Az volt hogy pár napja meghibbant az xp (meghajtó megnyitása után:az explorer hibát észlelt és leáll ezért elnézését kérjük, aztán lefagyott és kész /fordulj fel billgéc/ )
Ekkor belöktem a telepítőlemezt és nyomtam egy frissítést (máskor bevált,volt már ilyen) de most elakadt 33 percnél és onnan nem csinált semmit csak volt.
Jól van bazdmeg feltettem a D: partícióra a hetest (80-as vinyó megfelezve C-D-nek) fel is ment és működik is de nem tudom formázni a C:-t mert rajta van a D.and Settings és nem engedi. (parancssorból sem)
Hú ne haragudj! 5 liter ment bele,de úgy hogy melegen engedtem le,és az alsó hűtőcsövet húztam le a hűtőről. Utána meg a kiegyenlítőtartály tetejét is leszedtem,és belefújtam párszor. A motor vízcsöveit is nyomkodd meg,mert azokban is marad. Sztem maradt még az enyémben is valamennyi,de nem számottevő.
-25-re kevertem.
Ekkor belöktem a telepítőlemezt és nyomtam egy frissítést (máskor bevált,volt már ilyen) de most elakadt 33 percnél és onnan nem csinált semmit csak volt.
Jól van bazdmeg feltettem a D: partícióra a hetest (80-as vinyó megfelezve C-D-nek) fel is ment és működik is de nem tudom formázni a C:-t mert rajta van a D.and Settings és nem engedi. (parancssorból sem)
akkor valószínű a blokkban maradt víz.
vagy annyira vízköves az egész, hogy alig fér bele víz
köszi
Mi a gond?
Kissb: Isten éltessen jó sokáig!
nagyképű vagyok kicsit...
-25-re kevertem.
köszönöm a köszöntést: Thomas, PUPU, Sanyi
Sanyi!
57320 hsz ben kérdeztem valamit. szülinapomra tekintettel válaszolj légy szíves
Kéne egy Pc-hez értő ember.
itt az első 2.