Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apádék?
Minek,ha te elégedett vagy a sajátoddal akkor ne foglalkozz máséval.Engem sem érdekel a tiéd.
Tudod mi a baj veletek töki ?
Az hogy pofáztok mindenbe bele ,minden jobb nektek és mindent jobban tudtok mindenkinél !
Miközben meg az egyik nyomorult olyan csóró és igénytelen ,hogy kézzel festegeti a konyhaszekrényét,motorja sincs ,a másik barom kritizálja Pipi garázsát ,miközben ő meg egy lécekből összetaknyolt putri alatt áll (vén szar létére ).
A harmadik beszédhibás makogó majom meg hulladékból köszörül kardokat ,meg ólmot olvaszt....nem hogy dolgozna és a körülményeit jobbá tenné !
A negyedik szellemi fogyatékos ,felnőtt ember létére az anyjával él és még nőt sem látott !
Te meg....pfff....hagyjuk drágám...te meg aztán ...
Nem sorolom tovább !
Borzasztó és meghökkentő milyen ostobák és selejtek vagytok !
Dobjatok már fel egy képet a konyhátokról !
Had tanuljak picike ízlést a nagyoktól...
Homasitában lehetett ilyet venni, egy bizonyos kultúrkör rakta az autója díszrácsa helyére. Népszerű volt biztos árulják még...
Ez télleg cigány ízlés! de legalább kimosakodott cigány
egyrészt meg kell tölteni aztán bassza az ember ujjait, másrészt meg ha a damilhoz ér károsítja
Neulux?
Az mi?
Jómódú? Ez a mérce?
És aki már a 90-es években kidobta, az onnantól szegénynek számít?
Ekkora hülyeséget.
Megvágja a halat?
Ez meg a tied...te nyomorult !
Ilyesmi...
Részben igazad van...hisz a Vajdák is milliomosok !
Nem ....minden jómódú embernél márvány a pult !
A cigányok meg neuluxal fújkálják....mint te !
nekem van natúr expandált lemez de olyan éles minden része hogy nem merem használni
a kuka annyiból jobb hogy porfestett és nem élesek a szélek
ilyenből van vagy egy négyzetméter itthon
Márvány? Nálunk az gyerekkoromba volt divat, de az is ki lett hajítva 30 éve olyan ósdi divatja múlt volt. Ma már csak a cigány vajdák raknak márványt.
kukámat nem adom nektek de ötletnek esetleg jó. ilyenből néhány kosarat meg lehet faragni
Én 1x1-es dróthálóból csináltam 150g-os kosarakat, ahol én horgászom ott súlyra nem kell nagyobb, de nem annyira jött be, mert nagyon hamar kioldódik belőle a kaja. Valami sűrűbb háló jobb lenne. Én is agyalok, hogy miből kellene csinálni?
a szemetesen agyalunk mi is
dunára kellene valami 200g körüli kosár
A rács az vagy 1*1 hegesztett madár háló vagy irodai papír szemetes
Ennyi balfaszt egy rakáson hallod...
Márvány a munkalapom ,nem ilyen festett szar !
Van...Zoli !
Az biztos hogy azon a konyhaszekrényen igényesebb bevonat van mint a te ipari bevonattal ellátott konyhabútorodon
De ha már itt tartunk,elég sok Rapala-t is festettem.
Feleség?Miért,van?