Ne is mondd, és 4 éve vettem egy qrva drága, "viharálló" Coleman sátrat - na az is csak egyszer volt felállítva az udvaron. Azzal terveztem 2017-ben Erdélybe menni, de végülis inkább minden este szállást (panziót) kerestem.
Nekem ez két és fél napos túra Kalocsáról: péntek este, meló után elmotorozni anyámhoz Debrecenbe, nála megaludni. Szombaton Zemplén-Bükk-Mátra csavargás (mikor melyik), vissza anyámhoz aludni, vasárnap reggel meg go haza.
Pedig jó a sátorban alvás, persze nem egy motoros találkozón... Szerencsére még vannak olyan helyek ahova érdemes elmotorkázni és sunyiban sátrat verni aztán a hegyoldalból nézni ahogy bevilágítja kora hajnalban a nap az Adriát
Kinőttem már ezekből..... sátorban aludjon az, akinek három anyja van ha megyek valahova ott legyen ágy, zuhany, reggeli, vacsora
Meg köszönöm, de rózsaszín gumi festést sem kérek
Nagyjából 10 éve voltam ott motorral akkor készült el az az út Akkor még kavicsfelszóródások és vízátfolyások tarkították az új utat tettünk egy mátra-lilafüred kört Akkor döbbentem rá legelőször, hogy egy hülye egy állatfaj a motoros
A tökömről is fojt a víz Kinek jó ez a szenvedés Ettől már a strandon is jobb. Ha még motoroznék akkor szigorúan a tavasz(most) és ősz
Abaújba kellett mennem minap megnéztem a boldogkői várat, mert tavaly nyáron az átépítés miatt már a felfelé vezető útról visszafordítottak Most család nélkül voltam aztán voltam olyan pofátlan, hogy bekuncsorogtam magam az építkezésre egyébként qeci hideg volt fent. Visszafelé jövet egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem átszelem a bükköt hosszában a répáshutai úton Az út most is zsír Teljesen jó minőségű javítások persze fellelhetőek rajta de jól meg van csinálva
A 140-et sokallanám kissé bármelyik nagyobb tgk-nál mert annyinál szétpörög a motor, jártam pár félével és átlagban ugye 90-nél (többnyire ott tiltanak az újabbakat már csak 85-re állítják persze azt felül lehet íratni a legközelebbi illesztésnél)1300-1400 körül pörögnek, néha lejtőn megeresztve 110 max.-nál már 2200 vagy fölötte pörögnek és onnan nincs messze a piros ahol repkedhetnek az alkatrészek. Mondjuk hallottam billencsekről amikben kiiktatták a tiltást és azok meséltek 120 max,-ról annál többet üresen sem akartak menni.
első körben a makett volt a cél de sehol sem találtam olyat ami tetszett volna
egy legalább 30-40 centis x-szárnyút kerestem de csak kicsik voltak meg bénák
Igen !
Az itt okoskodó ,behízott ,igénytelen szarházi senkik ,na azok a motorosok !
Én jártam már sok találkozón a barátommal és nagyon jól éreztük magunkat !
Koncertek ,haverok ,strandolás és jó programok !
Ti meg itt basszátok egymást minden nap és kurva okosak vagytok...de nem !
Azaz, az igazi nagymellényes motorosok. Akik mindnekinél tapasztaltabbak, hatalmas mesemondók aztán évente a 3találkozóra motoroznak csak, sehova máshova.
Isten tartson távol az ilyen tömegtalálkozóktól!
Kedves Motorosok,
bizonyára már sokan értesültetek róla, hogy idén is lesz soltvadkerti motoros találkozó.
Én is részese leszek az eseménynek, ráadásul egy picit közelebbi szemszögből:Lesz külön sátram is az eseményen, ahol kötetlenül tudunk majd társalogni.
Szeretném bemutatni mindkét szakmám egyszerre (mérnök informatikus, motorkerékpár - szerelő) , amennyire az adott körülmények ezt lehetővé teszik. Ezt nem mással, mint a legutóbbi egy éves projektemmel:A benzinátfolyásmérő alkalmazással (motorkerékpárra, de bármilyen más járműre is alkalmazható), ill. eszközzel tervezem megvalósítani.
Természetesen lesz bemutató más, sokak által ismert termékről is, mint például a mindennap használatos szinkronteszterről. Készülök diasorozattal is, és persze élőben motoron is prezentálni. Ehhez a CBR600 FS gépem fog rendelkezésemre állni, amit érkezésem után fogok a helyszínen előkészíteni.
Egy ilyen alkalmazás elkészítéséről, architektúrájáról, módszertanokról is szívesen szólnék pár mondatot, amennyiben érdekel.
Hamarosan készül az esemény reklámfilmje is, ami nagyon érdekes és meghatározó pillanatokat fog átadni Nektek, Motorosoknak. (Persze, nem csak én leszek benne.)
A helyszínen lehet majd rendelést leadni bármilyen Prop-Tech motorkerékpár diagnosztikai termékre, elekktronikára ( kedvezményesen) , szervizembe időpontot nézni a motorkerékpárodnak, valamint alkalmazás fejlesztésével kapcsolatban is egyeztetni.
Gyertek sokan! Beszélgessünk személyesen, csodáljuk meg egymás gépét, együnk, játsszunk, koncertezzünk!
Várunk Benneteket szeretettel!
Namajd nomádkodok egy csigaházban.
Meg köszönöm, de rózsaszín gumi festést sem kérek
A tökömről is fojt a víz
Abaújba kellett mennem minap megnéztem a boldogkői várat, mert tavaly nyáron az átépítés miatt már a felfelé vezető útról visszafordítottak
A a kéket használjuk, akkor engedi tovább.
De nem 120-140-ig.
egy legalább 30-40 centis x-szárnyút kerestem de csak kicsik voltak meg bénák
eléggé unom magam, plusz a sok súlyos meló miatt az ujjaim finom motoros funkciói nem működnek jól ezért most kicsit edzem
Az itt okoskodó ,behízott ,igénytelen szarházi senkik ,na azok a motorosok !
Én jártam már sok találkozón a barátommal és nagyon jól éreztük magunkat !
Koncertek ,haverok ,strandolás és jó programok !
Ti meg itt basszátok egymást minden nap és kurva okosak vagytok...de nem !
Isten tartson távol az ilyen tömegtalálkozóktól!
Oda igazi motorosok járnak ,nem ilyen nyomorultak...
bizonyára már sokan értesültetek róla, hogy idén is lesz soltvadkerti motoros találkozó.
Én is részese leszek az eseménynek, ráadásul egy picit közelebbi szemszögből:Lesz külön sátram is az eseményen, ahol kötetlenül tudunk majd társalogni.
Szeretném bemutatni mindkét szakmám egyszerre (mérnök informatikus, motorkerékpár - szerelő) , amennyire az adott körülmények ezt lehetővé teszik. Ezt nem mással, mint a legutóbbi egy éves projektemmel:A benzinátfolyásmérő alkalmazással (motorkerékpárra, de bármilyen más járműre is alkalmazható), ill. eszközzel tervezem megvalósítani.
Természetesen lesz bemutató más, sokak által ismert termékről is, mint például a mindennap használatos szinkronteszterről. Készülök diasorozattal is, és persze élőben motoron is prezentálni. Ehhez a CBR600 FS gépem fog rendelkezésemre állni, amit érkezésem után fogok a helyszínen előkészíteni.
Egy ilyen alkalmazás elkészítéséről, architektúrájáról, módszertanokról is szívesen szólnék pár mondatot, amennyiben érdekel.
Hamarosan készül az esemény reklámfilmje is, ami nagyon érdekes és meghatározó pillanatokat fog átadni Nektek, Motorosoknak. (Persze, nem csak én leszek benne.)
A helyszínen lehet majd rendelést leadni bármilyen Prop-Tech motorkerékpár diagnosztikai termékre, elekktronikára ( kedvezményesen) , szervizembe időpontot nézni a motorkerékpárodnak, valamint alkalmazás fejlesztésével kapcsolatban is egyeztetni.
Gyertek sokan! Beszélgessünk személyesen, csodáljuk meg egymás gépét, együnk, játsszunk, koncertezzünk!
Várunk Benneteket szeretettel!