Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig pont MOST kellene egy hónap TELJES zárás (karhatalommal betartatva), közben oltani ezerrel. Több ezer magyar maradna életben.
A masat, es a smog 1 mar fenn van.
Te is nehez vagy, allatklinikak is kepviselok?
osszeferhetelenseg, kortupcioellenes emberkenek lehet?
Szarul.
Hogy all a magyar űrprogram?
Vagy nem........de majd kiderül csak legyen meg már az ötmillio
Nem, bogyo megmondta, zarlat, senki sehova, minden alljon le.
Ezzel aztán megfogták keményen bármely allatklinika sokkal többet ad ki ne olvass szemetet te sem
Akkor is a tömeges oltástól fog megszűnni a járvány, és nem a fegyelmezett állampolgáraink tudatos viselkedésétől...
Kutyák se utazhatnak?
Annyit sem lehet.
De szerintem mindjart jossz hogy a fidesz tobb ezret ad ki.
Köszönöm mindenkinek
Index alsó ne olvass ilyeneket
Magyarul senki.....
Sajnos a penge nem fog tudni bevágni a hengerfej és a henger közé, most tényleg elakadtam, pedig pár pusztulat motort már feltámasztottam.
De ilyet, hogy a paszta megég és szinte össze hegeszti a hengerfejet a hengerrel, na ilyet még.nem láttam...
A lerobbantást meg úgy csinálom, hogy fent lesznek a hengerfej csavarok, egy 2 mm-nyi mozgásteret fogok engedni a hengerfejnek, ott már a nyomást kifújja oldalra és leáll a motor.
Én nem lennék annyira biztos abban a mindenhato védettségben
Micsoda biznisz heti egy...... ennél többet állítanak ki bármelyik állat klinikán
Ez teljességgel lehetetlen.Ez az anyag teljesen biztonságos és megbízható,az összes többivel együtt.Ez a tény szent és sérthetetlen mert a fórum virológus állította.
Igen mert egy éve szivatják öket. Nem a lélegeztetögépen döglenek meg hanem tönkremennek.
Akkor örülj a főnyereményednek
Titeket kéne elszeparálni a társadalom többi tagjátol a netet elvágni és életed hátralévö rlszében.bezárvatartani nehogy megfertözz bárkit is
Ha nem tudom "lerobbantani", akkor kipróbálom ezt, köszi.
Sőt!
Tehat a zoknihazi valos korrupcios bizniszebol a foni megtakaritasa lett.
Fasza ez az agymosas.
Ertemen. Nincs itt semmi laatnivalo.
Kinezel az ablakon sut a nap nyilnak a rozsak, de bumm bekatran az hogy o1g.
Pedig a számok ugyanazok mindkét híradásnál.
Egyébként szívesebben oltattam magam ezzel, mint például a kínaival. (az orosztól nem félnék)
Úgy tűnik ez is politikai propaganda függő, mint a halálozási ráta.
https://hirado.hu/kulfold/cikk...