Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hallgat az senkire, csak a kasszagép csörgésére....
A helyében én nem hallgatnék rád.
Esze meg van hozzá.....
Es emiattva fideszre szavaz.
Majd jól fenéken billentelek....
idén még 5 alatt de gyűjtöm őket
egyáltalán párt volt már akkor, vagy csak mozgalom? nekem összefolynak, mert annyi rémlik, hogy a jobbik széthullása nem 1 hét alatt ment végbe. A választások után kezdődött de egy hosszú folyamat volt aztán a mi hazánk mozgalom tömörülés nem lett rögtön párt.
5-10 es szoras?
még van 1 éved,hogy meggyőzzél, az ilyen billegők mint én a szavazófülkében dönt
ezt már azért nem teszem hozzá, mert ez egyértelmű., hogy kell az is hozzá
nem publi9kus
pm még van? nem nagyon követem mostanában a politikát egyre kevésébé érdekel az elmúlt évek során de úgy rémlik juhászéknak az 5%-k nem volt meg talán a 2 farkúak is többet kaptak azzal a 2%-al
18 ban sem volt meg.
kizárta? Majd amikor el jön az ideje akkor meg nem fogja kizárni . Toroczkai tudja, hogy önállóan soha sem lesznek semmik és senkik. De ha csak az a céljuk, hogy megugorják az 5%-ot és felvegyék a képviselői tiszteletdíjukat akkor igazából nem sok teendőjük van neccesen most is meglesz.
szdsz önmagában egy kommunista párt volt talán jobban mint az mszp nem tudom ezt az összefeküdt a komcsikkal honnan veszed a legvéresebb szájjú kommunisták voltak a dörmögő dömötörrel egyetemben az mszp-szdsz koalíciónál kuncze nagyot hasított. A kis pártjuk egy csomó nagy helyet ki tudott venni maguk számára miniszteri szinten. Az mszp meg kénytelen volt belemenni sarokba lettek szorítva
Na itt van a hiba mikor a sok szavazó azt mondja, hogy rá szavaznék szívem szerint de elpocsékolt szavazat lenne. Ez az igazi birka gondolkodás, azért nem szavazok rá mert más sem teszi.
nem tudom elképzelni, hogy a fidesz tudna válogatni a balos összefosás közül koalíciós partnert.
Kénytelen lenne a mi hazánkat választani. Sokkal több a közös nevező mint bármelyik másik párttal.
aztán a politikában már sok mindent láttunk. Láttunk már olyan összeborulást is, hogy előtt még egy héttel egymás torkát szorongatták
Itt biztosat nem lehet mondani. Valószínűleg a fidesz egyeduralma meg fog törni és esetleg 50%-k híján kénytelen lesz koalíciós kormányzásra. Bár 3 évvel ezelőtt pont ugyanezt mondtam aztán látjuk,hogy ez nem jött be Nem vagyok orákulum én akkor így raktam össze a képet tévedtem
Ha megéred.
én a billegő szavazók táborát erősítem
én dilemmázok rajta, hisz nekem az Ő hozzáállásuk a legmegfelelőbb. Kezdődött ez a 2015-ös migránsválsággal. Azt azért tudjuk, hogy a kerítés kitalálója Toroczkai volt, csak a fidesz kicsvarta a kezéből. Azt is tudjuk, hogy a jobbikból a Mi Hazánkban összpontosult az a krém ami miatt jobbik volt a jobbik A dilemma nálam onnan adódik amit kawa 70 mond. Túl kicsinek tartom Őket ahhoz, hogy érdemben bármin is tudnának változtatni. Jelen pillanatban elpocsékolt szavazat lenne ami a bal oldali összefosást erősíteni a fidesszel szemben. Sajnos ebben a pillanatban nincs más alternatíva mint a szemünket is kilopó gazemberek hordája a NER-fesz Ő a szar a fosok közül A mi hazánk meg érdemben nem változtat ezen. Aztán még 2022-ig sok lánchíd lefolyik a Dunán majd meglátom. Ha a szívemre hallgatok akkor a mi hazánk, ha az eszemre a fidesz
minden nap basztasd 2x különféle számokról
lakatost ismerek aki csinál mindent is rozsdamentesből egész olcsón, de csak akkor ha más jövedelmezőbb munkája nincs
neki az a hobbi ha ilyen dolgokkal szívatja magát
kocsmát meg fél év zárásra, ami a nyitás után kezdődik
plusz még le is vették sok pénzre de nem tudom mennyire
Otthon szük körben.kell italozni
A dob mastek, már féléve igérgeti de semmi nem történik.
egyik ismerőst most büntették meg illegális kocsma látogatásért 10 ezerre