Azért érdekes hogy pont te irogatsz ilyeneket mikor a zabálástól a szarásig mindenről van képed, és ezt még meg is osztod velünk. A feltöltöt képeidet elnézve, te mást se csinálsz csak képeket készítesz
ha nincs nálam a fotóaparát néha azzal is szoktam képet csinálni, csak halvány fogalmam sincs, hogy a francba lehetne a a galériáját a számítógépre letölteni 8elég bonyolult masinák ezek ) Kb. 10 éve ezzel küzdök. Ha ezt tudnám akkor a lumina nem is kellene a c2-ő is tud 3 megapixelt meg vagy 2x-es optikai zúmot ennél tényleg felesleges több
én még init nem hallottam sírni vagy a gazdasági helyzetére panaszkodni 100 szor jobban él mint itt közülünk bárki más
ha a sok fekvéstől nem fájna a hátam én is vennék egy sarokkanapét még az sem érdekelne ha ezt az ország legdrágább gödöllői bútorboltjából kellene megtennem
csak ez az átlag embert qrvára nem érdekli. na jó lehet nem az átlagot mondjuk 10 ezerből 9999 nem Sem a fénykép tartalma sem a minősége persze ha semmi jobb elfoglaltságod nincs csinálgasd és nézegesd a professzionális minőséget nekem a panaszkodik lumina gépem 5mpx meg a 3x-os optikai zúmja untig elegendő majdhogy nem sok is
ennek az esélye kb. annyi, mint, hogy megnyerd a lottó 5-öst De neked elhiszem
Nekünk 7 év volt a leghosszabb mosógépélet Az is egy no néjm valami fagor vagy mi volt. A többi 5 évente kuka. Bár én nem javíttatom mert nincs értelme. Ahogy előjön az 1-ső hiba mén a tiszába süllőtartásnak, nincs kedvem a következő 2 évben rákölteni szervízre a vételárát, inkább lesz egy új a következő 5-ösre
Szerintem az a hülyébb, aki milliókért vesz egy használt ladikot a Tisza-tóra, hogy aztán seggrészegen műmájerkedve elvetesse a jogsiját a vizirendőrökkel....
de minek is kellene tudni 10x-es zúmot. Fent lógnak a falon a képeid? Mibe lax templomba? Vagy nem rakod ki mindet? Asztali gép kalibrált monitorján nézegeted vissza a semmi értelme képeket? Akkora felbontással dolgoznak már azok a szarok, hogy a 30 méteres ájmax vászonra is lehetne vetíteni Egy asztali gép faszomnyi monitorján soha a büdös életben nem fogod tudni kihasználni ennek az előnyeit. Ez az egész fényképész buziskodásnak kb. annyi lehet az értelme,hogy hű meg há ennyi meg annyi ezer jurót elköltöttem ilyen objektív, meg amolyan kanon Egy nagy lófasz az egész. A 30 ezres telefonod a 40*30 cm-is monitoron ahol visszanézed pont ugyanezt adja Ja csak ott a turisták előtt nem kell kézzel látványosan tekergetni az objektívet mint aki ért hozzá A digitális technika már rég tönkrebaxta ezt a fotográfus szakmát. Már csak hobbyból bohóckodik néhány polyáca mint ti Inkább innátok valami kocsmában a hülyeség helyett az legalább hamarabb meglátszana rajtatok
Nagyon jó, hogy megszakertetitek….. nem tudom még, majd szétbontom, ha ki lett cserélve. Fekfolyadek 2 évente cserélve lett, ettől még lehet, hogy korrózió miatt állt be a szelep, egyelőre nem tudom.
Az ABS használva volt, többször is mint szerettem volna, működött. A vége fele mar túl gyakran is úthibák esetén.
Ha szétbontottam, majd kiderül….
valaki csak mehet mert mindegyikbe megy egy rakat cső
de végülis ez csak nyelvtani pontosítás, az a lényeg hogy ott nem áramlik a fékfolyadék ha a szelep nincs nyitva és mint írod is ha nem fékeznek határon túl akkor kb sosem cserélődik benne
tipikus "nyugdíjas orvos házaspár" kocsi hiba
Nekem a Clio-ban még sohasem működött az ABS - 10 hónap alatt.
Ceed-ben anno "sikerült" tesztelnem az ABS-t és az ESP-t egyszerre: szemből jövő, kanyarban szabálytalanul előzött valami traktort, nyomtam egy satuféket úgy, hogy a kocsi fél oldala lent volt a padkán (mert félre rántottam). Jelentem, tökéletes! Ha nem lett volna akkor vagy az árokba borítom a gépet szerintem, vagy neki megyek a szabálytalanul előzőnek.
Autókról beszélünk... amit "gyakran kikötnek" az mind 20 év feletti... '90-es évek végén más motornak még kereke se volt, nemhogy ABS-e... azok a régiek meg csak megadják magukat néha.
Az ABS kockából sosem jön ki a folyadék - mivel nincs is benne A szelep már a "kapuban" nyitogat, üzemszerűen zárva. Akkor rohad még be az ABS - ha sosem használják
Ezért szoktam én tesztelni kb. 2 havonta száraz úton is ha épp nem adja ki
Tip-top - csak az ABS kocka rohadt szét benne, ami általában nedvességtől van. Nem cserélt féklötyi... Suzukikat is ez szokta megenni. Távol-keleti verdák érzékenyebbek erre, németek meg alig. Ott sok sosem cserélt fékfolyadékról tudok, 10en év alatt
enyém opel is tiptop, az idejét nem tudom mikor cseréltem olajat benne
sajnos most kicserélték a szivárgó szimeringeket így valamikor le kell majd engedni az olajat
2-3 kannát elfolyatott utána betekertem egy olajszűrőt és rendben is voltunk
ha a sok fekvéstől nem fájna a hátam én is vennék egy sarokkanapét még az sem érdekelne ha ezt az ország legdrágább gödöllői bútorboltjából kellene megtennem
Nekünk 7 év volt a leghosszabb mosógépélet Az is egy no néjm valami fagor vagy mi volt. A többi 5 évente kuka. Bár én nem javíttatom mert nincs értelme. Ahogy előjön az 1-ső hiba mén a tiszába süllőtartásnak, nincs kedvem a következő 2 évben rákölteni szervízre a vételárát, inkább lesz egy új a következő 5-ösre
Az ABS használva volt, többször is mint szerettem volna, működött. A vége fele mar túl gyakran is úthibák esetén.
Ha szétbontottam, majd kiderül….
de végülis ez csak nyelvtani pontosítás, az a lényeg hogy ott nem áramlik a fékfolyadék ha a szelep nincs nyitva és mint írod is ha nem fékeznek határon túl akkor kb sosem cserélődik benne
tipikus "nyugdíjas orvos házaspár" kocsi hiba
Ceed-ben anno "sikerült" tesztelnem az ABS-t és az ESP-t egyszerre: szemből jövő, kanyarban szabálytalanul előzött valami traktort, nyomtam egy satuféket úgy, hogy a kocsi fél oldala lent volt a padkán (mert félre rántottam). Jelentem, tökéletes! Ha nem lett volna akkor vagy az árokba borítom a gépet szerintem, vagy neki megyek a szabálytalanul előzőnek.
Ezért szoktam én tesztelni kb. 2 havonta száraz úton is ha épp nem adja ki
sajnos most kicserélték a szivárgó szimeringeket így valamikor le kell majd engedni az olajat
2-3 kannát elfolyatott utána betekertem egy olajszűrőt és rendben is voltunk