amikor sok-sok éve cseréltem akkor egész fasza volt
2012-13 körül
a csatornapartos vertetés betett neki, meg van egy murvás kb 4-5 km út amin ezer lyuk van ha ezen 80 alatt autózol kipotyog minden fogad úgy ráz
lehet kicsetélem ha marad a kocsi
jelentkező eddig nincs pedig összességében nem egy lefosott szar
Gyári alkatrész, talán nem is tudod, milyen az, nem láttál még olyat 🤣 BMW dobozban, leragasztva, eredeti... és persze minden számlára, azutolsó patentszem is, meg a munka, és persze garancia...
Amúgy én is nyugodtan aludtam, amíg a félhavi jövedelmem nek megfelelő ótvarokkal jártam, de azok az idők szerencsére elmúltak. Azóta a Casco oldja meg ezt, ami egyébként céges, szóval az is kb. féláron van ahoz képest, mint magánszemélyként.
Előbb értelmezd a mondatot!"vegyük példával"Szó nem volt arról hogy az én valós helyzetem,az én valós helyzetemet már írtam korábban,ami úgy hangzott hogy közel harminc év,ami most annyit jelent hogy 27.Ilyen alapon az 5millás feltételezés is egy nagy marhaság.
Miért kéne utángyártott?Évjárat és állapot azonos alkatrész mond valamit?Szar neked hogy ha nyugodt alváshoz cascora van szükséged,nekem anélkül is megy.
a búvárhajó jó eséllyel vagy egr vagy oxigén szenzor hiba lesz
ki lehet villogtatni
a 16v olvassa a gagyi elm327 de a 8v nem
scanmaster progiban van kwp2000 protokoll, olvas/töröl
de kb egy olvasás ára az alin az hamis opcom ha sokáig meglesz a limlom opel megéri megvenni
Mondom, apróságok kéthetente kiég valami izzó, szivárog a kiegyenlítő tartály, sárga tengeralattjárót néha kiírja, de amúgy megy... persze tök rozsda az alja, a bmw sokkal idősebben nem volt ilyen okádék.
Olyan hogy nem lehet menni vele sosem volt.
Az enyem ami G mar erdekesebb,a leomlo vagy a szelepfedel membran miatt psr evig csekkendzsinezett,de ment
Akkor haromhengeretert amikor mar fullba telitolta a jaroatokat az egr-ig.
De meg akkoris megy,csak zakatol.
Es ez ket kulon opel,mindkettot hasznalom.Csak mas evjarat.
Az hogy olajfolyas van az nem hiba.....mindig van,bar a H ebben se tul sok,a termosztat viszont szar,hideg van benne,mar 3 fele is van.
mert szart vettetek, enyém lassan 30 éves alig van gond vele
pedig 20 éve van meg és futott 300+ ezret
lengéscsillapítót kellene cserélni mert kicsit ingatag gyors haladásnál
30 év alatt? 44 vagy baszd meg, jó hogy már az általános iskolás balesetbiztosításodat nem adod hozzá 😂
Én 2007-ben 7 milláért vettem az autót, akkor az pénz volt nekem, és a lopásvédelem is csak számít valamit. Inkább fizettem évi 80-at, minthogy ellopják vagy összebaxxák a kocsit, mikor Pesten parkolok éjszaka az utcán a 9 kerben
Érdekes, hallok csoda opel-ekről, fiamnak két éve van meg, most 14 éves a gép, még nem volt olyan egybefüggő 30 nap, hogy valami baja ne lett volna. apróságok, de valami mindig.
Csak az anyag volt 1,8... de csak gyári alkatrész, új minden. Nyilván sufniban a feléből össze lehetett volna barmolni utángyártott cuccokból... de mivel nem én fizettem...
Egyébként ha összeadom a 2007 óta fizetett kaszkómat összességében is kifizették, mert az öregre csak kb. nyolc évig kaszkóztam.
Ui. Igazad van egy valamiben tévedtem, nem öt évig aludtam nyugodtan, hanem 18-ig 😁
Nekem a bmw 3 éves jól működik 120,000 van benne, gondolhatod hogy nem a szervízben állt. A nagy motoros német autó nekem bevált a toyotákra mindig költöttem nem volt bennük örömöm.
Semmi nem sántít, vállalkozásban nem annyira megterhelő a járművásárlás sőt míg magánba tiszta bukta és amint látom ugyan van aki nem szeret új autóba ülni, de azt a kisebbségnek gondolom.
ezen már én is gondolkodtam
ott volt a fasza toyota amire nem kellett költeni és egy takaritás után állítólag újszerű volt ráadásul sokat is ért
miért adta el?
valami sántít a történetben 😆
Ja,szóval akkor vannak minőségi javítók,ezek a márkaszervizek és mindenki más kókler.Hát....biztos magadból indulsz ki és te is egy kókler vagy a klíma piacon,de nekem más a tapasztalatom.A matekom sehogy nem szar,vegyük példával,30 év alatt befizetek mondjuk 5milla cascot,jön egy kár,márkaszerviz 2.5milla a javítás,akkor 2.5milla bukóban vagyok,ellen példa,nem fizetem be az 5millát,jön a kár,a 2.5millás cascos javítás simán hozható max 1.5ből,innentől nem nehéz kiszámolni 3.5milla pluszba vagyok
2012-13 körül
a csatornapartos vertetés betett neki, meg van egy murvás kb 4-5 km út amin ezer lyuk van ha ezen 80 alatt autózol kipotyog minden fogad úgy ráz
lehet kicsetélem ha marad a kocsi
jelentkező eddig nincs pedig összességében nem egy lefosott szar