Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem....
Nincs ennek semmi baja..... divatos
Mindig kis telefonra vágytál...
Jobban latszik.
Vicces a zanzásitott kijelzo.
Azert a 26ezres nem egy nagy osszeg.
Ezen nem tudsz fillérbaxni: ha az eredeti minőséget szeretnéd, akkor kénytelen vagy árában (drágán) megvenni.
Ezen csak a kepekbol latszik hogy kihagytak az ujjlenyomat elektronikat.De van hogy ott se latszik, meg belefutottam olyanba ami minden fasza, amoled, jo fenyero, eles kep, de egy centivel kisebb a kijelzo a gyarinsl, es az ujjnyom azonosito is gyenge.

https://m.aliexpress.com/item/...
Ami olcsobb azok nem ujjlenyomatazonosito kompatibilisek.
Simán meg merném rendelni.....
De jó az értékelésük, ba r van ettől olcsóbban is, ha jól látom
Itt egy db-t rendeltek összesen
Jo hat azt tudom hogy te ott IS,de hol nem?
Ez lenne.

A legtöbb 1 csillagos értékelés azért van, mert nem kapta meg a terméket.... én is mindig meg szoktam nézni, hogy mi az ok.... ha sokszor pl mást küldenek akkor nem jó, de amúgy 99%-ban csak ilyen miatt értékelnek le és nyugodtan lehet rendelni....
mondjuk nekem nincs kockázat, diamond partner vagyok..... a múltkor nem érkezett meg vmi, rányomtam a vitarendezésre és 5p-en belül megjelent a visszautalás az alitól...
hát igen.... liberális bűnöző csoport a liberális bűnöző csoporthoz... az áljobboldal a baloldalhoz... milyen szép is lenne
A Főninek nem lenne más lehetősége... és mint tudjuk ne azt figyeljük amit mond, hanem amit csinál itthon megy a nagy eu meg usa ellenes nyifi-nyafi, közben meg mindent aláír hiba nélkül.... így lenne ez akkor is, ha kényszerből szóba kellene állni a mi hazánkkal, megtenné abban a pillanatban... torockai pedig azt mondta, hogy ő együtt tudna működni, de csak azokban a kérdésekben, amiket ők támogatni tudnak.... na lenne gond.... most "saját hatáskörben" lapátolnak minden eu lovet nagyüzemben... még gyurcsány is csak irigykedik, mivsoda amatőr kezdő volt ő a 4-es metróval mindez persze csak akkor igaz, ha lesz elég szavazójuk és tartják magukat ahhoz, amit mondanak.... ez idáig a többiekre nem igaz
A mélyen korrodálódott villaszárakra tud valaki megoldást, vagy ahogy én is tudom nem javíthatók és cserélni kell őket.
Ilyen 300e termek korul.
Pipi mondta.
Úgy fent vannak az ingatlanárak, mint a fene. 50 milláért romot lehet venni délbudán.
azt is nézd meg mennyi értékelésből ennyi
mondjuk én 4,5 akatt nem szoktam velük foglalkozni inkább 4,8 vagy felette
Aliexoressnel a 92-94% os eredmeny,ilketve 4,3 csilkag jo vagy rossz?
Szerintem abból a kapcsolatból lettél te Lehet magadra szavaznál. Terézanya egy börtönlátogatás alkalmával meglátogatta mandelát kb. 50 éve akkor fogantál te. Cserébe az öreg bűnhődött mert lehúzott ott egy 40 évet
én meggyőződéses nem megyek el szavazni vagyok
eddig se voltam ezután se fogok
inkább pecázok helyette
csak akkor megyek el szavazni ha lesz kire
pl egy teréz anya és nelson mandela szerelemgyerekre bármikor szavaznék
Jol teszi.