Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

folyik a könnyem
Te meg vettél egy kocsit hitelre ,mindezt úgy ,hogy egy fillér megtakarításod nincs !
Te se vagy valami nagy eszes gyerek...komcsikám !
Aztán meg lefestenéd megint a konyhaszekrényedet !
Egyszerű feleséged lehet...
Igen...meg életed első dugását is meg kellene már ejtened te balf@sz !
Hatalmas előrelépés !
Egy életre 10 ezer forint spórolás...Gratula !
Azt hittem elhagyós ólommal horgászol azért kell ennyi.
ezeket pillanatok alatt eltömíti az alu
felsőmaróm van de erre alkalmatlan
most mértem a vödörrel együtt 46 kiló, a vas vödör max 3 lehet, de ha több akkor is most járok 40kg és 1000 forintnál
ha veszek 2 olyan ólmot amit akarok csinálni az 4500ft
még ha meg is venném drágán a sablont az 10 ólomnál visszajönne az ára, mondjuk 10 ólmot eddig nem szakítottam be amióta horgászok
ha ez a autógitt bejön az kb 3000ft ha csak 10 ólmot bír már akkor nagyon jól állok mert akkor megvan életem végéig minden ólom max 5 ezerből és spóroltam vele 10ezret
Hát akkor én nem értek hozzá, mert nekem simán sikerült
Tiszta alura igaz amit írsz, meg néhány puhább ötvözetre.
Silicium és magnézium tartalmú olcsó ötvözeteket fog kapni "kockában", ezek a szerkezeti aluk jól forgácsolhatóak éles, egy vagy két élű maróval. HSS vagy wolfram karbiddal is. Utóbbi jobb mert nem ég el olyan könnyen az éle
ininél másképp kell számolni a munkaidőt. Amit energiát ráfordít nem a kanapén fentrengéssel tölti Nem dolgozna pénzért helyette
Egyébként meg kapott ingyen néhány vödör ólmot. Azt nem tudom mennyi az ólom kg-kénti ára minden esetre ha én horgászboltban vennék egy 100 gr-os fox ólmot, ezres nem biztos, hogy takarná
simán van benne 20 kg-onyi vízkő, ráadásul a vízkő nem vezeti a hőt így a fűtése is hatékonytalanabb mint egy kiganézotté
Eggyütt? Ők már valamikor elkezdték a füves juhásszal de kiestek a kosárból
most nem kell ez a terelés Tudjuk,hogy eddig ezt csináltad
Dehogynem lehet. Nagyon tág fogalom az hogy alu, van ezer ötvözete...
Én általában beszéltem az önpusztító életmódot folytatók és az elemi logikát követelő életvitel közti különbség kapcsolatáról.
Az, hogy - ahogy máshol olvastam - a dohányosok érdekes módon másképpen reagálnak a vírusra, de CSAK magára a vírusra, az tényleg érdekes nekem a hozzá nem értőnek.
plusz a recés szél miatt ki sem jönne a sablonból
Alut Dremellel? Azt mutasd meg 1x mert marni kézből nem lehet, köszörű meg nem viszi kenődik, eltömődik... talán ilyen gravírozó-szerű fejjel, de azzal jövő karácsonyra se lesz meg. Hamarabb kivágná lemezből lombfűrésszel
a rács részét miből készíted?
Én feeder kosarakat készítek a Dunára .Kialkítod a formát kiszáritod aztán lehet önteni.
a külső kialakítás a legkevesebb, ki kell fúrni 3.2mm fúróval, namármost ólmot fúrni halál, önteni meg egy 3,2es avi elektródával megoldom a lyukat
venni nem olcsó http://bolthely.hu/olomontofor...
erre 2 ezer posta még jön
és itt csak 140g a legnagyobb, nekem meg inkább 160-180 körüli kellene
egy 180g ólom közel 1500ft+ a posta ami ismét legalább 1500
eddig az ólom öntés van 1000ft-ba, ami legalább 30kiló, már csak egy sablon kell ami ha 5 ezerben megáll akkor egész jól állok
gittet megnézem mennyi felénk
plusz én a külalakján annyit akarok változtatni hogy sódert ragasztok rá