Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek el is hiszi ezeket a faxságokat, vagy csak minket fáraszt vele?
de fiatal vagy... a kenyér 3,20 volt... és 11 valamennyi a benzin, mikor elkezdtem motorozni
Mégis mindenki a fideszeseket birkázza de ezek szerint van a birkánál butább állat is pl. én a tyúkra fogadnék...
egy dologban biztos vagyok
a gyurcsány bohóc nem elelte a családi pótlékot, vagy is csak a cigóknak emelte
mert anno volt 5 ezer a pótlék és 5 a gyerek utáni adókedvezmény
és evvel el is indította a mára már kezelhetetlenné váló cigány szaporulatot

az üzletröl meg annyit hogy az altus sem volt szeplőtlen kislány
Elmész te a jó büdös picsába. Ez még tőled is az allja nagyon.
Nagy nehezen de elolvastam azt a sok hazugságot amit most Bogyó felsorolt. Komolyan, megdöbbentő. Ennyire buta emberek nem is élhetnének. Ennyi hazugságot leírni.... pffff
Amugy meg most ingyen stadion van
Szük látókör........meg az ingyen dolgokra vágyás, de hát az elmult nagyon régen a héthuszas kenyérrel együtt.
Én egyszerűen fel nem tudom fogni hogy valaki hogy lehet annyira primitív buta megvezethető hogy a gyurcsány irányt egy apró szimpátiát is érezzen
Bogyo, neked rossz vakcinát adtak be. Egyre nagyobb hülyeségeket hordasz össze. Kb a fele.se helytállo. Gyurrcsány.meg egyébént is kimondottan.magyarellenes a mai.napig, egy koszlott hazaárulo komcsi
Opelkára sem találtam olyat amit nem kellett volna fényezni, sőt alig tudtam össze kaparni ami kellett rá.
Ma semmi politika? De tényleg semmi?I

KISOKOS “GYURCSÁNYOZÁS” ELLEN

A Gyurcsány-kormány

- vezette be a babakötvényt
- emelte a családi pótlékot
- épített több száz kilométer autópályát, több hidat
- felújított több száz óvodát és iskolát
- épített 6 új egyetemi központot
- létrehozta az első magyarországi szélerőműveket
- emelte a nyugdíjakat. A világválságig 13. havit is adott
- emelte az özvegyi nyugdíjat
- hozta be a Mercedes-gyárat
- teljes lefedettségűvé tette a légimentést
- megőrizte az egyetemi autonómiát, nem zavart el egyetemet
- megvalósította a szabad tankönyv választást
- idején nem volt ekkora egyetemi tandíj
- nem ültetett pártkatonákat független intézmények élére
- nem foglalta el a közszolgálati médiumokat
- nem fosztotta ki az önkormányzatokat
- megbecsült szövetséges volt az EU-ban és a NATO-ban
- csatlakozott a schengeni egyezményhez, szabaddá téve a határokat, az utazást
- úgy emelte határon túli magyar iskolák, könyvtárak, színházak támogatását, hogy ezért cserébe nem várt el politikai támogatást
- emelkedtek a reálbérek
- erősebb volt a forint
- olcsóbb volt a benzin és az élelmiszer
- kisebb volt a hiány és az államadósság
- nem menekült el 500 ezer magyar
- nem küldték haza a meg nem gyógyult betegeket a kórházból
- nem foglalta el a színházakat
- nem gyűlöletet, hanem toleranciát hirdetett
- nem üldözött civil szervezeteket
- több gyermek született
- kisebb volt a halálozás
- többen jártak egyetemre
- több uniós támogatást hozott, mint az Orbán-kormány
- a miniszterelnök családja, baráti köre nem hogy nem lehetett volna milliárdos, de nem is pályázhatott volna uniós pénzekre
- nem mondták meg, ki a magyar és hogy ki hogyan éljen
Mit kellene csinálnia, hullámpapírba betekernie? 25 ért úgy is elvitted nem? Ha kifogástalan lett volna rajta a fényezés akkor sem kért volna érte többet Akkor mit küszködjön vele? örülj, hogy kaptál Gondold el akinek aszton martinja van hány bontót kell végig járni mire talál Az örül egy ütött kopottnak is
de elég lesz ha csak a ruha meg a bútorboltokat zárja mint most Ha megyek vásárolni nem szeretnék lépten nyomon zárvatalálni más üzleteket
Anno 25 ert talaltam ajtokat a puntora, szinazonost, a gyoker miatt fenyezni kellett, pedig de jo lett volna ha nem kell.
Akkor szolok vityanak hogy zarjon meg fel evet.
a bontot dolgokat úgy is mindíg festik minek vigyázna rá Aztán van egyszerre 30 egyféle ajtó egymás hegyén hátán tárolva, hová rakná Nem kovidos az, hogy betartsa egymástól a másfél méteres távolságot
csak rakhatnál fel újabb képeket is Ha ez ilyen ütemben halad kevés lesz a fél éves kényszerbezárásunk
sokan örülnek ennek németországban is
Találtam egy vidit kezdő targoncás korodból
http://youtu.be/DCrnk7IdgjY
Miért van az, hogy az ilyen ordenáré videókon legtöbbször niggerek szerepelnek?
ha látom a jenki boltokban, hogy a vásárlók verik egymást, én úgy érzem, ott is felülreprezentáltak a niggerek. A nem nigger rasszok is, persze tudom, ne is írja le senki, de ott, ahol kicsit több ész kell attól, mint egy látszólag otthagyott bringára felülök és eltekerek, vagy kővel beverem az ablakot és kiveszem amit ott látok, tehát ilyen ősember-egyszerűségű erőszakos bűncselekményeknél...?
7 nap szolgálat egy hónapban,az eleve 170 óra mellette meg simán összejön a 150óra másod-harmadállás,és akkor ez a minimum.
ezek szépen sorba voltak pakolva, aztán ott álltak 5+ éve a szarban
legalább 2 tetőlécet tett volna alá a buzija