Sajnos a penge nem fog tudni bevágni a hengerfej és a henger közé, most tényleg elakadtam, pedig pár pusztulat motort már feltámasztottam.
De ilyet, hogy a paszta megég és szinte össze hegeszti a hengerfejet a hengerrel, na ilyet még.nem láttam...
A lerobbantást meg úgy csinálom, hogy fent lesznek a hengerfej csavarok, egy 2 mm-nyi mozgásteret fogok engedni a hengerfejnek, ott már a nyomást kifújja oldalra és leáll a motor.
Ez teljességgel lehetetlen.Ez az anyag teljesen biztonságos és megbízható,az összes többivel együtt.Ez a tény szent és sérthetetlen mert a fórum virológus állította.
Akkor örülj a főnyereményednek
Titeket kéne elszeparálni a társadalom többi tagjátol a netet elvágni és életed hátralévö rlszében.bezárvatartani nehogy megfertözz bárkit is
Tehat a zoknihazi valos korrupcios bizniszebol a foni megtakaritasa lett.
Fasza ez az agymosas.
Ertemen. Nincs itt semmi laatnivalo.
Kinezel az ablakon sut a nap nyilnak a rozsak, de bumm bekatran az hogy o1g.
osszeferhetelenseg, kortupcioellenes emberkenek lehet?
De szerintem mindjart jossz hogy a fidesz tobb ezret ad ki.
De ilyet, hogy a paszta megég és szinte össze hegeszti a hengerfejet a hengerrel, na ilyet még.nem láttam...
A lerobbantást meg úgy csinálom, hogy fent lesznek a hengerfej csavarok, egy 2 mm-nyi mozgásteret fogok engedni a hengerfejnek, ott már a nyomást kifújja oldalra és leáll a motor.
Titeket kéne elszeparálni a társadalom többi tagjátol a netet elvágni és életed hátralévö rlszében.bezárvatartani nehogy megfertözz bárkit is
Fasza ez az agymosas.
Ertemen. Nincs itt semmi laatnivalo.
Kinezel az ablakon sut a nap nyilnak a rozsak, de bumm bekatran az hogy o1g.
Egyébként szívesebben oltattam magam ezzel, mint például a kínaival. (az orosztól nem félnék)
https://hirado.hu/kulfold/cikk...