Nem most,mar tavaly.
Az nagyobb vicc hogy a K&H nal kotottem robira bittositast tavaly elott es az a nyomorult 4e parszazat ksrtyaval fizetem volna,de nem lehetett mert nem volt terminaljuk.
Mondtam is hogy baszki nekem naluk van tetminal szerzodesem.
Amugy automata beveszi a kp-t.
Ez igy van. Engem is FElbasznak a befizetéses macerával. Bosszuból nem fizetek be csak amikor már szükséges nagyon.
A kápét amugy is jobban preferálom. Pláne hogy a kártyacserével megszivattak és nincs két hétig kártyám. Alig tudtam hamar kitalálni hol fizetnek azonnal kápéban
Érted, pipi KÉPÁBAN. Mert baszhatom a képás bankkártyát ha tankolni se tudok nélküle oszt a hülye nem érti hogy tele van a számla kápéval
Az a maradi aki hasi tasival jár, pedig nem, csak nem áll be a sorba! Pont az a cél senkinél ne legyen 1 fillér sem, minden látható ellenőrizhető legyen és valamelyik bank még le is húzzon mindenkit. Na ez kezd már megfordulni úgy, hogy ma be akartam knh-ás számlára fizetni knh-ás helyi bankban és láss csodát megszüntették a pénztárat tehát se ki se be készpénzt egy bankban. Vicc!!!! A másik ha már 1 misit akarok kp.-ban befizetni vigyek róla papírt amivel igazolom honnan van, hol tartunk mi lesz még itt!!!!!
Az nagyobb vicc hogy a K&H nal kotottem robira bittositast tavaly elott es az a nyomorult 4e parszazat ksrtyaval fizetem volna,de nem lehetett mert nem volt terminaljuk.
Mondtam is hogy baszki nekem naluk van tetminal szerzodesem.
Amugy automata beveszi a kp-t.
A kápét amugy is jobban preferálom. Pláne hogy a kártyacserével megszivattak és nincs két hétig kártyám. Alig tudtam hamar kitalálni hol fizetnek azonnal kápéban
Érted, pipi KÉPÁBAN. Mert baszhatom a képás bankkártyát ha tankolni se tudok nélküle