Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tenyleg fasz kivan veled, ha menne a yard es megbuntetne oket 5 kilora azindex 40 cikkben lokne a szegeny fiatalok sztorijat.
Nekem a sajat nyugom faj.
a fiatalokat meg tarkon kell loni.
Ez mindenhol igy van. CSak a vályog viskódon kivül is nézelődni kéne. Lassan mindenkinke kezd derengeni valami kis fény. Persze van aki tiltakozik ellene
Zárás, meg korlátozás nálunk?! Ma délután elmentem 2 hetes nagybevásárlásra a nejjel (csak ő ment be a SPAR-ba, én ki se szálltam a kocsiból).
- Szóval az utcán az ÖSSZES fiatal maszk nélkül csordában tömörülve, csak akkor veszik elő a zsebükből, ha éppen beténferegnek valamelyik élelmiszerboltba. Az utcán két helyen is fagyit árulnak, és az emberek tömik magukba kétpofára. A belváros sétáló utcájának közepén! Senki rájuk nem szól, nemhogy rendőr, meg betartatás, meg büntetés....
De mér pont bidé miatt? akkor még az abilifejű volt a vezér és sokáig ugy is tünt maradni fog.
Na az is olyan gyotrelmes mint ini a sotet nadasban kuksolva.
Nem. Gazdasági körökben lesz a probléma gyökere. Aztán amennyire belelóg az eü, de az csak a gyógyszeripari szegmensben, az bizony az ő bulijuk is.
Meg a tied, a kinaiak bidé miatt engedtek el, de mi szopjuk meg, az usakban mar nem tema a virus, a demokratak mar nem toljak a maraggyotthont.
persze, mi csak sodródunk az árral, ez az ország tul kicsi mindenhez.
Ezt a szezont lehet elengedem aztán ha jövőre is ugyanez megy további süketeléssel akkor bizony nagy a baj. Addig meg elmocorgok itt az M3-M6 tengelyen mint pipi
Ez az egész járvány csak az egészségügy bulija, mi?
Ha ilyen mertekben oltanak nem hinnem.
Nem a virus a gondom,tele a pupom a zarasokkal.
Olasz,francia,nemet ujra fullon nyomja a kretent,nem magyar unikum,mindenhol ez megy.
Be se kellett volna zárni.....
A második hullámban hozott korlátozó intézkedések fentartása mellett a harmadik hullám érdekes módon mégiscsak lecsapott. Lesz itt még negyedik is amikor csak akrrják.
Igazabol a foninek letkerdes a minel elobbi nyitas,frrkoeknak meg a minbel tovabb zaras,ertheto hogy a gyemant fokozatu felszopo-propagandistaja zarva akar tartani mindenkit.
Nekem meg a kassza csilingelese a mennyei hang.
Azt mar csak a rezhuvelyek csilingelese uberelne.....
Én az utóbbi kettőt is...
Bogyó szerint mindenki maradjon otthon....élete végéig. Bár ez a terv szerintem is, épp ezért gyorsitják ezt az élete végéig funkciót....Az astra például a vérröggel
Na az mar ritkul.
Hajrá....
Felolem,aki nem akarja en mindent elfogadok,termenyen es feldisznon kivul.
Persze, van rengeteg előnye a kártyának az utalásnak, csak már át akarnak ejteni minket a ló másik oldalára. Egyébként meg kb. a lakosság 50%-ának semmi szüksége nem lenne kártyára.
Addigra még szerintem nem javul annyit a járványhelyzet. Bár javulna...
Mert lenne az?
A pünkösdi Horvát motorozás.....
Melyik resze?
A k&h ebbol eleg gyoker,a BB-nel van penztar.
Ugyfekek nemigen akarnak mar szaladgalni 5-600e-rekkel.
En meg nemigen szeretnek az orszagban rohangalni nagykanizsatol bekescsabaig a beszallitokat fizetgetni.
Van par kp szallito,de egy kezemen meg tudom szamolni.
Neha gond is osszekaparni mig napokig csak kartya van.