na ez van amikor nem olvassátok végig általános iskolában a kötelező olvasmányokat
addigra nem is tudja, hogy van olyanja azt vesz helyette másikat
Körülbelül mikor egy qrva tanítana jó erkölcsre
Azért az lfp-s időből maradtak még fent hozzászólásaid, ha jól sejtem
Nem ministrsfiú szájából valók azok sem
)
Te voltál a legelső csaholó kutya, a legszebb szavad a takarodj innen a qrva anyádba volt
még khai rami, orosz nem is volt akkora pofájú mint te. Akkor még informatívabb volt az adatlapod, nem voltál ennyire arctalan mint most,meg is néztem hát kb. akkor is 20 kg voltál vaságyastól. (vagyis akkor mert azóta nem tudom fogytál e még belőle
) Mondtam is, hogy te is csak a netes haverjaiddal a hátad mögött vagy ilyen kemény
Aztán bács megye elég nagy, mert a legnagyobb de ott lakom én is és nehogy véletlenül összefussunk, érdekes akkor már nem voltál olyan kemény
Azért egy napi szinten anyázótól szerintem elég visszázs
"
így nem tudja mire reagálsz.
Szerintem magyarázd el neki, hogy nem a hétvégi és hobby méhészekről beszéltem
Egyébként igazat ír
Itt már szervezetten szakértői hozzáértéssel és nagyobb létszámmal kel nyomulni.
Nálunk van ügyvéd aki 1500 családdal nyomul. Átalakított kaptárszállító buszai vannak bejelentett alkalmazottai, üzeme. Azért ilyenből van jó néhány az országban. (bár most pofánb.szott mindenkit a méh elhullás)
egyetlen emberrel sem beszéltem így az lfp-n KÍVÜL , s velem sem beszéltek így ...pedig annó még aktívabban jelen voltam több topikban is itt ...
mindenki aki az lfp-be beleolvasott vagy írt tudta , hogy mi a helyzet ...
egyedül Te vagy az aki egy 6-8 éves történeten nem tudja túltenni magát
mint egy sértődött óvodás , aztán ha szóvá teszek valamit egyből belém állsz meg faszozol meg csahos kutyázol...
tudomásom szerint most sem szóltam hozzád egyáltalán , mert mint már mondtam unom a gyerekes sértődött viselkedésed...
nem vagy nekem senkim , hogy foglalkoznom kelljen veled ...
ha meg mindenkit meg akarsz verni aki neked az lfp-ben 6-8 éve beszólt ...