Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előtte be lettek zárva a boltok. Most ki lehet nyitni nm/fő korlátozással.
Bogyó szindrómában szenvedsz.
Semmivel nem vagy különb.
Én most komolyan kérdeztem, mert nem értem az összefüggést.
Persze, O1G.
Lassan meglesz a 2.5millió oltás.
Eddig vásárolhattunk, tolonghattunk, fertőzhettünk.
Most, hogy meglesz a 2.5millió beoltott, akkor korlátozzák 10nm/főre a boltokat?
Nem előtte lett volna értelme?
Biztos van összefüggés.
Bankba,valami nyilatkozat a POS terminalhoz,fuzioznwk a cseh leanyvallalattal.
Olajat,szurot,gyertyat,ket bilncset kell venni,meg van mit csinalni nyitas elott.
Hova? még nem kell kinyitni vagy igen?
Nálunk is szép idő van, szélvihar, kurva hideg és esik. Ki se mozdulok itthonról
Aprilis 6.Hogy b...na meg, kocsi nuku, motorral kell mennem.
Hull a hó és hózik..zik...zik
Aha, útközben Szerbiában szétvernek minden tanyát (meg nálunk is, amíg hagytuk) Svédben meg Belgában non-go zónákban élnek - nálatok meg minta polgárok
Kamuzzál már máshol, lécci
Mássz le a hegyoldalból a 150 lakosú faluból, és költözz Graz vagy Bécs belvárosába. Meglátjuk, milyen lesz a véleményed fél év múlva
Most csak azért hiszed azt, hogy nagy a gyűlölet mert a facebook is mossa az agyadat. Ott aztán fröcsög a nyála az értelmiségnek.
Soha ilyen jól nem élt a magyar. Reméljük így marad ez még sok sok évig!
Nem szoktam szavazni, de el fogok menni, hogy a Te szavazatodat lenullázzam
Addig keresd ki hogy lehet nullázni a szervizt
Mekkora?Bennem most sincs nagyobb mint akkor és akkor sem volt nagyobb mint most.Félelem?Mitől?
Te tenyleg gyűlölsz, ez igaz.
En meg nem felek.
Pár évig még a márkaszerviz cseréli, az öt év gari lejárta után meg saját magam fogom.
A Fletó alatt nem volt ekkora gyűlölet (és félelem) az országban, az emberekben, minden (főleg egymás) iránt. "Oszd meg, és uralkodj!", ellenségkép keresése - nagyon megy a Viktornak.
kell a szakmunkás europába. pár év és ők fogják cserélni az olajat a bogyó rönyójába
11év alatt még nem sikerült,ellenben fletó haverod 5-6 év alatt megoldotta.
Eleg neki a minosegbiztositast messzemenokig tisztel nemet munkamodszer szerint "dolgozo" barna szempárok.

http://youtu.be/6OAjCh8RVyc
Az hogy létezik a neandervölgyi meg harcostársad, csak kedvelned kéne egy az. a tábor vagy mifene
A Niedermüller nem szívügyem, de mi bajod a jövő miniszterelnökével, KariGerivel? Tök jófej srác, ráadásul vannak céljai is.
De csak ha nincs ott net.....
Baj a libsi haverjaid kezében lenne csak igazán. Az meg hogy rühelled, szivügyed én is rühellem karácsonyt meg nidermüllert, aztán semmi nem történik egyenlöre
Így jártál, sajnállak.
Mind baj.