Sziasztok. Most értem be franciából, itt vagyok az m7-en. Tyűűűűűűűűűű de szép. Ha minden jól megy hétfőn megyek vissza.
Tegnap reggel mentünk, most értem vissza. Szét ültem a seggem. 3200km. Bértáliáva. 5 akkora faszi mint én meg a csomagok. Ki is jött afogyasztás 10 literre 1.2 benzin.
A fémet vonzza a mágnes nem? Hiába van oldott állapotban attól még mágnesezhető marad. Ahogy a kútban levő vas rátapad a mágnesre, szépen összegyűlik az évek alatt és egyszer csak Kinga kinyitja a vízcsapot és azt mondja: Te Tomi! Megmondtam én neked hogy tök jó fej ez az ábrus, te meg itt áskálódsz ellene állandóan!
Hát nem megmondta hogy tenni kell vízszűrőt a kútba? Most tessék, eldugult a kút egy bazinagy vasdarabtól és nem fér el benne a víz!
T: úristen, most mit tegyünk? Tényleg egy bazinagy vasdarab van a kútban! Most mi lesz?
Megkérdezzük ábrust, Ő (mivel király csávó ) biztos tudja a megoldást!
T: Szerintem nem fog az segíteni A múltkor is elküldtem a picsába! (ó én ostoba! )
K: Nyugi papa itt az ész! Csak figyeld anyádat!
T: Mit akarsz azzal a kamerával mama?
K: Megkérdezzük ábrust és tudom hogy segíteni fog!
T: És ha mégsem?
K: Ne károgj papa! Megoldom.(csak ne lakna olyan messze )
T:
ábrus (mivel tök jó fej): Áááá, nem kellett volna ezért eljönni ilyen messzire! Elég lett volna csak felhívni!
szóval: kell egy darusautó mágnessel és ki kell emelni a kútból a vasat. El kell vinni a MÉH-be és mivel baromi nehéz, kaptok érte egy rakás pénzt és ezen kell szűrőket venni. Látjátok? Ki is termelte a kút a hasznot és még pénzbe sem került.
T: Éljen ábrus az Isten! Meg vagyunk mentve!
K: Látod papa? Megy itt minden csak jól kell kérdezni! ábrus (mivel köztudottan az Isteni jószándék megtestesítője ) megígérte hogy bármi gond van menjek nyugodtan és segíteni fog!
Itt van pl ez a szegény nagymellű lány a képen. (szándékosan nem mondom hogy melyik,mert diplomáciai bonyodalmak lehetnének belőle )
Hogy fájhat időnként szegénynek a háta ezeket a hatalmas ciciket cipelni, ráadásul mindig őket bámulják mindenhol. Nem lehet könnyű élete velük!
Én együttérző lélek vagyok és nagyon tudom sajnálni az ilyen nőket. (a férjüket meg baromira irigyelni! )
Nekem Fré B8-ban van, az ETZ meg B7-ben volt. (másfél évem van még hogy ne veszítsem el úgyhogy lehet kell vennem még egy motort jövőre, valami 1 hengeres kalapács körvonalazódik )
Fasza, most hívtam a kávézót, hogy mi a picsa van, októberbe 1 hetet voltam össz-vissz benn. Hát, hogy próbált hívni csak nem ért el. Ez mekkora kamu szöveg, isstenem. Engem MINDIG el lehet érni. A mobilom jó, mindig be vagyok kapcsolva 0-24-be...mindegy. Most megyek be, a "fizuért - nevetséges összeg" ... le is baszom, hogy novemberbe ott akarok lenni legalább 3 hetet...kurvára kell karácsonyra a pénz.
Agip wifi sirály
Tegnap reggel mentünk, most értem vissza. Szét ültem a seggem. 3200km. Bértáliáva. 5 akkora faszi mint én meg a csomagok. Ki is jött afogyasztás 10 literre
Hát nem megmondta hogy tenni kell vízszűrőt a kútba? Most tessék, eldugult a kút egy bazinagy vasdarabtól és nem fér el benne a víz!
T: úristen, most mit tegyünk? Tényleg egy bazinagy vasdarab van a kútban! Most mi lesz?
Megkérdezzük ábrust, Ő (mivel király csávó
T: Szerintem nem fog az segíteni
K: Nyugi papa itt az ész! Csak figyeld anyádat!
T: Mit akarsz azzal a kamerával mama?
K: Megkérdezzük ábrust és tudom hogy segíteni fog!
T: És ha mégsem?
K: Ne károgj papa! Megoldom.(csak ne lakna olyan messze
T:
ábrus (mivel tök jó fej): Áááá, nem kellett volna ezért eljönni ilyen messzire! Elég lett volna csak felhívni!
szóval: kell egy darusautó mágnessel és ki kell emelni a kútból a vasat. El kell vinni a MÉH-be és mivel baromi nehéz, kaptok érte egy rakás pénzt és ezen kell szűrőket venni. Látjátok? Ki is termelte a kút a hasznot és még pénzbe sem került.
T: Éljen ábrus az Isten! Meg vagyunk mentve!
K: Látod papa? Megy itt minden csak jól kell kérdezni!
Hogy fájhat időnként szegénynek a háta ezeket a hatalmas ciciket cipelni, ráadásul mindig őket bámulják mindenhol. Nem lehet könnyű élete velük!
Én együttérző lélek vagyok és nagyon tudom sajnálni az ilyen nőket.
azt hiszem, nem az a klasszikus ajándék...
Szívócsonk ügybe.... nem is merem tovább mondani.
http://youtu.be/aHj9f9I-sYw
Rájdürz on dö sztórm....nagyon jó kis száM! Főleg a NFS: Underground-os változat!