nekem annyiból volt egyszerűbb hogy a killer megvolt de olyan szűk volt hogy nem ment a motor és csak a csövet cseréltem
kipuff készítő biztos csinál pl bódis
"de azt a foni es torockai is kizarta." - aztán, ha oda kerül a sor, majd bezárja láttunk már ilyet is. maszop-dk-jobbik összefosást se hittünk volna el pár éve
" lmp,parbeszed,stb meg ertelmezhetetlenul kicsi." - és ez így van rendjén
Huhh,anyira megy az örihari oda-vissza hogy valszeg kissebbsegi kormany lenne.
Ez kb ugyanolyan szar lenne mibtha az osszefosas nyerne.
Mqx a mihazankal koalaban,de azt a foni es torockai is kizarta.
Kb a DK-Momo az ertekelheto,a jobbik es az mszp csak a maradek fabatikusok miatt kell,meg hogy az a par megelhetesi jusson listas helyhez.Jakab es par celeb.Egyszeruen elolvadt a bazisuk.
Az lmp,parbeszed,stb meg ertelmezhetetlenul kicsi.
A 30%-al pont ott tartanának, ahol jelenleg az 5-el Kisebbségben lévő, száját feleslegesen tépő frakció...
Viszont ha a fidesznek nem lenne abszolút többsége emiatt, kénytelen lenne koalázni, és biztos nem a mihazánkkal... hanem hozzá csapódna valamelyik "liberális" megélhetési bűnöző csoport (Zoli után: összefosás valamely része) - de ilyet is láttunk már, mikor az szdsz összefeküdt a komcsikkal.
én nem látom hogy rosszabb lenne az élet mint az öszödi beszéd után
ha kivonjuk a vírust akkor a boltok teli a strandok teli kocsi utak és a parkoló helyek teli
kurva sok ember jár "horvátba"
nem csóró a nép
ha nem csóró nem akar változást
a vírus meg egy extrém kihívás, ilyennel senki döntéshozó sem találkozott még életében , így lehetnek hibák szerintem emiatt se lesz nagy népi megmozdulás
Akik nem szavaztak ezutan se fognak.
Vona meg pont azokra szamitott akik a harmadik utat szeretnek.Aztan oszkar bacsi nem gyütt.
LMP szinten 3. utas akart lenni,a neveben is az van,es kb mszp szintu szatellit lett.
Úgy gondolom, nem szipkaznak el semmit.... a valódi jobboldali szavazok nem szavaznak már erre a neokomcsi rezsimre, és ott vannak akik nem szavaztak, mert nem volt kire... a neolibsik meg nem fognak így hatalomra jutni. Meglátjuk jövőre
Ezt gondoltam annom a még ezt az irányvonalat képviselő jobbikról is. Aztán épphogy bejutottak, aztán jól szétzüllesztették őket is, Vona is kiszállt. A jobbikból látjuk mi lett, köze nincs ahhoz ahonnan indultak és azokat akik rájuk, szavaztak már nem képviselik. A mi hazánk szinte ugyanaz mint a jobbik volt, de kicsik, nem kapnak ennyi nyilvánosságot, mindegyik párt igyekszik elnyomni. Szóval gyanús hogy nagy eredményeket tudnak majd elérni.
Már itt van
kipuff készítő biztos csinál pl bódis
Ilyen kéne csak nagyobb méretben.
jó szar volt hegeszteni a 0,5mm lemezt
" lmp,parbeszed,stb meg ertelmezhetetlenul kicsi." - és ez így van rendjén
Ez kb ugyanolyan szar lenne mibtha az osszefosas nyerne.
Mqx a mihazankal koalaban,de azt a foni es torockai is kizarta.
Kb a DK-Momo az ertekelheto,a jobbik es az mszp csak a maradek fabatikusok miatt kell,meg hogy az a par megelhetesi jusson listas helyhez.Jakab es par celeb.Egyszeruen elolvadt a bazisuk.
Az lmp,parbeszed,stb meg ertelmezhetetlenul kicsi.
Viszont ha a fidesznek nem lenne abszolút többsége emiatt, kénytelen lenne koalázni, és biztos nem a mihazánkkal... hanem hozzá csapódna valamelyik "liberális" megélhetési bűnöző csoport (Zoli után: összefosás valamely része) - de ilyet is láttunk már, mikor az szdsz összefeküdt a komcsikkal.
ha kivonjuk a vírust akkor a boltok teli a strandok teli kocsi utak és a parkoló helyek teli
kurva sok ember jár "horvátba"
nem csóró a nép
ha nem csóró nem akar változást
a vírus meg egy extrém kihívás, ilyennel senki döntéshozó sem találkozott még életében , így lehetnek hibák szerintem emiatt se lesz nagy népi megmozdulás
Most siman osszerantja a valadztad a taborokat.
2. qrvára nem ugyanaz szerintem
de mint mondtam, jövőre kiderül....
Vona meg pont azokra szamitott akik a harmadik utat szeretnek.Aztan oszkar bacsi nem gyütt.
LMP szinten 3. utas akart lenni,a neveben is az van,es kb mszp szintu szatellit lett.