Ja, aki annyira antiszociális, hogy nem ismer embereket, azzal nem lehet mit kezdeni...lassan már az a ritka akinek nem halt meg senkije az elmúlt egy évben...
ezeknek az aszfalt betyároknak semmi sem jó
ha hideg van az a baj, ha meleg az a baj
ha eső esik az se jó de ha hó az sem
úgy láton az utcai motorozástól ösztrogént termel a szervezet
Írtam ilyet? Nem.
Te írtad hogy "azoknak higgy".
Én erre reagáltam, hogy hinnék én de még nem tudtam ilyennel beszélni,csak olyannal aki pár nap alatt megoldotta.
asszony egyik barátnőjének volt, avval semki baj nem volt
az a fura hogy állítólag nem szereti a láncos tartást mégis a nap java részében egy helyen feküdt
vagy csak az volt az egyetlen ilyen extra nyugis kutya
Akkor azoknak higgy, akik átestek rajt és keményebben elkapták...
Fiatalok, erősek, aztán 2 hetet az ágyat nyomták, meg utána hónapokig lábadoztak...
Ja, persze nem a COVID-tól halnak meg, mert ezen a vonalon elindulva az AIDS sem halálos. Legyöngíti az immunrendszert és végül egy sima náthába meghalnak...vagyis az AIDS nem gáz, adasd is be magadnak...
jó néhány kuvasz támadásról hallottam már a környékünkön Igazi idióták. állítólag megkötni és kutya boxban tartva nevelni nem szabad akkor bekattan.
Meg állítólag van egy rossz alap tulajdonsága. Egyszer eljön az az idő amikor lepróbálja a gazdáját. Halottam néhány sztorit már kuvasszal kapcsolatban. Egyszer a gumis mesélte a műhelyből ment hátra az udvarra a kuvasz kutyája minden előzetes ok és harag nélkül rátámadt. Az alkarját tartotta maga elé ahogy lökte a földre a kutya. Teljesen átharapta a karját és szorította nem engedte el. Az volt a szerencséje, hogy a földön beleakadt egy gumiszerelő vasba, a bal kezével addig ütötte amíg a kutya adta fel hamarabb. Persze később a csávót mentő vitte el. Ha nem akad a vas a keze ügyébe akkor bizonytalan a védekezés kimenetele kellene a fasznak ilyen genetikailag hulladék jószág
Óóóó heeee, ne is mond...Danúúúúbilya motorkerékpár és társai. A meredek sztorik és az öregemberek zaklatásai miatt is szoktam le a szoci motorokról. Mindig menőnek éreztem a szoci gépeimet, de mindig mindenhol betámadt a vének tanácsa a sztorikkal.
Én nem tudom miért csinálják, de az enyémmel egyik sem tud sokáig játszani mert mindegyik előbb elfárad
Persze az enyém a legszebb, legokosabb, legügyesebb kutya.
Amstaffal még huzamosabb ideig nem voltam egy helyen.
havernak volt németjuhász kölyök, egy év alatti, akkor az enyém is kb annyi idős volt, a németjuhász nagyjából duplája volt
sokat játszottak együtt, nem tudom miért rengeteget csinálták hogy futottak majd egymásnak ütköztek mellel aztán körbe fordultak
az amstaff már régen megfordult mire a németjuhász is teljesen körbefordult
sokkal gyorsabbak a nagyobb testűektől
https://totalcar.hu/magazin/sz...
ha hideg van az a baj, ha meleg az a baj
ha eső esik az se jó de ha hó az sem
úgy láton az utcai motorozástól ösztrogént termel a szervezet
pedig anno a zp-s időkben szinte mindent megtettünk "érte"
Te írtad hogy "azoknak higgy".
Én erre reagáltam, hogy hinnék én de még nem tudtam ilyennel beszélni,csak olyannal aki pár nap alatt megoldotta.
az a fura hogy állítólag nem szereti a láncos tartást mégis a nap java részében egy helyen feküdt
vagy csak az volt az egyetlen ilyen extra nyugis kutya
Fiatalok, erősek, aztán 2 hetet az ágyat nyomták, meg utána hónapokig lábadoztak...
Ja, persze nem a COVID-tól halnak meg, mert ezen a vonalon elindulva az AIDS sem halálos. Legyöngíti az immunrendszert és végül egy sima náthába meghalnak...vagyis az AIDS nem gáz, adasd is be magadnak...
Meg állítólag van egy rossz alap tulajdonsága. Egyszer eljön az az idő amikor lepróbálja a gazdáját. Halottam néhány sztorit már kuvasszal kapcsolatban. Egyszer a gumis mesélte a műhelyből ment hátra az udvarra a kuvasz kutyája minden előzetes ok és harag nélkül rátámadt. Az alkarját tartotta maga elé ahogy lökte a földre a kutya. Teljesen átharapta a karját és szorította nem engedte el. Az volt a szerencséje, hogy a földön beleakadt egy gumiszerelő vasba, a bal kezével addig ütötte amíg a kutya adta fel hamarabb. Persze később a csávót mentő vitte el.
A medve nem játék...de a kuvasz sem.
Persze az enyém a legszebb, legokosabb, legügyesebb kutya.
Amstaffal még huzamosabb ideig nem voltam egy helyen.
sokat játszottak együtt, nem tudom miért rengeteget csinálták hogy futottak majd egymásnak ütköztek mellel aztán körbe fordultak
az amstaff már régen megfordult mire a németjuhász is teljesen körbefordult
sokkal gyorsabbak a nagyobb testűektől