pár éve c vectra ajtót akartunk venni egy ismerőssel, vagy 5 helyen néztük, ahol volt kb karcmentes állapotban voltak, de kint tárolták az udvaron a földön, és az összes alja rozsdás volt
végül az eredeti lett kihúzgálva meg fél doboz gitt rákenve
Van vagy 500 negyzetmeter raktarterulet,szoval felesleges,ez itt a pinceben tortent.
Most vizes csiszolas a kulso oldalon.
Majd lesz egy jobbos fulkeajto,a bontos egy genyo volt,mondjuk mind az,egyet nem lattam meg aki egy serulesmentes festest ne tett volna tonkre hanyag tarolassal.
Hát őszintén mondom, néha már este zuhany és vacsora után csak azért kap, hogy ne legyen más vállalkozo
Viszont hétvégén amikor se másod, se szolgálat, akkor kiadom magamból a feszültséget
Nem féltem én Init.
Annyit mindig összehoz, amennyi kell.
Néha én is elgondolkodom, hogy megéri havi 340-350 órát dolgozni?
Utána meg számolgathatom a pénzt a kórházi ágyba.
Dolgizni kell azt akkor van pénz lóvéra. Nem mindig csak a nyekergés, meg a másik szapulása akinek jobban szalad a szekér. Meg az örök elégedetlenség is meg mérgez csak...
télen hideg nyáron meleg plusz a fékezős láb elzsibbad
múlt évben volt pár tartály áthelyezés akkor küzdöttem a targoncával, azért a rutin hiánya elég kellemetlen amikor csúnya sok millás nagyon könnyen felborítható dolgokat kell arrébb tenni
szerencsére sosem voltam, csak azért mentem mert így heti egy napot el tudtam sumákolni a melóból 3 hónapig plusz volt pár nap tanulmányi szabadság is
aztán a tanfolyam legalább egy harmadát hamis szabadságos papírokkal elblicceltem
szóval mindenképp megérte
az orvosi sosem lett megújítva mert annyira kellett a jogsi
végül az eredeti lett kihúzgálva meg fél doboz gitt rákenve
Most vizes csiszolas a kulso oldalon.
Majd lesz egy jobbos fulkeajto,a bontos egy genyo volt,mondjuk mind az,egyet nem lattam meg aki egy serulesmentes festest ne tett volna tonkre hanyag tarolassal.
Ha már ugyis bezártak idénre legyen valami haszna a butoroknak
Viszont hétvégén amikor se másod, se szolgálat, akkor kiadom magamból a feszültséget
aztán ha neked nem sikerül gyors lesz rá vállalkozó
kis munka kis pénz nagy nyugalom........
De szerintem az egyiket befejezem mert minek a pénz ha az egészségem rámegy, vagy a családi béke borul.
Bár meredek,én 200-220-at vagyok de utálom.
ez még akkor is sok ha csak az asztalon pöckölöd az egeret mint herr bogyó
akkor még volt portás szakma
Annyit mindig összehoz, amennyi kell.
Néha én is elgondolkodom, hogy megéri havi 340-350 órát dolgozni?
Utána meg számolgathatom a pénzt a kórházi ágyba.
múlt évben volt pár tartály áthelyezés akkor küzdöttem a targoncával, azért a rutin hiánya elég kellemetlen amikor csúnya sok millás nagyon könnyen felborítható dolgokat kell arrébb tenni
aztán a tanfolyam legalább egy harmadát hamis szabadságos papírokkal elblicceltem
szóval mindenképp megérte
az orvosi sosem lett megújítva mert annyira kellett a jogsi