Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövőhétre le is érnék.
Megnéztem ma 1 filmet az a neve the tortured
fú de nagyon kemény és akkora csattanó van benne mint atom ültem 5 percet a sokktól.
Gyere,van még jópár üveg hasonló .Asszony egyetlen kikötése volt hogy a névre szólóakat egyenlöre kiméljem-van pár db. a 90es évekböl
átrágni nem átvágni
Lehet éjjel megpróbálja átvágni a torkom...
úúúúú várj 1 percet vele mindjárt ott vagyok
Úgy döntöttem szépen elfogyasztgatom az ilyen kapott borokat van jó pár üveggel az üveges szekrénybe
2000es R6 segédvázam kedden itt lesz +sárvédő +ledes lámpa 8000ft
és azt rakom fel és most keresek hátsó idomot hozzá.
Szép menne is az enyémhez
és oneil helyett okley akart lenni.
az az 5 az 50 akart lenni.
itt a police shopba nálunk van vagy 5 fajta müa golyós fegyó azt használják kelléknek a filmekhez.
Az üres 3 szintes irodában tudod milyen jól lehet komandósat játszani velük csak győzd utána össze porszívózni a golyókat csak oneil szemüveg rajtunk a főnök jött a múltkor és kérdezte bárányhimlős vagyok e tiszta piros pötty volt a bucim meg a karom
Jön a hideg be fog költözni a házba az egér,felmérte a terepet.
Ha tudnád mik történnek itt az egerekkel nálunk. a vízmelegítő 220as vezetéke a konnektorba mellette a mikróé a konnektor az kb 50cm a földtől. A vizm leér a földre azon felmászott a konnektorig onnan a mikró tetejére és onnan kajált ami a mikor tetején volt. Észrevettem odamegyek és előugrott belőle az ősi vadász ösztön és átalakult vér egérré. Rámugrott és rajtam lefutva elmenekült. Ej majd be szartam úgy megijesztett.
nekem v.mi gagyi piacos van.
ilyen német bigyó (szeritem kínai )
5 pénzért vettem távcsővel, és 100 golyszlival.
mereseven?
Milyen szó az, hogy mereseven?
Nemkellett volna a házit meginnod köcs!
Érdekes, az én 631em csőtörős. Nekem a dupla rugó nem jött be, hiába volt erős, lassú volt, mert a két rugó fékezte egymást. Az enyémben német Feinwerkbau rugó van, az erősebb kicsit, és gyors. A duplával úgy felcsapott a dugattyú, hogy nagy volt a szórás emiatt.
Versenyen a legnehezebb cél 4 cm kör volt - 40 m-ről (16x távcső van rajta) De a CLG 62el sokkal jobb lőni
ma d.e. haver ignisébe univerzális villanyablakot kókányoltunk be (szar lett, qva lassan emel), és feljöttem egy kv-ra.
ülök kanpén, és a jobbon, az ablakon kívül egy egér 2 lábra emelkedett, és felrakta a melső mancsait az üvegre, majd nézett mereseven.
Az egerek kv-znak? Ez szerintem azt akart...
Intézkedem,holnap a nyaú kilakoltatva.
Az állatvédelmi törvény szabályzata 17pont 4. bekezdés értelmében szabálysértési bírságot szabok ki magára az állattartás megszegése miatt. Az 1 állatra jutott nm2 aránya nem megfelelő a házba.
300000ft értékben.
Rágcsálóirtó banda,egér,patkány,vakond,cickány,kinyirnak mindent