(mivel az ajtószárnyat leakasztani róla már nem lehet, mert felül útban van a szárnynak a hungarocell)
A vészhelyzet visszavonásáig + 2hét járhatsz vele lejárt műszakival is.
nekem meg a 10 db alkatrész 700 Ft... itt nálunk a faluban ilyesmit nem lehet kapni.
Akkor az nagyon menő, "nyugati" zene volt. De qrva régen volt... most eszembe jutott, hogy láttam a hírt
Akkor még egész jó, a rometom sem indul, bár ma volt egy halovány remény némi pöffenés kíséretében, de annyi, viszont most már a berugó szerkezet is off...tényleg fel fogom gyújtani.
mikor elkezdték gyártani.
Itthon jelenleg nem lehet nagyon menni sehova, egyik régi ismerősöm volt a Balaton parton két hete (az innen kb. 80km) egyedül ült egy kövön és nézte a vizet.
Kb. 10 perc múlva megjelentek a rendőrök, megnézték a lakcímét, majd egy 30 ezres csekk kíséretében felszólították hogy húzzon haza.
Május 30-án terveztünk indulni Svájcba (akkorra volt a szabadságom is kivéve) de persze már elfogadtuk, hogy az elúszott.
Jelenleg még annak sem látom túl sok esélyét, hogy július végén a nejemmel a horvát nyaralás meglesz. (beszéltem a horvát sráccal pár napja hogy mi a helyzet, jelenleg még le vannak zárva a határok és ők sem tudnak semmit, de az már biztos hogy nagyon sz&r nyaruk lesz, ott is banditának öltözik mindenki és kerülik egymást, sok minden zárva van)
Motorostúra szerintem valamikor kora ősszel lehet legkorábban, amikor már látni hogy egyáltalán milyen megkötések vannak még érvényben.