Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szoktam néha, ha vége a vírusos buziskodásnak meg is szívom mert akkor meg sokat kell majd
Semmi akkor lesz még hátra 114 hullám A 20-ik körül már a közalkalmazottaknak sem lesz pénze legalább nem tudnak kárörvendeni a vállalkozókon
Én 20 éve kérdezgetem a különböző fórumokban, hogy kapok-e erre érdemleges választ. Eddig pár éve egy ember írt olyant, amire azt tudtam én is azt mondani, hogy igen, ez már elfogadható megközelítése a gazdagnak
Te sem adtál jó választ, mert az, hogy négy fürdőszobás kecó az bizonyos társadalmakban vagy nem az, vagy értelmezhetetlen..
l300 van, és 15+ éves is
Az is hülyeség volt
Te agyhalott vagy tényleg. Mást nem.szoktál nézni a neten? Csak ugy véletlenül....
Pont ezt akartam írni, de éppen a másik választ pötyögtem....
Az elég nagy.....
Dehogynem: gondolj a Takata légzsák botrányra: az EGÉSZ VILÁGON nem halt meg tőle 100 ember (tehát annyi mint most a COVID-ban Magyarországon FÉL NAP ALATT!!!) mégis dollármilliárdos kártérítésről (visszahívások, stb költségei) van szó.
Nemigen vannak 4x4 kisbuszok.
sprinter esetleg.
Most se dolgozol
Sehogy....aláirt nyilatkozatot fognak lobogtatni.....
én csak simán nem dolgoznék ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs
esetleg vennék valami 10+ éves 4wd kisbuszt, meg egy harcsázó botot
igazándiból másra nincs szükségem
Azt már rég megkapta Nem jut oxigénhez az agya Arra leszek majd kíváncsi mikor 1 év múlva kiderül, hogy ez az oltakozás mekora melléfogás volt, hogyan lapátolják vissza a szart a lóba
Ott szokták elbaszni.....
azt egy egyszerű meo mellett is kiderül
csak nem tudják ki vett részt abban a munkában
Aha.........valóban.........amig nem óriási pénzekröl van szo.
Csak kizárólag korrekt termékeket tudsz vásárolni akár neves gyártóktól is
Adni kapni jó, biztos adakoznék belőle...
mozog a hal felétek? itt most nagyon nem eszik, tegnap kint voltunk a csatornán de se fenekező se úszó semmi
A minőségbiztosítás viszont egy olyan folyamat, hogy az esetleges hibának mindenképpen ki kell derülnie, mielőtt a termék kilépne a gyárból.
Mer occó kici kinai
Ha meglenne jovo heten spanyolban logatnam a bret egy faca tijuffon.
Be is állt autóval a sátor alá, legalább a szélvédő nem fagyott le
Ne válogass.......azzal kell oltani ami van. Mind egyformén hatásos és.biztonságos. vagy nem ezt vallod????
egész kevés drogos hal meg a fertőzések miatt
pedig nem viszik túlzásba a felszívott folyadék sterilizálását
szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel simán lehet ellenőrizni
neked tudni kellene hogy a minőségbiztosítás, nem szól másról csak arról hogy ha hiba van akkor meg tudják találni ki okozta, attól a hiba nem szűnik meg