A havernak meg volt egy kicsit újabb, jobb állapotú 316-ja. Hát az jobban ment, mindig szopatott vele. Gondoltam, hát persze, fiatalabb, kevesebb km., ilyesmi, de csak nem hagyott nyugodni, nekiálltam szétbontani a karbit. Kurva bonyolult volt, féltem is tőle kicsit, de addig beleztem, míg egyszer kezembe került a 2-es torok menbránja, Hullámos gumi, körben vagy centi hosszú szakadás... akkor rájöttem, hogy nekem az a torok még SOHA nem ment
Reménytelen, ezért nekimentem bicikli gumi ragasztóval. Hibátlan lett. Összeraktam, első utam a haverhez vezetett. Beült, gyorsultunk 1-2-t, mondom, most gyerünk versenyezni! Nem akart...
Lettél volna rendőr vagy katona - évfolyam társaim úgy mentek nyuddíjba onnan 40-42 évesen, mint a sicc
2 rendőr és 1 katona (hör) volt, mind 15 éve kapják a nyugdíjat
mellette persze még maszekolnak
nekem munkaeszköz volt... de 95-re már szinte mindent eladtam, mert kellett a lé a PC bolt beindítására. 98-ra aztán megint tudtam venni egy rendes házimozi erősítőt-DVD-t, 1,2 volt kedvezménnyel. Még ma is azt használom, kifogástalanul megy - bár az angol íbéjjen látni ilyesmiket átszámítva 150-ért
Szóval a hifi hosszú távra nem jó befektetés
az nekem is kb.fél évi fizetésem volt. (129.900Ft de mivel az otp előlegezte meg, így volt vagy 180e) kb. 16 éve parkol fent az emeleten a lomok között. (de kiviszem a garázsba ha kész és be fogom üzemelni, erősítőnek jó lesz a laptophoz)
manapság egy jó analóg futómű (tehát nincs rajta kar, meg hangszedő) 1 milla felett indul. Ami nem ilyen elbaxott drága, de már használható, az 300-tól karostól, de még hangszedő nélkül.
http://youtu.be/L7mBfOapH9Y