Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nagyon muszáj lesz, beadatom a pfizert.... gyorsban...
Felolem,azt teszel, ami jólesik.
Soproni, volt fideszes árva.
Duplan gyotrelmes neked.
Horvat és olasz biztos jatszik.... de csak negatív teszttel, mert nem vagyok felírva oltasra.... megvárom az ember kísérlet végét....
Akko mesz horvátba?
Megnéztem, ellenzéki a polgi.... azt sem tudtam ki az
Nehéz bizony.... annyi meló van, hogy hétvégére kikészülök
De csak hogy bogyo ne forgolodjon ámatlanul?
Ha nektek nehez, de atallunk a negyzetmeteres bulira, az mar jobb.
Hogy mennyi a stat, az meg hidegen hat.
A 6-ban büntetnek folyamatosan.....
Azt nem mondta, hogy utána jó lesz... azt mondta lesz 2-3 nehéz hét... utána meg azt mondta lesz 2-3 nehéz hét.... ez így megy tovább
Majd figyeld.
Főni azt mondta még két-három nehéz hetünk lesz..... mondjuk egy hónapja is ezt mondta.....Szóval még ne váltsd ki a zöldkártyát a motorra
Bogyot kene, hatha mentalisan ehenhal az indexe es a nyugatifenye nelkul.
Nameg a hadhazy feszbukcsoport nelkul.
Az index befényképezi aneten
Mondjuk én simán betiltanám a netet két hétre
Honnan tudnád ha ki sem mozdulsz......
De nem tisztességes uton. Ti is csak ennyire lennétek képesek hogy aztán szopassátok a többséget amibe te is ugyanugy beletartozol csak épp vigyorogva fogod kétpofára enni a szrt mert végre a gyökér lipsik lophatják szarrá az országot, már amit itthon hagynka belőle.
Te jo eg,azert mert demokrataknak hivjak oket attol meg olyan tavol allnak a demokraciatol mint te a fonitol.
A Times megirta hogy bocsi, a demokracia megmentese miatt csaltak el a valasztasokat.
Trukkok szazai......
Mondom hogy vakon vagy teljesen...
jaaa...értem...az a baj ha a nagyhatalmak valamin baszakodnak az mindig kihat az egész világra. Most hogy kina belépett ebbe körbe, neki kell vallamit domboritani hogy elismerjék és szóba álljanak vel.
De végül győzött a józan ész és a demokrácia a jobboldali kretén populizmus fölött. Itt is győznie kellene....
Hat, kep alapjan mar keteve romanban is szarul nezett ki, szoval siman.
Pont ezaz, trumpli fasirtban volt a vagottszemuekkel a kereskedelem miatt, a fogyatekos bidének meg virus es a levelszavazatok nelkul eselye se lett volna, mint hogolyonak a napban..
win-win.
Azokon van maszk, és a többség otthon ül a seggén.
Az öregeket mé nem?
Mondjuk biztos lehetne bogyóra is valamit ráhuzni