Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe. nekem kettő! Eltankolom....
Ja, éscsak egy találatom lett a lottón..
milyen mély nyomott hagyott benned
Nem beszélek veled soha többet köcsög búza.
lehet mégis rólad van a kép puncus
Valaki szedesse már le azt a szart a modival.
Amúgy miért nem az LFP-s haverjaidnak csinálod ezeket a képeket. Tudod jól ez a brigád nem veszi ezt jó néven. Ja az LFP-ben minden haverod tudja mekkora búza vagy és nekik ez már nem újdonság tőled. Hát sajnállak kora reggel már ezen jár az agyad szánalmas nagyon.
Mekkora 1 mocskos geci vagy bazdmeg szegény Potiról ilyen képet felrakni. De látom jó szórakoztál. . . . . . . . . . .
nahát, mit talátam rólad
.
Jajj szegény Thomas áááááá szegény 48 ó áááááááá jajj uuuuuuuu neeeeee én csak 168ó dolgozok de jó nekem áááááááá jajjjjjjjjj óóóóóóóóó . . . . .
Szeva pupu! Szerintem kezdjük el kollektíven sajnálni,hátha segít.
Persze hogy kevés a nafta. Több levegőhöz több benzin kell. (átlátszó sportszűrő ugye)
Ha feljebb húznád a tűket akkor javulna a helyzet,de a fogyasztás meg ugye......hát ja.
Örülj neki van munkád más örülne heti 48 ó dolgozna. Én is
Jó reggelt
Szép jó reggelt.
Na kezdjük a hetet egy laza 12 órával.
Tököm kivan már, hogy ez az 5. hét amikor 40 helyett 48 órázok.
Meghalni sincs időm.
Ráadásul a héten még csúsztatok is, mert péntek d.u. menni kell az egyetemre.
Jó estét,ma voltam Üllésen asszonyt megmotoroztattam.Valóban,két személy + szembe széllel nagy gázzal 7000-nél megtorpant,de nem volt durrogás meg köhögés,csak nem húzott,mintha kevés volna a nafta.Finom gázzal viszont tovább pörgött.És látszik a nyomásmérőn hogy újak a szimmeringek,eddig melegen, fordulaton se ment 4-fölé a nyomás,most 4-4,2-őn állt.Eddig jó,de tavasszal még dolgoznom kell rajta.
Na jó éjszakát skacok mentem szuszókálni.
Ajj az szopóka
Én meg az utolsó éjszakát kezdem. (qrvára nincs kedvem menni)
én a viasat historyt nézem a alkaida hamburgi sejtje akik állítólag nekimentek a tornyoknak. Persze kamu hogy ők voltak.
Na az jó