Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megvan nem aluminium lenyúltam fültisztítóval és megsimogattam erősebben jön le mattul nem csillog utána. a fültisztítón nincs fém szemcse forgács. Ilyen barna fekete kokszosodást szedtem le róla semmi fém nincs benne.
Megvan, de tabu amíg nem láttam az FZ-ét bocs
Viszont azon kiköszörült 74kW-os csonkok vannak.
Ha belenyúlsz a szívócsonkba érzel peremet a hengerfej és a csonk találkozásánál?
de nem értem hogy tudott addig esetleg felmenni mert most sincs nyomás alatt az a szelep és nem ér fel a fényes felületig
az első képen ami van ott például a hézagmérőből a 10es alámegy
Emre csak 1 kérdés 1000res hengerdfejed megvan még? Ha igen milyen állapotban van?
Ahogy elnézem lehet hogy a szelep kimarta az alut a hengerfejből mikor túl feljött?
Aha az hogy ez a dög csak 74kw 2LE
Most már csak azt kéne tudni hogy honnan került oda.
Lehet hogy ezért fogyott el a szelephézagod mert a szelepek élein is van. (és az nem jó)
Más. Van valami felirat a szívócsonkokra öntve?
Ábrus erről beszéltem.
költözzünk össze
Tudom,nekem is kiírja.
Ábrus ez 40 perc volt vazze
Nem durrogott nekem
Megyek oda is.
Kaposvár fele mikor jársz?
Szaszi. Te figyu. Felmegyek a faluba, összeszedem az összes fzrt, és leviszem. Én is keresek, te is. Legalább meg lesz a téli elfoglaltságod.
Kiszedem a blokkot mert minek az egész motort vinni ha jön Zsolti nagyfaluba akkor megkérem vigye le neked elküldöm a dobot és mondasz 1 árat. mást nem tudok kitalálni. Zsoltinak kifizetem az üzemanyagot és kiderül a többi. Aztán lehet tudok autót szerezni amibe be tudom rakni a blokkot és leviszem ez 1 pár napon belül kiderül. De amikor neked jó csak akkor intézem a dolgokat.
Pupu,neked nem durrogott?Mert hézag az nálad sincs,akkor nem is zárnak rendesen!
Mi a terv?
Főnök én benned jobban megbízok mint 1 szervizben úgy járnék mint a Gyula.
Majdnem. De az ezresen nem itt van.