Igen,a gyújtásvezérlő vezérli az AC-pumpát,azon a kis relédobozon keresztül,ami nálam az indexrelé mellet van,a segédváz bal külső felén.Ha áll a motor,csak 5-10 mp.-ig működteti a pumpát,ezért kell többször a Stop kapcsolót váltogatva pumpálni,ha üresek a karbik.Ha már megy a motor,a gyújtásmodul vezérlője folyamatosan húzva tartja a pumpa reléjét.Az is lehet ám,hogy nem kábeltörésed van,hanem a relé érintkezője már oxidált vagy kopott,és nem mindig ad át áramot a pumpának.
Köszi!
Sajnos nincs rá még egy emberem, és igazából nem ragaszkodok az egész köteg kiméréséhez, ha nem muszáj
Először csak az AC relé vezetékeinek végpontját kellene megtalálnom, de eltévedtem a térképen
Igazából nem értem, azt hogy a képen az AC vezérlő egy két pólusú basz (33-as poz ha jól sejtem) de valójában egy hat pólusú reléről beszélünk.
Na itt vagyok,hét eleje mindig munkás.A kébelköteget legjobb kimérni,egyenként multiméterrel a vezeték két végén rámérve ellenállás mérésben.És persze közben még egy segítő mozgatja a köteget,mert he nem mozdul,lehet épp jónak méri,és nem bukkan elő a hiba.Szóval két embert javaslok hozzá,egyenként minden kábelt kimérni mozgatva,macerás munka,de így korrekt.
Igazi vidéki tempó, ha busz/vonat, akkor kaja? :) amúgy geci dolog ez, lusta felkelni, ezért a járművön boldogít a kolbászszaggal. emléxel cuki, mint suttyóék görögben.. xd
Én spec nem akarok fenn éjszakázni
Az sem biztos hogy egyedül felmegyek, de ha igen akkor reggel mennék fel, este meg vissza.
Itt csak az a kérdés hogy összefutok-e valakivel?
Aminek elég kicsi lenne az esélye, mindenféle szervezés nélkül.
Nem a lelkesedéssel van a baj. Nem megy a fűtés ha nincs forgatás nem megy a meleg víz. Ha sunyiból bekapcsolom a rendszer rögzíti a fogyasztást és így picsán rúgnak nem kicsit, a kazánok meg a klíma az nem keveset eszik. tavasztól nyár végéig nem is volna gond. De jövőhéttől nappalra 8-9fok éjjel -akármennyi. De aki akar jegesmedvét játszani az jöhet akármikor, rossz házigazda vagyok mert sosincs itthon semmi Zsolti éhen halt Laci megfagyott de az nem az én hibám volt eskü.
Sajnos nincs rá még egy emberem, és igazából nem ragaszkodok az egész köteg kiméréséhez, ha nem muszáj
Először csak az AC relé vezetékeinek végpontját kellene megtalálnom, de eltévedtem a térképen
Igazából nem értem, azt hogy a képen az AC vezérlő egy két pólusú basz (33-as poz ha jól sejtem) de valójában egy hat pólusú reléről beszélünk.
Csak cuppogtak :)
Az sem biztos hogy egyedül felmegyek, de ha igen akkor reggel mennék fel, este meg vissza.
Itt csak az a kérdés hogy összefutok-e valakivel?
Aminek elég kicsi lenne az esélye, mindenféle szervezés nélkül.