Én mellig érő hóban is elviselem a +50°-ot miközben a bokáig állok a híg lávában és a fejem búbját jegesmedvék skalpolják, szerintem ez nem szélsőséges inkább mindennapos. 🧐 🤥
A máshoz szokott szervezet nem összehasonlítható az alkalmi esetekkel.
Valahol a hóban is rövidgatyában vannak, valahol simál elviselik az 50 fokot is.
Az szélsőséges helyzeteket hozzá lehet szoktatni a szervezetet, csak hosszú idő alatt.
Pár hete olvastam Bruce Lee haláláról és egy újabb teóriáról mely szerint amint az nem titok a víz méregtelenítésében hitt már kissé betegesen és rengeteg vizet ivott kevés kajával és, hogy akkor is épp túltolta már napok óta és abba halt bele.
A másik tábor meg azt mondja, ha sokat iszol, kimosod a szervezetedből a sókat, nyomelemeket... mert ugye natúr vizet iszol, de sósat izzacc 😁
A sivatagi meg déli népektől lehet tanulni, azok ha napon vannak, 2 korty vizet isznak, nem 1 litert lőtyölnek be óránként, mint a parasztgyerek a strandon 😃
havernak bejött azóta nem kell kórhazba futkosni köveket bomlasztani
amúgy kb minden eü szereplő és étkezési tanácsadó azt ajánlja hogy sokat kell inni
nekem télen is elfogy 1,5-2 l víz nyáron volt hogy 6l felett, igaz akkor 50+ fokban küzdöttem
ilyen 53-55 fokot mutatott a kompresszorház mérője, ott lehetett inni
hugyálni nem nagyon kellett menni
Ez is olyan hülyeség, mint a többi.... nem lehet megmondani, hogy ki mennyit igyon.
Én van hogy fél litert iszok, van hogy kettőt, semmi rendszer nincs benne. Ja meg jó sósan is eszek, és nincs olyan nap szinte, hogy ne ennék valami négylábút 😁
végülis akkor magadnak köszönheted a bajod
2 liter felé még a kis töpszliknek is meg kellene inni
havernak is az volt a baj higy reggel evett és sokszor az ebédig nem ivott semmit még nyáron se mert 30m magasan a gerendáknál nem sok helyre lehetett felakasztani a zománcos bögrét
nálam általában az a probléma,hogy keveset iszok mert nem érzem hiányát.(kezeit széttáró) Igazából elfelejtek inni van olyan nap télen amikor 3 decivel beérem 😆 Egy ideje már erőltetem az ivást. Csak sajnos soxor akkor sem érzem magam szomjasnak amikor érzem, hogy már a nyelvem is kiszáradt(kezeit széttáró) Szerintem sivatagi tevének simán elmehetnék 😅
Valahol a hóban is rövidgatyában vannak, valahol simál elviselik az 50 fokot is.
Az szélsőséges helyzeteket hozzá lehet szoktatni a szervezetet, csak hosszú idő alatt.
https://www.hazipatika.com/ele...
A sivatagi meg déli népektől lehet tanulni, azok ha napon vannak, 2 korty vizet isznak, nem 1 litert lőtyölnek be óránként, mint a parasztgyerek a strandon 😃
amúgy kb minden eü szereplő és étkezési tanácsadó azt ajánlja hogy sokat kell inni
nekem télen is elfogy 1,5-2 l víz nyáron volt hogy 6l felett, igaz akkor 50+ fokban küzdöttem
ilyen 53-55 fokot mutatott a kompresszorház mérője, ott lehetett inni
hugyálni nem nagyon kellett menni
Én van hogy fél litert iszok, van hogy kettőt, semmi rendszer nincs benne. Ja meg jó sósan is eszek, és nincs olyan nap szinte, hogy ne ennék valami négylábút 😁
2 liter felé még a kis töpszliknek is meg kellene inni
havernak is az volt a baj higy reggel evett és sokszor az ebédig nem ivott semmit még nyáron se mert 30m magasan a gerendáknál nem sok helyre lehetett felakasztani a zománcos bögrét