Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább Kingát berhelnéd minthogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol!
elkezdtem az ábrus által projekt motornak hívott aprilia-t berheli. van hozzá egy dt hátsó sárvédőm, és egy honda nsr felnim gumival. készül a szupermotyó.
Értem. Köszönöm az okosságot! A héten hazatér a motor, lehet megpróbálok majd valamit kitalálni rá, hogy jó legyen.
Ilyen nagy fordulatú motoroknál az emelőtőkés jobb mert nincs áttételes erőkar,közvetlen a szelepműködtetés.
A himbásnál pedig ahány csuklási pont,annyi kopási lehetőség+tehetetlenségi erő is fellép a himbán ami az előbbinél jóformán nincs. (a csavaros himbát viszont pofonegyszerű beállítani)
na pont találtam is 1et a tuningra pont aktuális
tyunig
Ne aggódj feltágíttatom és felpolíroztatom és lesz 146 le
Köszi ez jó kis oldal.
Mennyivel 1xübb szelephézagot állítani a karosnál
Csak próbálok a neten fellelhető anyagokból tanulni és talán úgy okoskodom, hogy a karos megoldás talán jobb lehet.

Jobb: mert nem közvetlenül a szeleptőke kopik, átadja az erőt a karon keresztül, a mozgást.
Rosszabb: mert egy újabb dolog ami idővel elromolhat...

Olvasgatom ezt az oldalt is, hogy valamit okosodjak
de péntek óta nem volt
Milyen szempontból?
egy traktornál a karos megoldás
Melyik a "jobb" - ha a szeleptőkét nyomja közvetlenül a bütykös tengely vagy a karos megoldás?
Az én mocimon mióta be állitottam a szelephézagot, erössebb és rugalmasabb, mint 13ezer kilométerrel ezelött.
Majd akkor aggódj ha este 10 után sincs sehol.
Elég az neked úgyse mész tempót... majd talin mehecc pár100 métert az enyémmel, az 145 ló
Csak hogy érezd...

Télen én is megnézem a szelephézagokat, meg a vezműláncfeszt, az picccit csörög. Most 1előre más meló van, ma pl. villanyt szereltem, most meg mék vonatot szerelni
Ha nincs válla akkor azok is ki lettek köszörülve. Nekem van valódi 74Kw-os annak van válla rendesen. (most azok vannak fent)
Semmi csak ellenőriztem a szelepeket és nem jó a szívó oldal.
Az meg nem aluforgács hanem valami kokszosodás mert le tudtam törölni és a fülpiszkán nem volt fémszemcse.
Sziasztok! Megint benéztem picit. Nemtudlak visszaolvasni Titeket, sok az oldal nagyon már 2 nap altt is, de ez végülis csak jó.
Pontosítok. Ne mjó, mert mindtha ezen az uccsó lapon Pupu motorblokkjának kiszedését, elmászott szelephézagját, és sorjás szívócsonkját olvasnám
mi lelte a vasat Pupuapu?
holnap megnézem mekkorák voltak az ezresen
Srácok aggódók Sanyi miatt nem szokott bejelentés nélkül lelépni
Aha az oldalán 1 picit mind1iknek
És mekkora a gyárinak az átmérője? VAgy hogy tudom megmérni mekkora a kölömbség?
Hehe füst volt csak nem lángolt azt hittem aluforgács de nem az csak kokszosodás. Szóval 1enlőre vaklárma volt. . .