Hogy nektek semmi nem jó, hogy Ti semminek nem tudtok örülni?
Érdekes cikk, van benne igazság.
amúgy ez egy nagy hiba a politikában hogy fogalmad nincs mi az igaz és mi nem
mert minden állításhoz lehet találni tényeket és a cáfolására is
Látod, a másik oldalnak is van mellébeszélő propaganda gyára
Nem épül le - a 2. zeneca elviszi
Ezt csak azért írom, mert szimpatikusabb volt, mikor rettegett, mint most, hogy dk propagandát tol Szóval inkább rettegjen!
Ja, meg jobban is éltünk, ugye? Ennyi hülyeséget leírni. Te beteg vagy.
Na, akkor olvassatok mást: https://totalbike.hu/magazin/velemeny/2021/03/17/kell-e_mindenkinek_motoroznia/
Amugy jól vagy?
Mar nyakon alul,mer felette tuti elborult a toronyőr.
Nem hisz,ateista.
Tudja.
Á, csak nagyon leült a hangulat estére - fel kellett egy kicsit dobni. Sikerült!
Szerintem csak trollkodik.
Mert ha komolyan gondolja, akkor megindult már a leépülés útján, és lassan két időjósunk lesz
Én rájöttem. Bogyó tulajdonképen fordított pszichológiát alkalmazva Gyurcsányék ELLEN kampányol. Legalább is engem mindig emlékeztet miért utálom őket, és miért kell elmennem megint a Fideszre szavazni, minden valós bűnük ellenére.
Ezeknek szinte mind az ellenkezője igaz. Te meg szépen bedőltél neki.
De a baloldalnak most ez a taktikája. Hazudnak bármit mert a hívők úgy is elhiszik.

Olvasgass! Ezek a számok ellenőrizhetőek!
https://szamokadatok.hu/
Ja, bocs, ez csak propaganda, hazugság mind....akkor most honnan tudod mi az igazság? Milyen jó lenne ha maradt volna még agyad és emlékeznél a valóságra.