Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Valamivel el kell ütni az időt, és a balos libsi dumára nagyon harapnak a topiktársak, Kihalna ez a topik, ha a (fotel) motorozás lenne csak a téma.
2. Tényleg rühellem ezt a kormányt, szerintem bajba sodorja az országot előbb-utóbb.
Baj?
Figyi,ha tenyleg bekoltozol a 15 csalad migrante mellé valahova kozepausztriaba egy varosba,ugy hogy itt kijelentkezel,banomisen.
Ugyse lesz idod velem foglalkozni ha egyszerre kell megtanulnod nemetul es fárszi nyelven.
Nem irigylem,már csak azért sem mert nem vennék franciát,de ez az én dolgom és nem zavar ha más vesz.Sokkal inkább zavar ez az állandó politika maszlag amit nyomatsz.
Rád azért szánnék időt, motoros tezsvírem!
Csak 8-cal, mert ott is van forgalmi adó.

De ha nem töröm össze és nem lopják el, akkor engem ez az autó már kiszolgál - többek között ezért akartam egyszer az életben új kocsit venni.
Látom, azért irigyled tőlem, pedig gyanítom hogy sokkal vagyonosabb lehetsz nálam. (Engem nem zavar a dolog, félre ne értsd - te dolgoztál meg érte, a fideszszínű rettenetért viszont én.)
Neked ez nem jar, de hat el kelk rendezned a kazal penzeket, a kolbaszkeritest, stb, nincs idod mindenfele keleteuropai barbarokhoz.
ja,ott lakhatna a migrantékkal akit a haverja is ide engedne a nyakunkba,és vehetne autót 27%-al olcsóbban.
Na ugye, hogy olvasol Indexet!
De a net pont azért van, hogy onnan is beleugathassak.
Jah,es a foni tartja az igereteit.
En jovo hetre szamoltam,de jo lesz szerda vagy csutortok is.
Ha nem vagy itt es nem ugatsz bele semmibe,hisz mar nincs kozod csak a szep uj eletedhez ,felolem.
Na, lazulhatsz, bammeg!
https://index.hu/belfold/2021/...
Azt neked kell intezni.
En csak attuszkollak a hataron es elveszem a szemelyid,es kijelentelek innen.
Hidd el sokkal jobb neked a meses nyugaton.
Előlem nem menekülsz, net van ott is!
Na,segitek pakolni.
De kérnék a házhoz egy új motort, és valami tisztességes, ottani nyugdíjat is. Na, meg tanuljanak meg magyarul.
Szép helyen lakik, állok elébe!
Vegulis,az se lenne rossz ha bogyot elvinne a 15 csalad melle,elfer a csavo,nem kell sok hely es a bagon kivul nincs rossz szokasa,mindenki nyerne.
Szerencsére nem,remélem soha nem is fog bekövetkezni hogy beférkőzzenek az én életterembe.Nem érdekel ki hogy engedi be magához,csak ide ne jöjjenek.
lehet hogy mégis nálunk van kolbászból a kerítés?nekünk van 27 milliónk egy ilyen kilátóra.
Legetbe megtobb ilyet.Keves van.
https://likebalaton.hu/telepul...
27 millió. Legalább olcsó volt...
Bizony, ugyan olyan...