Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki időbe lépett az már megspórolta a következő 20 év autózását 🤣
De ha ez ennyire jó biznisz,akkor a dobozos összvért miért nem cseréled elektromosra?Akkor már másik 6 autó árát kereshetnéd meg.
Ezért kevertem be az étolajat csak egy harmad arányban, de nem fillér baszásból, hanem mert sokkal jobban ment az autó tőle 😁 kicsit tényleg sült krumpli szaga volt 😁
Nem csatornaparos iniből meg 7 napból 6,5 napot munkbába lévő zotyából kell kiindulni. Nektek az elektromos roller is túlzás 😆 mi a nejjel 40+ ezer felett megyünk évente 😆
Ez nem öröm kérdése hanem tény, annak viszont kimondottan örülök, hogy kisegíthettelek mert nem volt elég pénzed, hogy mindezeket rendes áron megszerezhesd rászorulóként. 😉
Addig megkeres nekem az állam 3 másik autó árát 🤣 De szért szurkoljatok, hogy ti csináltátok jó 😅
Mért fizetnêk 70 forintoz? 2000 forint alatt van a számlám évente úgy, hogy eltart egy háztartást meg a nej 220 lóerős verdája szalad 12 ezer kilométert. 😆
Hát neked már lehet nem is lesz mézescsupor. 😆 Amióta évek óta ezen lamentálgatsz a cselekvés helyett én a te adóbefizedésedből feltett napelemmel és a te adódból megvásárolt vellanyverdával kisporóltam a kliód áràt lassan kétszer 😅 mire letelik a 10 évem a napelemről még 2 autódat kispórolom, úgy, hogy semmibe nem szenvedtem hiányt 😆 De te örülgessél annak, hogy majd valamikor a távolvban nekünk is be kell fizetni 8 forintot kilométerenként😂
Lofaszt volt meg a G ezt az is bizonyitja hogy megbizhatatlansagrol delirálsz.😂
Ezek mikor voltaak?A mult evtizedben?😂
Grazban is voltam vagy 5x,bécs is megvolt vagy 15x,de baze,te 60 nal mar félsz abban a majomketrecben mert szetbasztad annsk a hoki fosnak a kerekeit is meg a lengescsillapitoit is.En amig te abba hulladekba raktal 220 ezret,addig az F be 80,at a G be 120e ret es a H-ba is 170e ret,te miafeneröl hadovasz?😂
Igen, pl. ezért is, a környezetvédelem volt a másik ok, de az másik topik.
Objektív felelősség tárgyköre, nem érdekes, hogy kié a jármű, az ellenőrzés pillanatában ellenőrizni kell a jogszerű hajtóanyag felhasználását.
g astra többször is volt, húztam is meg vezettem is, h astra nem volt nem is lesz mert már a g is megbízhatatlan volt ami utána jött azokban egyre több a rizikó
nekem meg csak az számít hogy hazahozzon
azért is van most toyota, amióta elvitték az astrát(3 hete) mentem vele 32km távot
még mindig teljesen alkalmas rá.....
én volt hogy havi 2x mentem vele debrecenbe, győrben is voltam vagy 10x zalaegerszeg is sokszor volt miskolc is
szóval csak dumálsz a vakvilágba 😂

220ezer ment az astrába nálunk óra 300 felett van ami akár 400 is lehet

valld be férfiasan: egy f astrával sosem szopnál, és ez neked nagyon hiányozna
Gazdasagilag egy faszma fentartasa max a telepi cigoknak jo meg neked,mert hat nem a vilag legigenyesbbjei vagytok,meg akkor se a a fiadnak epp megszaladt.
Az faszma se gazdasagilag,se kulturalt viselkedesben nem jobb egy lefingott tornaciponel.
Mondjuk magyarazhatom egy süldőnek aki meg eleteben nem hogy nem hasznalt,de meg ülni se ült se G se H aszmában,mennyivel jobbak,nemhogy vezette volna.
Agyilag nem vagy toppon,elfelejted a heti 200km nullast,es a nyaron tobbszor gyor,nyiregy,mateszalka dolgot,ami nem 80 es nem 10km.
Mondjuk eleg zsizsikes a koponyad,lehet attol.
Az hogy te lofaszt nem mentel vele es eszre se veszed hogy egy tragyadombban ulsz az csak teged minosit.
Ezzel az erovel egy zsigulit is tarthattal volna.Kombit.
Könnyen lehet, de nem feltétlen a töltésre vetnének ki adót hanem ahogy elindult ez az egész duma itt, egy sima km. adó vagy csak egy éves fix mint a teljesítményadó.
felénk volt egy ember aki mindig megvette papíron a bontásra váró kocsikat
legalább 200 kocsi volt a nevén, sajnos nemrég meghalt, azóta szerb címekre adják el a kocsikat
szerintem bebaszott neki a sok vírus ellenes oltás mert annakidején csomó ember helyett elvitték oltani
Ezért nem lehetett amíg olcsó volt a sütőolajjal sem járni, bünti volt ha kiszagolták a sültkrumpliszagot, amikor meg már drága lett értelme sem volt.
itt nálunk az még lesz alsó hangon 10 év
5 éven belül még gondolat se lesz meg, utána kell minumum 5 év mire valami technikai hátteret összehoznak a pénzlehúzásnak
szigetes napelemmel akkor is lehet majd tölteni olcsón, persze nem minden nap, de az év 2/3 részében nagy segítség lesz
El lehet kerülni ha bevezetnék, külföldi rendszámozni vagy egy hajléktalan nevére íratni az autót és már nem is látszik, hogy van a napelemeket meg álcahálózni oszt jónapot. 😁
én ezek közül egyiket se vettem észre
bár az tény hogy 140el nem nagyon mászkáltam egyszer mentem vele 160at óra szerint teljesen rendben volt
ketten nem ültem még benne egyszerre, más dagadt meg nincs a családban
a kasztni hibátlan, mivel folyamatosan az ajtón volt a kezem nekem nem mozdult meg sosem
de a rozsda igaz, 28 évesen ki kellett javítani a sárvédőn egy 3x1 centis foltot meg a küszöb végén egy 20 forintosnyi foltot
szóval ezeket csak beképzelted vagy szándékosan basztál el rajta valamit hogy tudd magad szopatni
amúgy a gyári hátsó teló kurva jó volt fel lehetett fújni ha nagy terhet tettél bele aztán nem lógott a segge de a rugózása szinte olyan volt mint üresen
de
gazdaságilag még mindig az lenne a legjobb a napi 10 km távra max 80-al és mindig gazdasági ellenvetésed volt a sokkal jobb kocsik felé
bontóban meg nem szabad venni semmit se, új utángyártott mindenből van és fillérek, szóval ez is gazdasági előny
amúgy az f astra ülése volt eddig a legjobb amiben ültem a 123/124 merci után, volt hogy napi 12+ órákat nézelődtem benne nem is egyszer és hibátlan

100 szónak is egy a vége: szelektálva hozod a kritériumokat amikor különböző típusú kocsikról van szó
olyan vagy mint a politikusok: sosem tisztességes 😄
Ezt mondom én is........még, de ha eléri a kritikus szintet akkor meg kell lépni.
Végiggondolva a jogi hátteret és a folyamatot, egy felszólítás - nem fizetés - felszólítás - nem fizetés- jogi útra terelés - nem fizetés - ítélet - nem fizetés - elkobzás.
Ez senkinek nem jó szerintem.
Ja es mivel a te hatar fosod volt még ha adnál nekem 150 ezret hogy elvigyem se kéne.Mer egy határ fos.