ha csak úgy tudsz jó fizetést felajánlani, hogy dolgozni kell érte az nem olyan csábító Nekem biztos nem zotyának meg tuti nem jó
Szerintem azé bótot tudnál vele kötni. Ő bérli a helyet 1,2 ért kiadja neked 2,4-ért
Nem annyira, mint gondolod, idézet a cikkből: "Az AstraZeneca vakcinájának első adagja után például a 22. napon termelődik megfelelő számú antitest"
Ezen már rég túl vagyok, szóval....
hát ez a furcsa inikém, hogy a világon növekszik a létszám európában meg fogy
Édesapám gyerek korában kb 2mrd an éltek a földgolyóbison. Amikor én voltam gyerek akkor kb, 4 mrd, most lehet 8 mrd.
A megoszlás meg nem jó. Az öreg kontinens vagy ahogy hívnak bennünket itt azért elég jelentősen fogy a népség. Csak magyarországon legalább egy kiskőrösnyi faluval születik kevesebb ember mint amennyi meghal A harmadik világ országaiban meg szerintem már a fényre is szaporodnak. Végül is ha elég migránst engedünk be akkor lehet tartani a számokat
https://www.napi.hu/magyar-gaz...
Na rápacsáltatok
Köll a két ótás különben érvényét veszti a kártya
Bár szerintem elég lesz alkoholos filcel ráírni, hogy 2-ő.
Azért látom nélkülem is elég okos itt mindenki
Mindeközben a hátsó kertben (majdnem) leszállt egy helikopter.
A 4-es úton volt egy kurva nagy baleset a reptér melletti szakaszon.
Már háromszor fordultak a mentőhelikopterek.
De kurva ügyesek ezek a pilóták. Úgy leszállt a 2*2 sávos útra hogy egyik oldalon fák, másik oldalon villanyoszlop. Ahogy nézegetem van egy egész méter is a rotor végek és az akadályok között.
Az EÜ dolgozók lassan féléve kapták meg,nins gond,de már tavaly nyáron-ősszel lepörgött a nagyteszt minden nyugati vakcnánál.Az már egy év.
Csak azért mert neked,pipinek meg a hülye virológusprofesszor-festőnek kell 20 év mire megemészti,hiába mondja a szegedi kutatóórvosok hogy OK.
Nektek is le kell MEO-zni.
én úgy gondolom itt mindenki hülye a vírushoz is meg a vakcinához is
lehet olvasni ezt-azt de attól még senki se fog tudni
elmúlt pár évszázadban azért vokt pár mindenki által sztárokt csodaszer amiről kiderült hogy gecimód káros, csak remélni tudom hogy a mostani vakcina nem ilyen lesz
mert bárki mondhat bármit tapasztalat nincs
és a vakcina olyan? ha igen, milyen komkrét tények támasztják alá? mert amiket én írtam, közzétett kutatásokon alapul, onnan vettem, de lehurrogtál..... nem akarok okosabb lenni, mint írtam pl a szegedi kutató professzoroknál... te igen? melyik kutatási anyagra támaszkodsz?
És ezt te tudod biztosan hogy egy hatásos és biztonságos vakcinához ma is annyi idő kell.Mert kompetens és szakképzett vagy a témában.
Igaz hogy a szabincsepp kifejlesztési idejét is túllőtted,de egyekánya.
Neked is leírom. Nem írtam konkrét dolgot konkrét témában. Annyit írtam hogy vannak dolgok amihez ma is annyi idő kell/kellene mint 50 éve. Ennyi, nem több.
Szerintem azé bótot tudnál vele kötni.
Ezen már rég túl vagyok, szóval....
Édesapám gyerek korában kb 2mrd an éltek a földgolyóbison. Amikor én voltam gyerek akkor kb, 4 mrd, most lehet 8 mrd.
A megoszlás meg nem jó. Az öreg kontinens vagy ahogy hívnak bennünket itt azért elég jelentősen fogy a népség. Csak magyarországon legalább egy kiskőrösnyi faluval születik kevesebb ember mint amennyi meghal
Na rápacsáltatok
Köll a két ótás különben érvényét veszti a kártya
Bár szerintem elég lesz alkoholos filcel ráírni, hogy 2-ő.
Inkább a gumit böngészd a motorra!
Te olyan vagy mint a teknőskereskedő vevője.
http://youtu.be/CWuG5_3Qjq8
http://youtu.be/OQQ7h_C5z3U
Mindeközben a hátsó kertben (majdnem) leszállt egy helikopter.
A 4-es úton volt egy kurva nagy baleset a reptér melletti szakaszon.
Már háromszor fordultak a mentőhelikopterek.
De kurva ügyesek ezek a pilóták. Úgy leszállt a 2*2 sávos útra hogy egyik oldalon fák, másik oldalon villanyoszlop. Ahogy nézegetem van egy egész méter is a rotor végek és az akadályok között.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/DDT
persze ez nem gyógyszer és nem vakcina de biztos tudnék találni nem egy hasonló karriert befutott szert, de lusta vagyok keresni
Csak azért mert neked,pipinek meg a hülye virológusprofesszor-festőnek kell 20 év mire megemészti,hiába mondja a szegedi kutatóórvosok hogy OK.
Nektek is le kell MEO-zni.
lehet olvasni ezt-azt de attól még senki se fog tudni
elmúlt pár évszázadban azért vokt pár mindenki által sztárokt csodaszer amiről kiderült hogy gecimód káros, csak remélni tudom hogy a mostani vakcina nem ilyen lesz
mert bárki mondhat bármit tapasztalat nincs
Igaz hogy a szabincsepp kifejlesztési idejét is túllőtted,de egyekánya.