Nyilván kókler vagyok (bár nem én vagyok a tűzoltó), te meg nagyon remekül osztod az észt mindenkinek, mert szerinted mindenki ostoba csak te vagy okos...Aha....mint az ismerős tűzoltók nagy része... igazából semmihez se ért de mindemben rettenet okos. Ugyanakkor elég sok autószerelő bagázsra van rálátásom vagy ismerettség által vagy mert van aki hozott onnan tapasztalatot. Ha a nem márka szerviz és korrektül megcsinálja, semmivel nem lesz olcsóbb. Viszont garancia is ugrik max annyi amennyit ő ad a saját munkájára. Igen, van kókler itt is ott is, csak épp rajtad kivűl még senkit nem hallottam ódákat zengeni ócskavas autókról mer csakis kizárólag azért tart olyat mert az sose romlik el ha mégis ingyen megjavitják, sőt ha kapna lehetőséget ujra, akkor se kéne mert az uj ingyen is szar.
Szerintem igencsak nagy szélhámos lehetsz, mert csak a duma de az meg nem feltétlen ok arra hogy eszed is legyen.
Van, aki ki tudott próbálni uj autót, és van összehasonlítási alapja még ha néhány dologban romlott is a helyzet kép aztán meg is tudja venni, van aki meg csak ugatja a holdat de sose lesz neki. Nem is tudom milyen tapasztalatod lehet, hisz az ótvar passat sose romlik el, ha mégis akkor tursz valami bontóba alkatrészt hozzá, de szervizbe tuti sose jártál.
Maradjunk annyiban, hogy annak a "müszaki tudásnak" ami nekem van, a felét is csak szeretnéd te 😂 most nem konkrétan a festésre gondolok, abban nyilván nem, hanem úgy űberalles.
Haveré is 300 volt az 5-ös 15 éves Bömbihez, bontott xenonos - de már szar, eső után áll benne a víz ☹️ de azt mondta, 2 nap alatt kiszárad 😁
Na ezeket kerültem és el a Casco-val, de Bléd ezt nem érti meg.
jó van baszki azt ellopni már nem fogják mert azért az autótolvajoknál is van egy bizonyos szint ami alatt felesleges kockázatot nem vállalnak.(kezeit széttáró) 15 éves autót már én sem kaszkóztatnák(kezeit széttáró) Ha meg rommá töröd pár száz ezer forintért veszel egy másik ugyan olyat (kezeit széttáró)
Ez qrva közel volt... csak azért nem kaptam be, mert előtte 3 mp-el szaladt át a másik, és erre egyből elkezdtem fékezni, mert ezek ritkán vannak egyedül. Jött is... 😠
Aha, és járjam a bontókat, hogy 4 éves autóhoz hol kapok elejét, LED lámpát, díszrácsot, stb? Lásd már be, hogy ez nem életszerű.
Bedobtam a lomot a márkakereskedésbe, szóltak, mikor kész, fizetnem se kellett (intézték a Cascóval) mit akarjak még?
Csere autót csak azért nem adtak, mert nem kértem...
nem, B+, te télleg nem vagy 100-as 🤣 Szerinted (rajtad kívűl, aki a falu esze vagy 😀) ezt ki látja előre? Egy új modell 1 éves BMW-nél nem vállaltam a kockázatot, egy 20 éves Seatra vállaltam volna én is.
Azt se tudhattam előre, nem töröm-e össze, 2007-ben 163 LE-s új autóval mentem állandóan, mint a Zálat 😁 most a 300 lovassal nem megyek úgy.
azt ha kéthavonta van kaszkós eseményed?
Miért általános az,hgoy 30 év alatt egyszer sem vagy csak egyszer van kaszkós káresemény(kezeit széttáró)
Ez azért elég kiszámíthatatlan mint az autó elé ugró szarvas(kezeit széttáró)
Én pl. a kaszkón sosem spórolnék. Persze egy 15- 20 éves öreg autóra már kár fizetni de Akár az első 10 év ha addig még megvan az autó szerintem érdemes már csak azért is, hogy nyugodtabb az ember(kezeit széttáró)
Egyébként itt a tegnap este, épp elkerült őz, csak azért 40 km/h, mert már álltam a féken. Ha koppan, ez is 100ezrek lett volna...
Kép a fedélzeti kamera felvételből kivágva. Előtte negyed órával volt egy másik, az kb. 30 méterre szaladt át, ott épp 110 körül mentem.
Szerintem igencsak nagy szélhámos lehetsz, mert csak a duma de az meg nem feltétlen ok arra hogy eszed is legyen.
Van, aki ki tudott próbálni uj autót, és van összehasonlítási alapja még ha néhány dologban romlott is a helyzet kép aztán meg is tudja venni, van aki meg csak ugatja a holdat de sose lesz neki. Nem is tudom milyen tapasztalatod lehet, hisz az ótvar passat sose romlik el, ha mégis akkor tursz valami bontóba alkatrészt hozzá, de szervizbe tuti sose jártál.