Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úúúúú bazz... ezzel 1hamar nem mész tempót
De irigylem, hogy van rá időd, meg elszántságod. Jó lesz, biztos
Én is tervezek szerelést, de reménytelenül lusta vagyok (meg mindig kitalálnak nekem valami xart )
de ennyire ? hát nemtom
Én ezt simán bevállalnám, csináltam is hasonlót, fiatalon. Állomásépület teteje + 6m árbóc, vagy helyi víztorony + tetején lépcsőkijáró + tetején 3lábú szék, rajta állva antenna szerelés. Ez volt eddigi pályám CSÚCSA
Akkor a vége görbűlt.
jön a flex
forog benne meg mozog ide oda a tengő de kb 3mm után nem megy tovább.
Pupu,vagy elgörbült a csavar,ami egy ütközéstől könnyen lehet,vagy az akku szellőző csövéből kipárolgó savgőz összemarta az alu blokkot a vas csavarral!
Lófaxt. Ahhoz 10en évet le kell húzni. Van ismerősöm (majdnem-rokon) aki végigcsinálta, most állampolgár, és kint él francosba, nyugdíjas, és nincs 40.
Nekem se. Meg ki is csúsztam a korhatárból
Megyek mert dolog van.
de a blokk már kint lesz
De attól még nem fog kijönni!
Mindegy Gyulám, beállítom amennyire lehet.
Van valakinek ilyen blokktartó tengelye ami alulra kell? Fogom elflexelem a gecibe.
Én szelephézag állitás óta 360-kilométert gurultam,és a kompresszió 10 és 11-bár értéken áll most. Egész jó szerintem, mondjuk abrus kolléga szerint lehetne jobb.
Jó napot,látom megkaptad a súbereket,a tű furatai azért koptak ki,mert valamelyik előző paranormális gazdája ott a felső nyakánál keresztben kireszelte,elvékonyította a súbertűket,a vékony rész meg hamarabb kivájta a furatot!Természetesen már ki vannak cserélve a túk,de a kikopott súberokon már nemigen lehet javítani.
már szétvertem meg se mozdul.
Akkor üsd fával a végét. Ki kell mennie.
villáskulcsal simán forog akadásmentesen
Kézzel tudod forgatni a csavart?
a blokk a tengőn mozog jobbra balra mikor mozgatom ott a váltókar oldalán van valami gebasz a tengővel.
hátul a váz 2 helyen elöl a kerék és a blokk 1 helyen most.
né meg a fényképet hogy min áll a motor nincs hátúl bent a futómű elöl keréken a blokk alátámasztva.
A kerekein áll a motor?
Miért,az normális amelyik húzódzkodik a toronydarun? (a végén az ajánlóban az első)