"Régebben,foglalkoztam tuningolással,de már nem versenyzek.
Nekem az FZ 750-es képes volna majd 300km/ó-val gurulni,csak nem akarom szét hajtani. "
Akkor ezt ugye nem te írtad.
A tuningolásról meg annyit hogy: "Komoly,ma találkoztam ilyen lapka megoldással elöször. "
Ezt már én is hallottam,nem csak az FZ-nél van így. A moto-GP ben is vasfűrészlappal reszelnek a gyertyák meneteibe egy kis hornyot,hogy a felesleges nyomás ki tudjon ott jönni.Lássuk be elég szar dolog lenne,ha verseny végére a nagy kompresszió szétverné a vezérműtengelyt. És akár a gyertyák pólusait is össze tudná nyomni!De ezt Ábrus úgysem értheti!
nekem most 21 éves tavaly mikor összetörtem elötte kb 1 millát tetem bele .Azota meg nem számolom ebből sokat a külsöre és sokat a belsöre de ha a blokkba beletudunk ölni egy adag pénzt akkor sokat ki lehet belöle hozzni persze ha van értelme mert igy sem az auto utakra valo szerintem egy ezres főleg ha januártol 2-ese lesz a biztositás
megy ám ! tavasz végén elkaptuk a ritmust és azota csak vasárnap van pihi hétfőtől szombat estig ez van de legalább pénz van az is valami tudok majd költeni a vasra
Nem hanem kiderült 12 szívószelepből 1nek sincs mérhető hézag és megy a mesterhez a blokk állításra, és én meg addig átvarázsolom exup futóműre és kap 1 aprilia rsv hátsó idomot
Nekem az FZ 750-es képes volna majd 300km/ó-val gurulni,csak nem akarom szét hajtani. "
Akkor ezt ugye nem te írtad.
A tuningolásról meg annyit hogy: "Komoly,ma találkoztam ilyen lapka megoldással elöször. "