Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velünk? Mi ez a királyi többes? Talán veled te vagy a szerelő
Nem rossz,de kell kicsit glettelni vagy gittelni vagy mi.
ez milyen típus
Jajj,most mi lesz velünk ?
Ez rendkivül empatikus
csak 1ütt érzek mlas al mert azt mondta senki nem sajnálja . . . .
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ááááááááá pffffffff .szép jó minőség?
Jól vagy?
jajj szegénynek nem megy az fz jajjj szegény áááááá jajjjj istenem mi lesz a világgal nem megy az fz jajjjjj áááááá brühühü jaaaaa jáááá iiiiiiiii jajjjj . . ááááááá jajjjjj neeeee nem hiszem el ilyen nincs nem megy az fz ááááá jajjjjjjjjjj neeeeeee.
Pupu nekem már megérkezett a faridom .
Hozd ide megnézem de mikor jó lesz 6ost ne keress mert a tiéd azt tudom gyárilag 5 sebességes motor.
De mit szóljak hozzá szar és kész nem értek hozzá én csak szétszedni tudom nem szerelni.
Csak én panaszkodom, de senki nem érez részvételt (pláne, nem segít ) na megyek is ki, folytatom tovább a nemi szerv fényesítését
PUPU hazaért skacok. Fejlemények? olvastam de ma nagyon rendesek voltatok nem írtatok 3 oldalt.
Múltkor engem is átbasztak a villamossági boltban. Mentem a garázsajtóhoz falon kívüli dugaljat venni mondom hogy mi kell (a varázsszót is:olcsó) erre adja a csaj én meg mondom hogy oké,jó lesz. (hmm. jól szituált fiatalember látszik hogy van pénze, ez kell neki)
Erre fizettem 1650-et három szál zsugorcsőért meg a dugaljért.
Enyhén kiborultam de nem volt pofám visszavinni. Az OBI-ban szoktam ilyesmit venni a legalsó polcról 2-300 forintért. Követ rám!
Nem sértődött meg biztos én jót mulattam az öregen. És semmi szellem nem zaklatta a lelkiismeretemet
pöcs se tudja.
Mindenesetre a multiméterem megkrepált vagy 1,5 hónapja, píz meg most nincs egy másikra.
dióda vizsg módba kisípoltattam volna vele, mit hogy kapcsol.
most kiszedtem a belsejüket (ip44-es kültéri) és úgyis menni kell városba mert anyáméktól haza kell hozzam a fúrógépet, meg öcsémnek elviszem az akku töltőt.
Beugrunk, oszt apósnak a multiméterével kiméregetem.
Jó tudom, egy égő, meg egy lapos elem egy kis vezeték és kipróbálhattam volna hogy mint kapcsol, de lusta voltam.
Egyébként fura, hogy leírás, ill semmi nélkül adják ki a bolba.
ja, a kültéri lámpa... se a leírásába, sem a cuccban sehol beütve, ráírva, ráragasztva nincs, hogy a foglalat menyit bír.
bítom benne a 60 W-t még viszi.
legfeljebb beolvad a foglalat.
na megyek is.

csá mindenki. este még felnézek.
Oké, úgyis kerestem 6-os váltót.
Ha 3 pólusa és 1 kapcsolója van, akkor az csak alternatív lehet.
A kétáramkörösnek 2 gomb/4 pólus, a csillárkapcsnak 2 gomb /3 pólusa van.
Talán csak rosszul kötöttétek be a 3 pólust.
Én ilyenek nem írnék, mert elég könnyen felismerhető vagy motorral. A motor se mindennapi, hátha még egy törpe ridere van. Ha esernyő van nála, hótziher, hogy a kerék közé vágja.
Vagy ha legközelebb összefutunk a Cora-ban, szól a nődnek akivel épp vagy, és fuccs az esti dugásnak...
Készülj, Ábrus, viszek egy FZ-t, nem indul
Nem tom, mi a fax lehet vele, gyertyák benzinesek, kivéve szikra van, és mégse. Ha a torokba öntök, akkor néha elkapja 1-2 mp-re már vagy 2 órát szenvedtem vele. Tavasszal még ment, azóta áll fedett helyen. Akksi is OK (ill rá van kötve egy teherautóé)

Ha nem indul be hamarosan, lesz néhány kicsit kormos alkatrészem eladó. (ugyanis felgyújtom az egészet )
Köszi mlas. igazi barát vagy.
A nem használt könyveket a Tiszántúli áramhálózati zrt műszaki könnyvtárából multkor börze keretében ajándékozták. van egy rakás villanyszerelős könyvem.
Kész a cucc.
1 gond van, és ezzel 1,5 órát szívtam... a buzifejüek a mixvill-nél rossz kapcsolót adtak, ez nem alter. kapcsol. FCUK!
elnem tudtam képtelni mit qúrtam el.
Namost. 2 szigetelt kombifogó, és egy nagymellű vörös, és megteszteltük. Érdekes, ha egy drótdarab ide-oda érintésével imitáltuk a lepcső alján és felül a kapcsoló munkáját, működött.
Namost megyek, és úgyis vásárolni kell kaját a jövőhétre, veszek a tecsóba kapcsolót. Ha ÉN veszem le a polcról, és nem a kezembe adják, hátha sikerül jó venni.
Basszus nagyon tél lett a fórumon, mindenki ledermedt.
Nos ma arra ébredtem hogy faragatlanul viselkedtem Kinetic fórumtárssal és elnézést kell kérnem tőle, nem lett volna szabad nyilvánosan kétségbe vonnom azt amit állít, még ha nem is értek vele egyet.
Ez tiszteletlenség volt tőlem és ezért megkérem hogy fogadja jókívánságaim és ne haragudjon ha esetleg (valószínűleg) megbántottam, nem rossz szándékból tettem. (ha 280 akkor 280 elnézést kérek )
Ha gondolod beiratkozhatsz hozzám 1 tanfolyamra vedelésből
És tanulás közben összeszedünk még 1 pár Kingát
Lehet offolni, nincs itt senki

Hiába növeled a rugóerőt, egy szint fölött nem nő a sebessége, mert kicsi a dugattyú átmérő (és csak erősebben felüt) Ezért inkább gyenge rugó + jó minőségű tömítések. Az én 631em 180 m/s, és alig rúg.
A COssal a legnagyobb gond a hőmérséklet változással járó nyomás változás volt. Verseny elején belövéskor kb 60 bar, végén meg 80, ez kb +30 m/s, erre nem lehet röppályát méretezni, ezzel xoptam sokat.
A patron mérettel nekem nem volt gond
De a legjobbat ezekkel jáccottuk: