Nemrég csináltuk az enyémet tárcsa betét lengőkar gömbfej cserék voltak remélem nem kell egyhamar szétszedni. Viszont nagyon könnyű és jó volt szerelni ésszerűen ki van találva könnyen jött minden nem voltak megtépve a csavarok kimondottan jó szerelni. Az E46 is ilyen?
Semmit nem lehetett rajta érezni, nem rezonált, fogott... az új is jó. A 2 tárcsa, 4 betét volt valami 40pár ezer... ez már engem kiszolgál
olyan egyformák.
Mindig érdekes egy ennyire más kultúrát megnézni.
A szusi pedig nagyon egészséges, én is szeretem, bár Európainak sok benne a higany, ha meg Fukushima környékéről halászták, akkor meg
Az a Thai ottsütős étterem az cool, remélem, a húst kivitted még1x megmosni
az ember nem lehet elég óvatos
Ezt itt viszonylag hamar meg lehet unni, vagy inkább közömbös lesz. Voltunk szép helyeken, de a vidék, települések közötti rész gyakran elhanyagolt, gondozatlan, semmivel sem érdekesebb mint szolnok, vagy szentes
környéke.
Ugyanígy be van polcozva, annyi a különbség, hogy még nincsenek ennyire rendszerezve a cuccok és egy teljes doboz van berakva a polcra macskahotelnek.
A lengős macskaajtó is felkerült már a tervrajzra, mikor terveztem az épületet, majd természetesen beépítésre is került mikor elkészült. (a téglák a hőszigetelés elkészültéig lettek odatéve a macskabejáró köré, mert a szél lehet hogy odahordta volna a havat és esetleg nem nyílt volna kifelé)