(képet tehetnél róla)
nincs baxkódás a 3 féle kereszthornyossal. Tömítésből is kevés kell, mert nem minden az olajtérben van, mint a sor4 japóknál.
Kettő csavarnál láttam zöld menetrögzítő a végén, a leggyehennábnál nem, azt megindítottam előre is. Érdekes, hogy sem a Haynes sem az online szervízfüzet nem ír hozzá menetrögzítőt és 7 Nm-re írja őket meghúzni. Azért ha visszarakom én teszek mindegyikre, persze előtte megnézem a szelephézagokat, mert azért volt az egész
mert ott a leggyengébb. Felmelegítve meg mintha vastag, erős zsírral lenne bekenve, olyan tapadósan jön ki, de kijön
a festék meg persze leég
"hmm....meg kell ütni a csavart kalapáccsal, na majd akkor".
.....de csak a hornyot deformálja a csavarban, és nem mozdul. anyád.....
vagy: "oké, kifúrlak rohadék!!!!"
(de hogy ilyen fejű csavar honnan lesz majd bele az itt még nem okoz fejfájást, az ráér később)
mégse csak én legyek egyedül aki hülyén néz maga elé"
) .....na akkor mindjárt jövök, addig hozzál 4 sört mert szükség lesz rá" aztán visszasétál egy kézi ütvecsavarozóval https://www.wiha.com/hu/produk... és pár japán szabványú bitheggyel, mert még emlékszik mikor még a Mazdánál dolgozott hogy ott is ezek kellettek a csavarfejekbe, mert a Philips meg a Pozidrive is nagyon hasonlít hozzá, az is belemegy, csak kissé más a szöge a hegyének és erőltetve kifordul és persze a rohadék viszi magával a csavar nútjait is.
Most kb 98%-on áll a dolog, még a wc oldalát és az ajtót kell befejeznem, meg bekötni a wc tartályt és gyakorlatilag kész vagyok.