Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Saját számlára tettem be automatán többször is, de ezt most csak személyesen kellett volna intézni, több okból is.
3 hazzal arrebb lakik.Majd setalok.
Leszarom,szombaton kapom a ruszkit,punkosdre horvat befigyel.
És még ő csinál listát másokról.
Ma az otp-és netbank nem működött egész délelőtt, se kp, se utalás szép új világ lesz ez!
Nem most,mar tavaly.
Az nagyobb vicc hogy a K&H nal kotottem robira bittositast tavaly elott es az a nyomorult 4e parszazat ksrtyaval fizetem volna,de nem lehetett mert nem volt terminaljuk.
Mondtam is hogy baszki nekem naluk van tetminal szerzodesem.
Amugy automata beveszi a kp-t.
Nekem egy pár éve nincs privát mer jól elköltözött messzebbre. Az assszonynak már szólt a sajátja hogy mehet hozzá a lakására.
Ne azt figyeld mit mond, hanem hogy mit csinál. Ma éppen ezzel telt a napja: https://telex.hu/belfold/2021/...
Hülye aki elhagyja bármelyiket is.
Sült szalonna-kolbász nélkül elég szar is
Ez igy van. Engem is FElbasznak a befizetéses macerával. Bosszuból nem fizetek be csak amikor már szükséges nagyon.
A kápét amugy is jobban preferálom. Pláne hogy a kártyacserével megszivattak és nincs két hétig kártyám. Alig tudtam hamar kitalálni hol fizetnek azonnal kápéban
Érted, pipi KÉPÁBAN. Mert baszhatom a képás bankkártyát ha tankolni se tudok nélküle oszt a hülye nem érti hogy tele van a számla kápéval
Nekem is.Majd felhivom.
Baszki keresnem kell egy fodrászt....már vágatni kéne.....
Az a maradi aki hasi tasival jár, pedig nem, csak nem áll be a sorba! Pont az a cél senkinél ne legyen 1 fillér sem, minden látható ellenőrizhető legyen és valamelyik bank még le is húzzon mindenkit. Na ez kezd már megfordulni úgy, hogy ma be akartam knh-ás számlára fizetni knh-ás helyi bankban és láss csodát megszüntették a pénztárat tehát se ki se be készpénzt egy bankban. Vicc!!!! A másik ha már 1 misit akarok kp.-ban befizetni vigyek róla papírt amivel igazolom honnan van, hol tartunk mi lesz még itt!!!!!
Mondott az már mást is.
Tudom. Nekem muszáj is lenne mert mindig történik valami a melózás közben.
Főni mondta.
Egy halom ujjat lehet tarolni.
Ez igaz
Nem lesz az elég majd meglásd
Ez igy eleg gyötrelmesen hangzik.
Persze, feloldás az kell. De nekem mindig van valami az ujammal. Bár mostanság az egyiket szinte mindig veszi.
2,5 eleg.
Pedig a buli ilyenkor kezdődik vidéken.....