Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek.
Nehogy má egy 50+-os bagózó otthon indextelexező balos kapja előbb a 80 éve nénibácsinál.
Köszönöm, megpróbálom!
Bízom benne, így már rendben lesz.
Neked kellene ezt koordinálni
Akkor már a szüleim megkapták volna.
Még egy nagy csomagot is készíttettem volna neked
Regisztrálj nekik újra. Ha ott a koruk, akkor automatikusan az elejére ugranak. Mással ne foglalkozz.
2004-ben kerestem 155-160 ezret.
Eltelt 17 év és most kapok 255-öt.
Csak most ez nem annyit ér mint 17 éve a 160.
Nameg motorka pocsesnek.

http://youtu.be/EuE2lqrejYI
Nekem tökmindegy ha evvel előrébbjutunk a nyitás fele,de a vitatkozó tűzoltónk szüleinek előtted kellett volna megkapni,neked max a keleti szárny 12-es pozíciója juthat vízköpőként a puskás tetején.
Nekem nem jön ki a 45%.
Akkor te még többet is kaptál.
Tudhatsz valamit.
Amit tudok biztosan hogy 11-ben ilyen 125.max.130 volt,de ez nem is változott az emelésig.most kapok ilyen 220-30 körül,mondjuk ebben van egy szolg.visz.után járó potlék.ezt leszámoljuk akkor mondjuk 200 lett a 130-ból.
Te a pöcsödbe fogsz kapni egy AKKORA adag kínait, hogy ihaj!
Te b+ megkaptad.
Én nem adtam volna.
De most csodálkozol ezen? Sok év óta annyira "hiteles" a kormánypropaganda minden téren, így már a saját szavazói sem bíznak a kormányunkban, illetve abban, amit mondanak / írnak. Odalett a közbizalom.
Minden rendben zajlik az oltásokkal, ezt propagálja a pártunk, vezérünk.
Na jó, vicc volt.
A háziorvos nem tudja, hogy hol a hiba a rendszerben.
Várjunk türelemmel!
Nekünk sajna olyan ellenzékünk van, hogy mindegy mi, csak ártson a kormányon lévőnek. Számtalan példa van erre... most épp az oltással... ne gondold már, hogy a 70 éves Mari néninek magától eszébe jutna, hogy ő nem kér oroszt, csak fájzert ezt ő hallotta valahonnan...
....de az is lehet, hogy Mari néni kutató orvos, víruslabort vezet, tesztelte az összeset, és felelősen döntött - csak ez nem valószínű
Szüleidnek már oltva kéne lenni, járj utána, van hiba a működésben.
(De nem azt kapta, hanem természetesen a Pfizert.... ...bármit is láttunk a sajtófotókon)
Azt még a régi KISZ-es / MSZMP-s főni se merte beadatni magának. Inkább a komenista kínait kérte.
Akkor te most mennyit kapsz, ha 45%-ot kaptál nettóban?
Kíváncsi vagyok, mert abból kijön az emelés előtti nettó.
Azt meg tudom, hogy egy vonulósnak mennyi volt.
Bogyó, csak kicsit kellett volna várnod, holnaptól oltják az orosz cuccot. Kíváncsi vagyok, a jó MSZMP-s dkferid mit fog majd erre mondani fog-e prüszkölni a régi gazdái ellen, akik valakit csináltak belőle...
Ebben nekem az a furcsa, hogy ehhez propaganda szükséges.
Akár kormánypárti, akár ellenzéki.
A saját életét propagandától teszi függővé valaki?
Vagy győzködni kell?
Az meg is érdemli!
Anyámat meg apámat basznak beoltani.
De ezért én nem mondom, hogy akasszák fel a főnit!
50 volt az nem 30.
30% az első évben majd évente 5%
Nem tudom neked ez hogy jött ki,én a 30% emelésnél kaptam ha jól emlékszem 25%al többet.Mire az 50 elértük lett kb 40-45%-al több.És akkor még nyugodtan hozzá adhatjuk a pofapénzt is mert azt is kapjuk már éves rendszerességgel.
Nem azt mondom hogy elégedett vagyok,de ami tény,hogy adott.Fletó meg nem.
Ezek önkéntes egyetemisták - és decemberi pénzeiket se fizették még ki, lányomnak bent van vagy 2 kila de olyan is volt, hogy berendelték, akkor kevesebb a lé, de menni kötelező. Az én asszonyom most is napi 4 órában nyomja , ma oltott 20-at kb. A legtöbb melója a telefonálgatással van, minden barmot győzködni kell, most a Sputnyikra főleg... hat a balos propaganda, hogy a népek ne kérjék a keletit, csak a nyugatit - azok meg baxnak adni... de gyurcsótány még mindig nincs felakasztva
Alapvetően szar és alulfizetett meló egy nagy élelmiszerboltban dolgozni, de pl. itt Kalocsán főnyereménynek számít, ha valakinek sikerül egy Coop-boltból, vagy éppen a Tesco-ból átkerülnie az Aldi-ba vagy a Lidl-be dolgozni. Nem is vesznek fel bárkit.
Lidl 6órásra jelent be, de akár dolgozhatsz a dupláját is. Nem irigylem a lányokat, talpalnak rendesen miközben a fülükbe suttognak... Van pár régi arc közöttük, de ott is nagy a fluktuáció a keresethez képest.
A Főni bekaphattya!