2 szelet kenyér - vaj rá vastagon - rápakolva a halacskák (felezve-gerinc kiszedve persze) és a tetejére majonéz....hmmm nyami-nyami! részvétem a kutyus miatt, sajnos ugyan ebben a cipőben járok, a német juhász kutyusomat, aki szintén 11 éves, valószínűleg heteken belül elaltatják Szegény már nagyon ramaty állapotba van és így nem akarjuk szenvedni hagyni...
de en aztat nem lattam,mert ma olvastam el.tegnap szar napom volt.es kicsit kiakadtam.fel even belul meghalt 2 nagyapam,es tegnap a 11 eves hazikedvenc rotim. szoval fogtam egy uveg bort,es megneztem a ponyvaregenyt.ja es tengap meg ettem olajos halat is ,es a benen levo 2 deci olajat megettem.szoval most se jobb,mint tegnap,de legalabb rosszabb se
áá az lófasz, múltkor bejött egy nő, hogy munkát keres, segítsek már neki. Mondtam, hogy a néni hozzám már túl öreg, és én nem fizetek szex-ért, mire kinyögte, hogy az interneten szeretne munkát keresni...esküszöm Neked, hogy nem tudta melyik a bal egérgomb és melyik a jobb. Olyanokér ugrasztott fel a székemből, hogy előbb tolta meg az egeret és utána kattintott és így nem jó...a görgő működésével nem is próbálkoztam már...
Tudod mennyi ember nemtudja miaza címmező, és a gugli kezdőlap keresőmezőjébe ír be mindent? jéézusom de utálom.. a többi főnyomorult, akik nem ismerik az entert, tabulátort, ës minden geci gombot az egérrel milimétereznek..
a wireless opcion belul van egy securty opcio,ott benyomod a titkositas tipusat (javallott a wpa v wpa2 tkip), megadsz egy ki ne mtalalhato jelszot (ertsd nem kotodik hozzad,csaladodhoz,munkadhoz), megjegyzed a jelszot (ez nagyon fontos lepes ) a laptopon beirod,mikor keri a csatlakozasnal,es kesz.
a routert elered a bongeszoben a 192.168.0.1 v a 192.168.1.1 v a 192.168.2.1 cimen.
Az nem jó ha ezt mástól kell megkérdezned. Itt az a kérdés hogy neked megér-e ennyit. Ha nem, akkor várni kell és olyan helyről kell venni mint Zsolti és akkor a töredékéből meglesz.
Egyébként én is azt mondtam a festőknek amikor bedobtak egy 400ezres árajánlatot hogy: Gyerekek, én is tudom hogy nem az a hülye aki elkér érte ennyit Aztán a harmadik társaság megcsinálta 100e ért ami már reális volt.
Egy biztos: ha nekem kéne akkor beszerezném ezeket a cuccokat a feléből (ahogy Zsolti is) ennyit (ÉN) nem adnák érte. (továbbmegyek hagynám a 18-ast de tudom, neked nem tetszik )
76méter mp ként ne vadíts már meg az 1300as busa full padlón bebújva hogy a sisak sem látszik ki megy 80m/sec dupla lóerő nyomaték köbcenti.
A te 20éves fele annyi cuccosod meg megvadítja a busát mikor a seggébe nyomulsz. Hallod esküszöm jobb vagy mint a Bendegúz az indul a bakterházból. Nem akarlak bántani de kicsit már fárasztó az erőlködésed hogy bizonyíts 1 olyat amit a fizikusok se tudnának profi körülmények között. . . . . .
emre: nem értem ezt a valósítsam meg álmaim dolgot?
Feri: tegnap már leírtam mindezt a Zsóótinak, de azt mondta, Neki ez kínaji.
a routert elered a bongeszoben a 192.168.0.1 v a 192.168.1.1 v a 192.168.2.1 cimen.
Egyébként én is azt mondtam a festőknek amikor bedobtak egy 400ezres árajánlatot hogy: Gyerekek, én is tudom hogy nem az a hülye aki elkér érte ennyit
Egy biztos: ha nekem kéne akkor beszerezném ezeket a cuccokat a feléből (ahogy Zsolti is) ennyit (ÉN) nem adnák érte. (továbbmegyek hagynám a 18-ast de tudom, neked nem tetszik
Du vagyok majd.
állítólag az egy egész tuti eljárás, ne parázzz
A te 20éves fele annyi cuccosod meg megvadítja a busát mikor a seggébe nyomulsz. Hallod esküszöm jobb vagy mint a Bendegúz az indul a bakterházból. Nem akarlak bántani de kicsit már fárasztó az erőlködésed hogy bizonyíts 1 olyat amit a fizikusok se tudnának profi körülmények között.
Nooormális?