Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi volt szankció?
Mértek db-t?
Nem nagyon szokott náluk ilyen műszer lenni.
Akkor meg párologhat!
Nekem se belföldön, se külföldön nem szóltak, pedig szól a Bódis rendesen.
Szia! A V35 és a k33 dobozok ugyan arra a konzolra feltehetőek? Egyébként nekem teljesen jó az olyan mint ami neked van, szerintem olyannál maradok.
Más.... ma reggel sajnos megállítottak a rendőrök, hogy miért van nekem sport kipufogóm? Azt mondták hangos, nektek ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataitok? Én így vettem, ezzel felszerelve, a forgalmiban nincs bejegyzés róla, de a pufóban benne van az "E" jelölés! Az nem ér semmit? HA így van sajnos vissza kell tennem a gyárit. Akkor viszont lesz egy MIVV sport dobom eladó, ha esetleg valakit érdekel. Bár fájó szívvel válnék meg tőle, mert nagyon jó hangja van!
Szia! Givi jó választás lehet, amivel vettem Én is. Használtan a v35 dobozok 80 körül mozognak újonnan ha még van akkor 100 felett. Van a kappanak a k33-as doboza a v35 megfelelője.Ár érték arányát tekintve szerintem jobban megeri és ugyanaz prizma nélkül. Ha konzolt veszel és v35 k33 ba gondolkozol akkor olyan konzolt is vegyél. Vagy vannak még a givi e460 as ami mind 3 doboz kompatibilis mind3 platnival csak kicsit buszma.Ha pénz nem számít akkor meg ami tetszik.
Köszi a dicséretet! Az élvezet a lényeg és szerintem annyira nem gáz, szép motor! Nekem bubis plexi van rajta 120-130 ig teljesen korrekt a szél védelem, bírom nyitott bukóval is :) Én most oldaldoboz konzol és oldaldoboz keresésben vagyok, ha esetleg tudtok ajánlani....
Szia!
Gratula az új vashoz!Szerintem a road 4 is megfelelő gumi lehet, road 2 már nem vennék pl az már régi fejlesztés de még mindig nyomják. Feltettem a túra plexit ég és föld. Nem kell arra figyelnem hova akar épp letepni a szél, plusz csendesebb is lett a szélzaj. Nem szép de így élvezhető számomra a motor ami fontosabb.
Végre sikerül képet feltennem ilyen Ő! Köszönöm a tanácsokat a gumival kapcsolatban, azt hiszem a Road 5 lesz, sok jót olvastam és láttam róla.
RoadSmart 3 nekem tökéletes 1 éve. FZS1000 a motor.
Köszi!
Szerintem is Michelin Pilot Road 5...
Road 5
Sziasztok! Milyen gumit javasoltok FZ1s-re túrázásra, kanyargásra, csavargásra? Olyan gumi keresek ami esőben és hidegebb időben is teszi a dolgát éa dönteni is jól lehet. Jelenleg Bridgestone hypersport van rajta, ezzel vettem, de gyorsan fogy. Az előző tulaj inkább pályázott én inkább túráznék, de sportosan . Van ilyen vagy lehetelenben gondolkodom?!
Gratulálok! Teljesűlt a vágyad,sok balesetmentes km-t hozzá. Szép vaskó!
Köszönöm a segítséget rolikacsa! De tegnap sikerült vennem egy igazán jó gépet (FZ1s), hosszas utánjárást követően. Amikor lesz egy kis időm teszek fel képeket is.
Írtam
Tudok egy Fz1-s eladót. Azt megéri megvenni patika állapot. Ha a piros nem jött volna be azt veszem meg.Felszerelt, dokumentált előélettel.Igaz nem tudom meg van e még.
Sziasztok motoros társak. Én régen kezdtem motorozni, mégsem mentem annyi kilométert, mint ti. 14 évesen egy Simson S-51 el kezdődött minden. Aztán jött a nagymotor vizsga, majd egy FZ6S, amit gyermekeim születése miatt eladtam, de a szerelem megmaradt. Most keresek...keresek de nagyon nehéz. Kérlek segítsetek, ha tudtok. Jó állapotú karbantartott FZ1N/S érdekelne.
Ui. : Nopeknek írtam, de lehet valamit rosszul csináltam, mert nem láttam megjelenni. Gyönyörű a motorod, engem érdekelne.
Szia! Szép és motor, én most keresek hasonlót! Találd ki mennyit szeretnél kapni érte és üzend meg! Ja közel áll az elképzelésünk egymáséhoz, elmegyek és megnézem. Én egy ideje már nézegetem a motorokat, sérülés és csalódás mentes motort keresek. Sajnos az elmúlt napokban sokat csalódtam, nézd el nekem ha kicsit bizalmatlan vagyok.
Amennyit adnak érte!
Sziasztok!
Elkelt a plexi!
meghirdeted és kapsz ajánlatot rá, ha itt értékelik egy kép alapján akkor vita meg károgás lesz belőle, ne légy fészbuk huszár ,arra várj hogy mások ítéljék meg a motorod árát, tudod mennyiért vetted mit költöttél rá, mennyi amit kb szeretnél érte, arra tegyél 2-300 e ft pluszt mert a buta magyarnak nem is fog kelleni ha nem alkudhatja le a földig az árát, sztán majd úgy is kikerekedik hogy lesz rá kereslet vagy még 1-2 évig keresned kell az gazdáját, sajnos sok 10 ezren vesztették el a munkájuk így nem tudnak lépni vagy élni vagy nem tudnak eladni hogy a tied megvásárolják. ennyi.
Sziasztok. Mennyit érhet kB? 45oookm cserélt generátor. Friss olaj. Road 5 gumik hibátlan állapot.
2007-es