Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megijedtem...
ja, és annak örülünk hogy nyomorult drogos, és nem szól ha te is? király
Harmadik kép,bal zseb,cigis doboz.Fényképező kizárva,mert éles a sarka,mérete meg pont 1 cigisdobozé.
Semmi közöm a hírszerzéshez
Nem csak kivittem őket, mert lerobbant a kocsiluk. 11 éve nyomják.
nekem ilyenre a samsung strapatelefonjai jöttek be miután mindkét polgári telóm elázott a zsebemben egy zivatarban hazaszaladás közben, bementem és vettem egy oylat. na azok tényleg jók! és nem azért mint amit mondtál, hogy egyszerű telefonok, mert szar, és nembaj hogy szétmegy, hanem jó, és még bírja is
Ááááá engedd le koppra. Nekem a vito úgy tapadt, egy tapottat sem bírtam vele menni, mikor kiszakadt a gumma
Szasztok Izsákon vagyok. Az üzembe átjöttem kicsit.
Kösz, de eddig magamtól is eljutottam.
Mennyivel alacsonyabb nyomás kell?
mondjuk hátul 2,5 helyett 2-2,2
nos az alacsonyabb nyomásnál szélesebb a futófelület, nagyobb felület érintkezik a földdel, és így hideg időben jobban tapad.
valahol olvastam hogy ilyen hűvösebb időben alacsonyabb guminyomással kell menni
Nem tudjátok ez igaz, és ha igen kb mennyi legyen?

És valaki tudna kölcsönözni egy FZ gyújtást?
TID 14-39
Nekem is sportmotor, de... noshát
Ez NAGYON SZÉP !
Popsik
szép,csak azok a randa bucsus krómcsicsa kamu légbeömlő ne lenne rajta
Kinek a pap,kinek a papné? Nekem csak a sportmotor! De azért nagyon bírlak Emre!
Van nálunk 1 otthon pesten és ismerős is 2 házzal odébb lakik nem ennyire szép de jár megy vele.
Tudom papa nem is orrolok rád az baszna be ha innen valakire emiatt haragudnék.
Ja! A hegyi levegő következményei,szédülés és a hányinger! Ezt majd óvatosan felvezetem otthon.
Jó. Biztos ez nagyon gáz,ne hidd hogy az észt akarom Neked osztani.
Sanyikám azért az öreg ad 1-2 ötletet neked. Na figyelj jársz futni meg tekerni 1 kis zsebpénzt félreraksz és teszel 1 kanyart a kocsma vagy a közért felé
Hű de jó Neked! Én csak ittam volna,de hát a múltkori bevetés óta nem kapok lóf@szt se!
De Sanyi nem tudok még közérbe se kimenni mert gyalog 1 ó oda vissza.
És van itt bérlő akinek sok sok milliós rendőrboltja van ami kényes dolog nagyon.