Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokkal több víz kurva kevés só marha és disznóhús mellőzése
havernak ez bejött egy ideje nem volt miatta kórházban
régen vasszerkezeteket raktak össze alig ivott és minden este valami négylábú dögöt főztek
aztán új melóhely lett és azóta nem volt földön fetrengés a görcsök miatt
egy próbát megér....
Folyamatosan hazudsz. Azt írtad kiugrott eléd egy gyerek ezért elborítottad a motort. Kijött a mentő, elvitték a gyereket akihez hozzá sem értél csak megijedt téged meg otthagytak vérezve ellátatlanul old meg magad megjegyzéssel. Csak megjegyzem a rossz kívánság visszaszáll többet ne ülj motorra ha nem akarsz megdögleni.
nem cigizek veled ellentétben dagadt se vagyok
csövi megmondta ilyen nincs.
szánalmas vagy kívánom hogy ebbe a helyzetbe kerülj! A szar műtétről megvan a rtg felvétel
te varázsló vagy hisz azt sose érted el 😅
Valóban, évről évre hűlyülök, ha ez így megy tovább, még 50 év, és elérem a szintedet 😁
Ruszki szputynyik vót,nincs melléhatas,örökké élni fogok.🤣
neked nincs? Fogy az az eddigi szerény szellemi képességed is oltás óta hatványozottan 2 hét és növény leszel 😅
Én kaptam fájzert, mégsincs semmi bajom...eddig 😃 mondjuk nekem életemben se volt eddig semmi, ami náthánál súlyosabb.
Szóval te satnya vagy, tik-tak 😁
Tele vagy lóvéval, mé nem tejelsz? Akkor kapnál jó ellátást.... ha ilyen spúr vagy, akkor feküdj 6 órát a folyosókon 😅
rám jár a rúd az utóbbi időben ez tény és való(óranézegetős) de egy vigasztal(meghajlós) én nem pumpáltattam magamba mindenféle csodaszernek kikiáltott mérget amitől neked tuti kampó lesz záros határidőn belül. 🤣
Ki kene vizsgaltatnod magad elég betegesnek tunsz igy leirva.Tikk-takk.....
na addig örülj(meghajlós)
tavaly 3 szor volt az idei első most késik(gondolkodós) Cserébe 2 hónapig felváltva beteg voltam az utolsó 2 oldali tüdő és arcüreg gyulladás.(szemeit körbeforgató) De kapott el fosókór, meg puffadás is. 😅 Lehet ezek összezavarták a kialakuló vesekövem azt idén csúszik az első 😅
De ez csak talán 😅
Az ügyeletes férfiorvos lehet szivárványos alsógatyát viselt 😅
nálatok kedves lájfpakk. 😅 Lehet a tükörhegyen lax gazdagék környékén vagy a niknévből szerintem a szakmában dolgozol. Érted biztos kijönnek amikor felhívod a kollégát, hogy gyertek már 🤣 Engem felváltva visz vagy a mentő vagy az asszony mikor melyik ér rá előbb 😅
Tulajdonképen nekem mind1 mert egyik se gyorsabb a másikánál 😅 a vesetálat meg a lavórt meg bármelyik autóba telehányom minden alkalommal 😂
Baszki,valamit szarul csinalsz,asse tuudom mi az hogy vesekő.
Ha ilyen gyenge a fiizikumod tuti hogy ket het es tikk-takk......oranezegetos emoji.🤣
Sürgősségin én szoktam egy 6-8 órát várni(óranézegetős) Ezek szerint nem nekik a sürgős 😅
Mondjuk javukra írom, hogy minden vesekőnél az első fél órában kapok egy fájdalomcsillapító injekciót aztán attól le is szedálódok az előző 2 órás vesegörcs után. Aztán már engem sem érdekel mikor kerülök sorra egyrészt úgy sem tudnak velem mit csinálni másrészt tök jó delíriumban elvagyok a gurulós ágyon 😅 Annyit megtanultam ha télen kell ott lennem egy lópokrócot viszek magammal, mert ha alsógatyába pólóba kerültem be akkor úgy fexek a folyosón 18-20 fokban és 6-8 órán keresztül egész megfázok(gondolkodós) Meg inni vallót is viszek mert még eddig fél napi magatehetetlen állapotomban infúzióval a karomba soha senki meg nem kérdezte, hogy innék e egy pohár vizet(gondolkodós) Aztán ha este tízkor de ha éjfélkor lesz kész a zárójelentés akkor küldenek el a bús picsába(óranézegetős) múltkor hajnal kettőkor szóltak, hogy mehetek kész a záró. Mondom a feleségem ilyenkor már alszik meg a kisfiam is akit reggel visz iskolába, nem e lehetne, hogy miután reggel elvitte a suliba értem jön kőrösről addig én itt tök jól elvagyok az ágyon(kezeit széttáró)
De azt mondták ne gondoljam már, hogy a sürgősségi az a HILTON 😅 Mondom nem gondolom bár ott még nem jártam csak gyanítom, hogy ott más lehet a kiszolgálás 😅
Ti szerencsések vagytok nálunk már nincs is ügyelet tavaly óta 20+ ezres város.(kezeit széttáró) Menj át kecskemétre ahogy akarsz(kezeit széttáró)
De az se nagy probléma ha mindjárt meg is döglesz az egy csomó lóvé néhány vállalkozónak(meghajlós)
de legalább meg volt az első éles bevetése😅 Másnap azért körbenéztél magadon?
Minden a helyén volt? 😅
Azert jellemzo rad hogy elzavartad.
Most? Mindjárt megszűnik(óranézegetős) 😅
én sem kifejezetten szeretem a kutyákat de az kivételesen nem került be a kórházba az eloldalgott sértetlenül 😅