Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozhatsz nekem kiürítjük az üzleted, jó lesz raktarnak. A pénz jó, de baszott sok az óra. A mostanában végig napi 14.... a szemem 1hete rángatózik, lehet kimerült az értékes testem
Írtam már
Elengedőőőős
pedig ez remek alkalom lett volna a népesség csökkentésére, csak elkúrták, nem kicsit, hanem nagyon
úgy is az a réteg halt volna ki többségében akivel a legtöbb probléma volt-lett volna pár éven belül
A fozsdaboglyat rokon örökli,de ne álmodj,20 év múlva is itt leszek.
Ne tereljé a kérdésre válaszoljá Hamarosan jobb létre szenderülsz
KIRE HAGYOD A ROZSDABOGLYÁT
Spec én tudok olyat aki megbecsülné ingyen elvinné, hogy ne foglalja ott feleslegesen a helyet
Amíg vártam a pakisztáni csávóra láttam egy telefonfülkét,volt még benne telefon,de egy kártyás változat,nem működött,valszeg mert nem tesztelték elég ideig.
Ez meg nem biztos…. a tantusz mar bizonyított csak keresnie kell a telefont, ami elfogadja
Neki a szekere jár ökörrel - és azért ő is tudna mesélni a fejlődésről, mert már nem tantusszal a zsebében mászkál, hanem C2-vel!
te hozzáértő virológus professzor vagy, hogy el tudod dönteni?
A gyerekbénulás súlyos, de mégis lófax egy ilyen járványhoz képest. Ott van idő kísérletezgetni. Ez esetben, mikor napi 10 000 halott van, mit mondjanak? "Tesztelgetjük az oltást, kell neki 10 év, addig bízzatok a jószerencsében!" Ezt csak ilyen Pipi meg Béd észlények hangoztatják, józan realitása semmi. Most sürgetett az idő...
Meg aztán a mellékhatásoktól elpatkol pár 10 ezer, az nem ügy, ahhoz képest, hogy oltás nélkül pár 10 millió lenne, ráadásul igen rövid idő alatt. A dózeres tömeg-temetés meg egyik kormánynál sem PC, meg a lakosság is nehezményezné
Nem gondolod hogy végigolvasom a zagyvaságaidat?
Járjál.
És ezt te így tűzoltó-festőként megaszondod.
Pont most mondtad "Attól te még nem értesz hozzá. Olvashatok én a szívsebészetről akármennyit, érteni nem fogok hozzá."

Értesz vagy nem?
ne beszelj faszságokat nem kell hozzáértőnek lennem, azt írtam le, amit olvastam.... nem kell okosoabbank lennem pl a stzegedi egyetem kutató orvos professzorainál.... neked sem vagy szerinted ott hülyék dolgoznak?
48-61 közt,több mint 60 éve.
Te,a fényezés most nem gyorsabb mint akkor amikor még esettel mázolták a hajókat?
Ja csak van amit nem lehet felgyorsítani, vagy nem lenne szabad.
Tehát legjobb esetben is minimum 6év,nem egy. Abból 4évig teszteltek.
de legalább véleményed lehet róla
de járhatnák
Attól te még nem értesz hozzá. Olvashatok én a szívsebészetről akármennyit, érteni nem fogok hozzá.
nekem ettől voltak többet futott autóim is ami garantált a maszterba 700 felett van hihetetlen ezek qrva sokat kibírnak
Ja közben eltelt 60 év,némiképp fejlődött-gyorsult a technológia.A génszekvenciák feltéképezése ugrásszerű gyorsulást eredményez.
Te se ökrösszekérrel jársz.
nekem nem rémlik keresd elő akkor elhiszem
Mondom neked már nincs annyi lehet ezzel keverted Rozsdaboglyát kire akarod hagyni?
az is 6 év nem fél