Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ez az ha karban tartod, kicseréled amit kell akkor mi bajod van vele?
Te mit tennél inkább? Egy régi mondjuk 20-30 éves motort amiben van 20-30e km vagy egy 2-3 évest amiben van 150e km? Hasonló paraméterekkel. Mert néztem én az új Honda CB 1000-et kb ugyan azt tudja mint az FZR 1000. És persze figyelembe véve az árkülönbséget is.
Ez nem vicces ez BMW... 😁 Ezt nem kell állandóan szerelni 😁 és csak 25 éves 😁
Egyébként megint nincs igazad, én minden hasonló beszélgetésünkkor kiemelem, hogy azért nem akarok komoly túrára menni, mert ezzel a motorral nem merek... az is komoly lecke volt, mikor egyszer (kábé 3-4 éve) nem indult be tavasszal, és kiderült, hogy a motor alján futó vezetékek egyszerűen elporladtak... szerencsém volt, mert itthon derült ki, de mi lesz, ha a következő meg Olaszországban porlad el?
Persze megtehetném, hogy miszlikre szedem az egész motort, és az összes kábelezést kicserélem, de az már kimeríti a restaurálás fogalmát, és nekem nem az a hobbim ☹️
És az egészben az a legviccesebb úgy tolod itt az észt, hogy már több mint tíz éve egy szakadt harminc éves BMW-vel jössz túrázni amin semmiféle karbantartást átnézés nem csinálsz. De megmagyarázod hogy azok régi szarok. 😂
30 éves motoron állandó porlasztó szerelés, ebay-en állandó vadászat eredeti alkatrészekre. Járni 25 évvel ezelőtt elavult technikákkal, amíg lehet.
Nincs buksza. Mi a megoldás?
Ki kell nyitni a bukszát 😃 kábé 5 havi jövedelemből mikor vettél tisztességes motort? 85-ben se, pedig a szocializmusban olcsók voltak nekünk a keleti vasak
És akkor mi a megoldás?
Ez rossz megközelítés. A maga idejében a GTS biztosan többe került a fizetéshez viszonyítva, mint ma egy új R1.
Attól nem lesz jó egy ilyen öreg vas, hogy csak azt bírjuk megfizetni használtként 🤣
Igaz nem tudom hogy van mostanában, mert nekem 20 éve nincs átfúrva, de az előtt még baszogattak érte... meg mellesleg így igénytelen és ronda 🤔
Akkor mutass egy jobb új túra motort 2mFt-ig.
GTS... értem én, hogy sokaknak be van csípődve ez a "régen minden jobb volt" érzés, de akkor is... ezek 30 éves motorok, műanyag, gumi alkatrészek nem bírnak ennyit, meg úgy egyáltalán 😃
Az nem gond nekem is át van fúrva nem tilos. Csak úgy kell csinálni, hogy hasonló színű legyen a csavar mint ami alatta van.
Meg az a rendszám átfúrás.. némely helyen emiatt megkérnek, hogy vedd le 🤔
Tulajdonképpen az lenne az ideális ábrusnak. Szélvédelem jó, injektoros, dobozos túragép és nem is néz ki rosszul szerintem....
https://www.facebook.com/share/161CpTSa8Y/
Jó az a fa bejlagolás a doboz trepni alatt. 😂 😂
GTS1000 van spanomnak, imádja.
Ugyan Exup nincs rajta de nem is kell mert az injektor nagyon szépen muzsikál. A futóműve egy csoda. Alkatrész ellátás kizárólag Ebay vagy nyugati bontók.
Vagy ilyet: https://www.facebook.com/reel/819678353844435
Ha esetleg valaki pont ilyet szeretne. (nem rossz ajánlat amúgy)😹 😹
Nem csak majdnem. Az Exup blokk, injektorral, lefojtva 100Le-re.
Amúgy ilyen ajánlatok miért nem voltak akkoriban, amikor én akartam ilyet? 🙀
https://www.facebook.com/commerce/listing/1432153197842501/?media_id=3&ref=share_attachment
És az a gyönyörű Yamaha GTS amit most hirdetnek mindennel sokkal olcsóbban? Mégicsak majdnem fzr a szíve
de azóta -23kg 😂
Tudom, azért tettem ide a képet hogy nézd meg magad! 😹
Patika. új hűtő 400km van benne , hengerfej szelepek becsiszolva beállítva mert le kormolta az öreg. Olyan Sanyis stílusba vezet.
Megmondom az őszintét és nem bántásból, de a gtr nem tetszett ennek szép modern formája van és hát yamaha 😁 De mind1 is majd tavasszal körbekukkolok.
Most nézd meg magad pontosan 10 évvel ezelőtt.😸 (2015.09.07.)
Szerintem nem akkora dobás 94e km-rel és ennyi idősen.
Nézegettem ilyeneket fiatalabban (2008-tól) de még azokon is láttam az idő és a használat nyomait, amik annyiért nekem nem fértek bele. Csak túrázásra használt, bevált túragépet tudnék neked sokkal olcsóbban is adni, bár egy rakás mindenféle megnézett gép után, még mindig nem tudom hogy mit vennék helyette.