Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt mondtam, hogy nem mész sehova, hanem hogy nem mész 600 kilométert egy nap alatt motorral.
Mi évente általában kb. 6-7 napot töltünk együtt, mikor elmegyünk valahova motorozni. Miért gondolod azt (még mindig) hogy én a maradék 358-ban itthon ülök és nem megyek sehova?
Az egyik srác nem vonattal jött ezért előbb kellett indulnia másfél nappal és plusz két szállás oda plusz kettő vissza. Viszont átjött a dolomitokon felment útközben a Gloszloknerre szóval az sem rossz csak több idő.
Ez nem semmi túra, majd kérek részleteket is!
Javítsd ki, ha tévedek, de szerintem még soha nem mentél 600 km-t motorral egy nap... talán mikor dubrovnikban voltunk, kb. 10 éve... (az volt vagy 9-10 óra út)
100-al pályán semmiképpen sem mennék ennyit, kényelmetlen és dögunalom. Na jó, mennyünk tempót - ezt hogy gondolod? 150? Az nem sokat segít, az is nettó 4 óra, plusz a megállások, kényszerű lassítások, 5-5:30 óra. Na jó, menjünk 200-al! Úgyse férnénk be 4-4:30 órába, és abban miféle "élvezet" lenne? 4 napon át? Hát nekem ez sehogy nem adja ki...
Látod csőék is vonattal mentek svájcig, ők se akartak ezret pályázni, szóval ezek szerint nem én vagyok rosszul összerakva 😁
Na jó, hagyjuk a pályát, menjünk országúton az élvezetesebb - csak nem tudsz nyugaton 600 kilométert megtenni egy nap, a 30-50 korlátos városokon át.
Persze hogy el köllene menni együtt, csak hát ugye az rohadt messze van ám, sok idő lenne, nincs felszerelés se, a motorokat is vinni kéne, stb.😸
Megértem hogy nem akarnál a boxerrel napi 600km-t 100-zal autópályázni, mert ahhoz valóban olyan gép kell, amivel lehet "tempót menni".😸
Mint írtam, én nem igazán vágyom Korzikán motorozni, ahogy pl. a Kanári szigeteken sem. (tudom hogy a legmenőbbek mostanában ezeket nyomják, de ez legyen az ő dolguk) Ha meg a hegyen kanyargás a cél (ami mostanában volt) az közelebb is megoldható.
Tudom hogy mindkettőnknek mást jelent a motorozás, de az, hogy Európán belül valahova odavigyem a motort, hogy ott majd mehessek vele az nekem értelmetlen, bármennyire is logikus és gazdaságos.
Hosszabb motoros túrát szervezni, régóta tervezett célok érintésével-megnézésével viszont számomra érdekes dolog, bár azt eddig is tudtam hogy téged és Fábit ez nem igazán érdekel. (túl sok idő, messze van, nincs felszerelés, stb)
És persze nem csak autópályán.
Chamonix, Mont Blanc alagút (régen volt ott egy nagy tűz esemény sokan meghaltak) átmentünk Olaszországba, majd vissza Svájcba St. Bernard hágón az viszont nagyon jó oda el köll menni együtt. Ha nem tiltanak ki mert elég gyorsan közlekedünk sietni kellett este értünk vissza a szállásra...😁
Inkább mész négy napot reggeltől estig az autópályán?
... és pont Korzika az, ahova kompozni mindenképpen kell... jobban jön ki egy furgonra, mint három motorra.
... de akkor ez mindenképp ugrott mert én biztos nem fogok napi 600 kilométert pályázni motorral.
Csak az a gond, hogy nálam továbbra sem megy az utánfutón/furgonban motorszállítás.
O, bassza meg, az uzenofalra szerttem volna... De a Yamahasokat is csokoltatom.
Mindenkit csokoltatok a Tenkes-hegyrol. A buzikat meg a ciganyokat nem. Na jo, az init meg a firebladet megis.
Majd meglátjuk...
Korzika? Hát nekem inkább a Francia Alpok.
Pár nap múlva indulok korzikára, megnézem ott milyenek a lehetőségek motorozni (bár mindenki azt mondja hogy jó) de oda már szállítani kell a motort, lábon menni odáig nagy szopás lenne, nem akarnék 1200+ km-t pályázni - csak oda...
A válasz az is lehetne, hogy: "mert ahhoz olyan felszerelés kell, ami...." na meg egy olyan csapat, aki hajlandó messzebbre is menni.😸
De egy ideje azon vagyok, hogy próbálom összerakni a kissé megváltozott életünket.
Viszont ha Arninak lesz motorja (alakul valami) akkor egy egyottalvós valamit össze lehetne hozni ősszel.
Miért nem? Te már évek óta akarsz menni ilyen messzire...
A hiba a képen ott van, hogy én nem vagyok ott.😼
😂 Jó nagy tréler.
Átcsörtettünk Svájcon 300+km, 9+ óra 😁 Most értünk Franciaországba.
Ahh...műszaki mentés! 🙀
😎
Szinte látom magam előtt a jövő nemzedéket, akiket majd az AI tanít.🙀
http://youtu.be/kbWE0pmTDIE
Nem, ott csak beszélgettünk pár magyar motorossal, ők mondták hogy kint vannak a mackók. A holland valahol az olaszoknál volt tavaly vagy tavaly előtt, valamelyik benzinkútnál.
Az az idióta most jól megcsinálta a pr-t a románoknak... most az összes katasztrófa turista oda fog menni 😁
ott annál a Vidraru tónál akartad kipróbálni a holland motorját, nem? szerintem mi is azután találkoztunk a macival 🤔