Én 20 éve kérdezgetem a különböző fórumokban, hogy kapok-e erre érdemleges választ. Eddig pár éve egy ember írt olyant, amire azt tudtam én is azt mondani, hogy igen, ez már elfogadható megközelítése a gazdagnak
Te sem adtál jó választ, mert az, hogy négy fürdőszobás kecó az bizonyos társadalmakban vagy nem az, vagy értelmezhetetlen..
Dehogynem: gondolj a Takata légzsák botrányra: az EGÉSZ VILÁGON nem halt meg tőle 100 ember (tehát annyi mint most a COVID-ban Magyarországon FÉL NAP ALATT!!!) mégis dollármilliárdos kártérítésről (visszahívások, stb költségei) van szó.
én csak simán nem dolgoznék ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs
esetleg vennék valami 10+ éves 4wd kisbuszt, meg egy harcsázó botot
igazándiból másra nincs szükségem
Azt már rég megkapta Nem jut oxigénhez az agya Arra leszek majd kíváncsi mikor 1 év múlva kiderül, hogy ez az oltakozás mekora melléfogás volt, hogyan lapátolják vissza a szart a lóba
egész kevés drogos hal meg a fertőzések miatt
pedig nem viszik túlzásba a felszívott folyadék sterilizálását
szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel simán lehet ellenőrizni
neked tudni kellene hogy a minőségbiztosítás, nem szól másról csak arról hogy ha hiba van akkor meg tudják találni ki okozta, attól a hiba nem szűnik meg
Te sem adtál jó választ, mert az, hogy négy fürdőszobás kecó az bizonyos társadalmakban vagy nem az, vagy értelmezhetetlen..
sprinter esetleg.
esetleg vennék valami 10+ éves 4wd kisbuszt, meg egy harcsázó botot
igazándiból másra nincs szükségem
csak nem tudják ki vett részt abban a munkában
Csak kizárólag korrekt termékeket tudsz vásárolni akár neves gyártóktól is
pedig nem viszik túlzásba a felszívott folyadék sterilizálását
szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel simán lehet ellenőrizni
neked tudni kellene hogy a minőségbiztosítás, nem szól másról csak arról hogy ha hiba van akkor meg tudják találni ki okozta, attól a hiba nem szűnik meg