nem dől össze az életbe se mehet rá a kőpor de alulról szigeteletlenek azt előtte meg kell oldani
Az első 5 percben levágtam,hogy miért állványos mikrofonja van
Basszátok meg az egész koncert idején abba kapaszkodott
Eleve késett egy fél órát de olyan hó csonton volt, hogy a rögzített mikrofon állványhoz is úgy kísérték oda a rendezők
Szerintem a vírus nem fog ki rajta
az ilyen gazdatestet messziről kerüli, nem hinném, hogy ő vinné az oltáskampányt
meg a bólogatós kutyát se felejtsétek el
A koppány kipufogót se felejtsd el
annyi kínai szarral telebaxod már azt az autót tényleg csak a bólogatós kutyák fognak belőle hiányozni
Van egy ismerősörm, 4-5 éve vett újonnan egy ilyen opel suv-ot. nem tudom mi a neve hirtelen mert én biztos nem vettem volna meg pláne újonnan
Aztán pont ugyan azt csinálta mint te telebaxta mindenféle semmire való sallanggal
még a turbót is átfúrták, hogy bevezessenek valami turbónyomás órát a fülkébe mert neki azt tudni kell
Nem látod a gyári cuccokat a sok semmire kellő kütyütől
A oszlopra felszerelve vagy 3 féle óra
zenél dudál világít benne minden led sorok meg amit el tudsz képzelni olyan az ótó mint egy agyondíszített karácsonyfa
Zenél, villog, dudál beszél
miután beültél azt elfordítottad a kulcsot gyújtásra vagy két percig el sem lehet vele indulni, amíg minden csendbe nem marad meg minden fény ki nem alszik
Alufelni, szélterelő, meg meg se birtam még jegyezni mi a küszöbvédő is legalább annyira kell mint szar a zsebbe
miről beszélsz
a lányokat figyeld
a zenének meg a színvonalnak ehhez semmi köze
Ha olyat akarsz nézz presszer picit
Remélem a tényeket írod, és jó hírrel szolgálsz?!