Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felraknék egy particio magic-et, kapna egy új particiót az eredeti törlése után, és utána formáznám.
azt nem is engedi.
moment, fennforgás van
Hát sztem a fűtőtestben is marad,de ha belefújsz akkor még egy liter biztos kijön.
Az volt hogy pár napja meghibbant az xp (meghajtó megnyitása után:az explorer hibát észlelt és leáll ezért elnézését kérjük, aztán lefagyott és kész /fordulj fel billgéc/ )
Ekkor belöktem a telepítőlemezt és nyomtam egy frissítést (máskor bevált,volt már ilyen) de most elakadt 33 percnél és onnan nem csinált semmit csak volt.
Jól van bazdmeg feltettem a D: partícióra a hetest (80-as vinyó megfelezve C-D-nek) fel is ment és működik is de nem tudom formázni a C:-t mert rajta van a D.and Settings és nem engedi. (parancssorból sem)
Az enyém miért romlana el? A motorhoz nem nyúlok oda Ábrus piszkál majd bele.
(de csak az után hogy megmondtad mit csináljak)
Nem tudom de megkérdezem.
emre:köszi
azt a csövet húztam le én is ami a hűtő aljáról megy a vízpumpára...

akkor valószínű a blokkban maradt víz.
vagy annyira vízköves az egész, hogy alig fér bele víz

köszi
Nem,én nem értek a pc-hez,csak azt szeretném kérdezni,ELADTÁK A KICSIT? Mert nem látom a hirdetések közt.
Te is úgy csinálod a számítógéped mint pupu a motort, azaz addig piszkálod míg el nem romlik?
Mi a gond?

Kissb: Isten éltessen jó sokáig!
mond.
nagyképű vagyok kicsit...
Hú ne haragudj! 5 liter ment bele,de úgy hogy melegen engedtem le,és az alsó hűtőcsövet húztam le a hűtőről. Utána meg a kiegyenlítőtartály tetejét is leszedtem,és belefújtam párszor. A motor vízcsöveit is nyomkodd meg,mert azokban is marad. Sztem maradt még az enyémben is valamennyi,de nem számottevő.
-25-re kevertem.
ábrus: köszi
El nem adom de kipróbálom a másik dobot majd
Sziasztok!
köszönöm a köszöntést: Thomas, PUPU, Sanyi

Sanyi!
57320 hsz ben kérdeztem valamit. szülinapomra tekintettel válaszolj légy szíves
Hi!
Kéne egy Pc-hez értő ember.
Hagy rajta a Bélát! Az elég ütős!
Feketébe nagyon zsír !