A kommunizmus nálad is csak részben sikerült: odáig már eljutottál hogy nincs kedved dolgozni, addig viszont még nem, hogy ez elég is legyen a megélhetéshez.
a kommunizmus mint elv teljesen rendben van, bár kicsit akadályozza a golyamatos fejlődést de hosszútávon mindenkinek jó lenne
sajnos ez csak elméletben működhet tökéletesen, a gyakorlat eddig még sehol sem sikerült
Megint egy próféta.
Látom nem érted.
Normálisan kérdeztem, mert nem értettem az összefüggést, egyszerű emberként.
Utána meg jössz ezzel a "majd én meg megmondom mit csinálsz rosszul az életeddel" szöveggel?!
Ugye nem baj, ha pont nem érdekel???
Az életeddel. De látom nem érted. Legyen akkor az, hogy te vagy magyarország miniszterelnöke. Írd össze milyen járványügyi intézkedéseket fogsz csinálni a következő hónapokban, mikor fogsz nyitni vagy szigorítani, hányan lehetnek az üzletekben, gazdaságot hogy fogod élinkíteni, mire fogsz pályázni, mit fogsz építeni, miből stb. Pár hónap múlva megnézzük mik történtek összevetjük azzal amit most leírtál és majd akkor lesz az, hogy pedig te megmondtad mit hogy kellett volna csinálni. Írd össze.
végre, itt a kommunizmus megint ..... megszületett a véglegesítés, kínai komcsikáderképző egyetem épül budapesten, 540mrd ft-ért, amit mi fizetünk egy az egyben, kína csak hitelt ad hozzá..... tovább a lenini úton... vörösdiplomát minden magyarnak....
de így kellett volna, az a szerencse, hogyha vmi szar, akkor lehet korrigálni... most ez történt, felkapcsolták a villanyt vki fejében. van ez így.....
A kereskedelmi szövetség javasolta a kormány egyeztetett velük. Ne legyenek zárva a boltok inkább legyen nm korlátozás. Ez történik most. http://oksz.hu/cikkek/a-keresk...
sajnos ez csak elméletben működhet tökéletesen, a gyakorlat eddig még sehol sem sikerült
De gondolom miért viseled szíveden az ügyet.
De még most sem érdekel.
Ne haragudj!
Egyáltalán nem baj ha nem érdekel.
Látom nem érted.
Normálisan kérdeztem, mert nem értettem az összefüggést, egyszerű emberként.
Utána meg jössz ezzel a "majd én meg megmondom mit csinálsz rosszul az életeddel" szöveggel?!
Ugye nem baj, ha pont nem érdekel???
Nyitott vagyok a tanulásra.
Máshogy csinálni?
Egyszerű ember nem ezért kapja a bérét.
Egyébként számodra melyik az észészszerű?
Így már érthető.
ÉÉELMISZERBOLTOK.
De ezt nem az oltás előtt kellett volna?
Most, hogy be van oltva 2.5 millió ember, most korlátozzák a vásárlók létszámát?
http://oksz.hu/cikkek/a-keresk...
Ami eddig zárva volt, az egyértelmű, úgy gondolom.