Tudod mi a baj veletek töki ?
Az hogy pofáztok mindenbe bele ,minden jobb nektek és mindent jobban tudtok mindenkinél !
Miközben meg az egyik nyomorult olyan csóró és igénytelen ,hogy kézzel festegeti a konyhaszekrényét,motorja sincs ,a másik barom kritizálja Pipi garázsát ,miközben ő meg egy lécekből összetaknyolt putri alatt áll (vén szar létére ).
A harmadik beszédhibás makogó majom meg hulladékból köszörül kardokat ,meg ólmot olvaszt....nem hogy dolgozna és a körülményeit jobbá tenné !
A negyedik szellemi fogyatékos ,felnőtt ember létére az anyjával él és még nőt sem látott !
Te meg....pfff....hagyjuk drágám...te meg aztán ...
Nem sorolom tovább !
Borzasztó és meghökkentő milyen ostobák és selejtek vagytok !
nekem van natúr expandált lemez de olyan éles minden része hogy nem merem használni
a kuka annyiból jobb hogy porfestett és nem élesek a szélek
ilyenből van vagy egy négyzetméter itthon
Márvány? Nálunk az gyerekkoromba volt divat, de az is ki lett hajítva 30 éve olyan ósdi divatja múlt volt. Ma már csak a cigány vajdák raknak márványt.
Én 1x1-es dróthálóból csináltam 150g-os kosarakat, ahol én horgászom ott súlyra nem kell nagyobb, de nem annyira jött be, mert nagyon hamar kioldódik belőle a kaja. Valami sűrűbb háló jobb lenne. Én is agyalok, hogy miből kellene csinálni?
Az biztos hogy azon a konyhaszekrényen igényesebb bevonat van mint a te ipari bevonattal ellátott konyhabútorodon
De ha már itt tartunk,elég sok Rapala-t is festettem.
Feleség?Miért,van?
Az hogy pofáztok mindenbe bele ,minden jobb nektek és mindent jobban tudtok mindenkinél !
Miközben meg az egyik nyomorult olyan csóró és igénytelen ,hogy kézzel festegeti a konyhaszekrényét,motorja sincs ,a másik barom kritizálja Pipi garázsát ,miközben ő meg egy lécekből összetaknyolt putri alatt áll (vén szar létére ).
A harmadik beszédhibás makogó majom meg hulladékból köszörül kardokat ,meg ólmot olvaszt....nem hogy dolgozna és a körülményeit jobbá tenné !
A negyedik szellemi fogyatékos ,felnőtt ember létére az anyjával él és még nőt sem látott !
Te meg....pfff....hagyjuk drágám...te meg aztán ...
Nem sorolom tovább !
Borzasztó és meghökkentő milyen ostobák és selejtek vagytok !
Had tanuljak picike ízlést a nagyoktól...
Az mi?
Jómódú? Ez a mérce?
És aki már a 90-es években kidobta, az onnantól szegénynek számít?
Ekkora hülyeséget.
A cigányok meg neuluxal fújkálják....mint te !
a kuka annyiból jobb hogy porfestett és nem élesek a szélek
ilyenből van vagy egy négyzetméter itthon
dunára kellene valami 200g körüli kosár
Van...Zoli !
De ha már itt tartunk,elég sok Rapala-t is festettem.
Feleség?Miért,van?