Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most erre mit mondjak Lehet, hogy igazad van Bár akár milyen uninteligens vagyok nekem még nem kellett hitelt felvennem 4 forintos autóra Ennyiért elemet rakok a tetőre Csak 2 gomb azt át is utaltam Bár remélem szeretett vezérünk majd visszaküldi felét egyenlőre úgy mondják de majd meglátjuk
amúgy 9300+2000 lenne készen egy ilyesmi forma, és nem is elég nehéz, mert amit rajzoltam az kb 180g és ekkora sehol sincs
fater esztergályos ő mondta ha nem kell az illesztő tüskékkel baszkódni akkor a 2 mélyedés kialakítása pár perc alumíniumba
Nem a repülőn terjed jobban, hanem repülővel minden puhapöcs elmegy (pláne kinti fizetésből, "fapadoson"), a kocsival meg igen meggondolja, és marad otthon a seggén, hacsak nem létfontosságú a dolog.
Igazából ez volt az első hullámnál. Magyarországon gyakorlatilag teljesen eltűnt akkor. Csak aztán rohant mindenki külföldre, és hozták haza és utána robbant.
Akkor kellett volna a határzárat fenntartani, és szigorú karantén aki mégis haza mer jönni.
Tedd már fel az tetszett
nem jó a gipsz csináltam néhányat de nem jó önteni bele, forr mint a kurva anyja, nem szárad ki teljesen
hiába fújkáltam forróra hőlégfúvóval
egy ilyen biszbasz kellene, kb 20 perc munka a marógépen
Persze, sincs már járat. https://wizzair.com/hu-hu/jara...
Vezess már le ezerötöt oda, meg vissza is, csak mert vmi fasz kitalálta, hogy a repülőn jobban terjed a kovi.
Ezért lenne jó egységesen a létszám korlátozás.
De azt majd a 4. hullámnál
A Zoli meg a Te intelligenciáddal tényleg nehéz lenne a komolyabb webshopokkal versenyezni....
Kicsit többértelműen fogalmaztál.
Úgy gondolod, akik beleszarnak mindenbe, azok veszik könnyebben ezt az akadályt?
Azért a webáruház az teljesen más. Egy bolt mint a tied vagy enyém a helyi vásárlóerőre alapoz. Hozzád se mennek el sopronból sarokkanapéért mint hozzám se Két pólóért. Adott településen a helyi konkurenciával kell megküzdeni (csak) Webes felületen meg az egész országgal. Felteszel egy bútort értem én, hogy átköltöd a nevét az árukereső akkor is mellé rak még 50 ugyanolyan típust 50 boltból. ott az nyer aki a legolcsóbban tudja adni. Aztán bútorból vannak már profi webáruházak a Favi meg mindent visz. Bútorból betörni a netes piacra szerintem nem olyan egyszerű
Amúgy elég vicces vagy. Egy ilyen marási munka költsége simán többszöröse mintha megvennéd a boltban a szükséges súlyokat.
És mit kezdesz egy marógép kezelővel? Nem inkább marógép kéne?

Kinyomtatom neked 3D nyomtatóval, csinálsz belőle gipsz negatívot, és öntheted. Ólomnak elég az is, nem vadászgéphez való présöntvény lesz az.
Igen.
Általában ők vészelik könnyebben át az egészet.
Na, sok virológus...
Az emberek füstöt szívnak, alkohollal mérgezik magukat, drogot használnak, zsírdisznóra hizlalja magát, belterjesek, hiába mondják, hogy ne menj 150-el, hiába mondják, hogy télen használj téligumit, hiába mondják, kötél nélkül ne mássz sziklafalat, stb.
Ezeken az embereken keresi valaki is az értelmet mondjuk a vírus kapcsán?
már ez is Lölö kezében van
India.....és amúgy ott lanyhul a dolog.
megtehetem, aztán meg is teszem
ha peca vagy horgászat van, hasonló tisztulási hatást el tudok érni 5-10 liter vízzel is
Ráadásul eleve külön vezeték és biztosíték és EV relél kell az órától a bojlernek.
Egyszer linkeltetek egy vidit ahol a rendőrök vesszővel ütütték a járókelőket Ott legalább betartatták a jogszabályokat
Azért nem vagy egy takarékos alkat.
30liter melegvíz elég nekem hogy kényelmesen letusoljak...igaz nekem nincs is akkora felületem mint neked
Egy kanapét tegyél azért félre, mert Ininek sem jött be ez a fajta állom meló
Te meg eltartott vagy Neked teljesen mindegy mi a gazdasági helyzet
Naponta 2 repülőjárat hordja őket oda-vissza.